281

С ГЕРБ надолу

преди 3 години

До Анонимен 325: .И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ че сега е 2021 година. От 1997 са минали 23 години. През 2007 по време на правителството на БСП влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния по БВП на глава от населението.Защо сега сме последното място в ЕС; Задади некадърното и корумпирано управление на Бойко и дружинката му. По предварителни на МВФ за 2020 година вече изоставаме от предпоследните в ЕС с 30%.

280

Анонимен

преди 3 години

....И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ НИКОГА КОЙ НИ ДОВЕДЕ ДО ПОСЛЕДНОТО МЯСТО- ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЛИВИ МИЛИОНЕРИ ОТ БСП И ФИНАНСОВИЯТ ГУРУ ГЕЧЕВ- 24 МИЛИАРДА ЕВРО ПОДПИРАТ ВАЛУТНИЯ БОРД В БНБ ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ- КОЕ НИ ДОВЕДЕ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ- ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЛИВИ ДРУГАРИ- НАД 2600% ИНФЛАЦИЯ. 1 ДЛ- 2965ЛВ, МИН ЗАПЛАТА 5500ЛВ-= НА 1.8 ДЛ- БЛАГОДАРЯ ДРУГАРИ- ВИЕ ВИНАГИ МОЖЕТЕ, ЗНАЕТЕ И ИМАТЕ ПЛАН КАК ДА НИ НАПРАВИТЕ МИЛИОНЕРИ- И ОПАААА- ЕСЕНТА НА 1997Г ВАЛУТЕН БОРД- СЕГА РЕЗИЛ ГАДЕВ ЩЕ СМЕНЯ СИСТЕМАТА- КОМУНИЗЪМ ЛИ ЩЕ Е..

279

бг смешки

преди 3 години

с тоя *** и мързелив народ ....БГ-то няма шанс !

278

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 321: За да изберем нов модел трябва да можем да обясним какво не ни харесва в съществуващият модел на управление. Защо с този модел сме все на опашката на ЕС и изоставаме и от предпоследните.А моделът на управление на Бойко е пожарникарски и корупционен.Кое е пожарникарско: Финансовият министър крие от бюджета приходи и Бойко ги раздава на тези, които най-много го натискат за пари. И планираните инвестиции се не се изпълняват и наполовина.А държавните поръчки са за "наши" фирми.

277

Анонимен

преди 3 години

А какво направи държавата и прави за задържи хората да не напускат страната? Например, Аз с моето семейство повече от 15г.живеем навън и не плащаме данъци в България. Проста аритметика, сметнете парите които губи държавата само от несъбиране на данъци. Това са почти 2 милиона трудоспособни хора. А да не говорим колко се краде и потъва в нечии джобове от съмнителни сделки и провалени договори. Нищо не е случайно, тая държава се граби най пладнешки от десетилетия и на никой не му пука особенно.

276

Анонимен

преди 3 години

Промяна на УПРАВЛЕНСКИЯ МОДЕЛ- какво означава тази промяна- ще строим КОМУНИЗЪМ, А МОЖЕ БИ НЕЩО НОВО, КОЕТО НИКОЙ НЕ Е ВИЖДАЛ- ИМА ЛИ КОЙ ДА ОБЯСНИ НОВИЯ МОДЕЛ.

275

С ГЕРБ надолу

преди 3 години

До През ден-два,седмица: Докога ще обясняваме днешният си хал с това, което е ставало преди повече от 30 години? Влязохме в ЕС заедно с Румъния и бяхме на едно ниво с тях, а за три мандата на Бойко останахме далеч назад. Прехода ли е виновен? Как сме могли през 2010 да имаме почти еднакъв БВП на глава от населението, а при вече трети мандат на Бойко да сме с 30% по-назад?Докато не се оттървем от Бойко и крадливата му и некадърна дружинка ще си останем на опашката на ЕС.

274

През ден-два,седмица

преди 3 години

очакваме нови апокалиптични разкрития на фигуранта и камарилата муза проблемите в обществото ни и как те са създадени от правителството.Какво предлага-връщане на кльона,забрана за напускане на страната,задължително жителство,ТКЗС-та,национализация?Поредната демагогскаакция на червените и храненика им.Че има проблеми е факт,но причинитеза тях са комплексни и произхождат още от началото на т.н. преход,организиран и бандитски проведен от червените за обогатяването имчрез разграбване страната

273

Анонимен

преди 3 години

От този бюджетен излишък да започнат да се заделят по 1 млрд годишно които да бъдат за подпомагане на млади семейства за закупуване на жилище. Безлихвени заеми и т.н. Само така младите ще останат! Като имат дом в България ще останат!

272

Анонимен

преди 3 години

Аман от хороскопски предсказания. То не се знае дали до 2080 няма да се е стопило световното население с 50%...

271

Мяу

преди 3 години

Г.р.о.б.а.д.ж.и.и.т.е доказаха, че не стават да управляват. Тях ги бива само в кражбите и фалшификациите.

270

Мяу

преди 3 години

Г.ер.бе.трите да не красят толкова

269

Мяу

преди 3 години

Г.ро.б.а.д.ж.ии.те

268

Мяу

преди 3 години

Г.то.б.а.д.ж.ии.те

267

Мяу

преди 3 години

На Чорбаджиите каквото и да им кажеш по примера на арогантна си вожд, говорят само за еб*ане и вече е голям бай ***!!! Фермерите да не крадат толкова много, а да подобрят живота на хората в БГ. С тези страшни цени в магазините хората набиват само брашно и свинско. И двете са вредни за здравето. Или вземат по малко храна от по_ добрата. 2. Намалявайки катастрофите, които вземат толкова жертви.3. Намалявайки битовите убийства на жени и деца и мн. др и др.

266

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта- пак размишлява върху неща, който не разбира:)))))))))). Явно само да козирува го бива.

265

Ани

преди 3 години

Аз бях от излишното поколение и 1990 свих гнездо далеч от тук. Мислех да се пенсионирам и да се върна в БГ. Но пред перспективата да заваря такива като пРезидента и Чалгаря ме кара да се въздържам.Има Google Earth. Всеки може да се разходи в БГ, Русия и която и да е друга държава по света. Разликата е брутално видима. Ако ви харесва Русия, значи е по-добре да не се връщам.

264

вай-вай

преди 3 години

Слави Трифонов колко деца има? Къде е проблема? Ниска заплата или няма жена която да иска деца от него. Той милия, не е състояние да задържи погледа на една жена върху себе си, ще променя модела на управление и ще бори демографската криза . . .

263

Зозо

преди 3 години

Хахаххааа Стратегическият съвет съставен от стари ДС топячи и руски слуги не можа дата за изборите да даде като хората, та щяли да кажат какво ще стане през 2080г :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Импийчмънт!!!

262

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за Слави Трифонов и ще има много деца.