81

Кико

преди 3 години

Един мъж достоен!

80

До 76

преди 3 години

Вие от големия град, въпреки, че колко па да е голям, като искате да гледате стока ходете на село. Но там с почуда ще разберете, че може би от 18в хората не си я гледат в стаите и не спят с нея. Смятай вие големите гражданя на какво ниво сте.

79

Анонимен

преди 3 години

Щом кучето е било отвързано и без намордник, трябва да задържат стопанина.

78

Анонимен

преди 3 години

Кучето не може да почине, то няма душа.

77

Реалист

преди 3 години

"Криминалистите на Четвърто РУ незабавно започнали работа по случая" как па не забелязаха, че nceтaтa са били и двете без намордник и без каишка, че да почнат "разследването" си оттам!?До кога властта ще позволява да не се спазват законите!?

76

Ямболски цървул

преди 3 години

Бих убил куче,ако ме нападне.А този е бил минаващ.Нападне ли ви куче,крийте врата с ръка,а с другата бъркайте в очите.След ,като остане без очи -му счупена врата.Личен опит.И да не ви гризе съвестта, защото вие може да сте умрелите!

75

абсурд

преди 3 години

Тоя кефи,просто се е възмутил и е решил да направи териера на пастет

74

до 72

преди 3 години

Не е бил Рамбо, а Сандокан с двата ножа

73

Здрасти матсоранке

преди 3 години

Дръжте си кучетата на поводите. *** си пуска животното и като стане проблем после "Ама то е много мило, беше провокирано".

72

Анонимен

преди 3 години

Прекалено много кучкари се навъдиха и не стига че питомците им осират улиците ами и ги разхождат без намордник.

71

Браво

преди 3 години

Кучкарите станаха много нагли. Тези хора са ментално болни - живота на едно животно не може да е по-ценен от живота на човек. Вижте само каква мизантропия се лее от коментарите им.

70

Асан

преди 3 години

Еш па тоъ. Оти а утрепал животноту? Не а ли *** закарал на шашовия му кучкар? Дъ му изеде мадеееете!То штураци млогу! Ама тоа деъ а негуф тоа дзвер отни *** не прати на негувътъ дъ и лиже онаа рабътъ, той къту не мое дъ я управъ. Деева и штураците деевъ...

69

Аха

преди 3 години

А дали кучето е било на каишка и с наморник.Над 90% от хората разхождат кучетата без наморник и над 70% без каишка.До кога ще търпим това. Иначе за човека с ножа ,не мога да бъда сигурен че без причина ще.убие куче. Единствено само психично болен може да го направи.

68

Зимата

преди 3 години

Най обичам зимата, когато завали хубав бял снежец и ден по-късно лъснат *** фekали и жълтата ypина на пyмяpите... Дори децата започват да разбират нагледно, защо трябва да се преобличат когато влизат във вкъщи отвън.

67

Анонимен

преди 3 години

Нещо не мога да разбера как двама гледат как кучетата им се бият на някаква си поляна, а от храсталака изскача бат Рамбо с ножа и почва да кълца?!? А после и го арестували? Визитка ли им е оставил?

66

Анонимен

преди 3 години

Може би на село знаят, че ако си пуснеш кучето ще играе брадвата и то не само по кучето

65

ЦИНИК

преди 3 години

Гражданятааа за кучаатаа кайма с антифриз бря ! Кадя има могу от тях залагате вечер каймъ полята с антифриз. И няаа проблем. У наше селу няаа *** без стопанин ей тъй а са разхождъ кът неприбран ***.

64

Анонимен

преди 3 години

Кучето - свещено животно на българина! Всичко му е позволено! И не смей да го докоснеш, хвърлиш ли камък по него, когато те напада - околните граждани ще те направят луд. А ако не можеш да се опазиш от нападението, седят, гледат, и нищо не правят.

63

Анонимен

преди 3 години

Горкото огромно агресивно бойно куче, поскам салза.

62

Анонимен

преди 3 години

Добре де, изнесох се на село, че София се напълни с "гражданье", как може тук да си видят големите кучета на къс повод, а "на софията" не могат