12

Анонимен

преди 3 години

В интерес на ЕС е да се разберат не само с Китай, но и с Русия, а не все да са губещи в игричките на краварите.

11

Факт

преди 3 години

Докато Сащ се занимават с гадости като MK ULTRA то Китай работят за хората, между другото в БГ има над 100 убити от проекта MK ULTRA Bulgaria откакто Борисов е Премиер, вкл.Ваньо Танов, Мишо Бирата и други бизнесмени.

10

.!.

преди 3 години

Значи първо искам да ми дадете речник, тълкован за да разбера какво точно е написано в статията като един от въпросите ми е какво е "респондент"! Инак си е ситина, че Китай е следващата икономическа и политическа сила! Рано или късно това щеше да стане! Но тръмпя много ускори този процес! Но то путин точно затова и си го избра за президент на сащ, за да подкопае империята на краварите!

9

Анонимен

преди 3 години

От 30 години чакаме Китай да стават първи.

8

V

преди 3 години

Китай го чакат големи проблеми. Расте нивото на лошите кредити. Китайците пак надуха имотния балон .Увеличението на МРЗ в Китай е неизбежно. Ако не го направят ще се спукат от надуване на балони чрез краден труд. ЕС сега яде бъдещето си .Като дойде ред да се връщат заемите ще трябва да се обезценят парите ,а това ще бъде края на ЕС .Вземането на още заеми само продължава агонията и задълбочава кризата в бъдеще .Решението не са заеми а реформи ;)

7

Анонимен

преди 3 години

Хаха русофилите си фантазират как това ще е Русия ама ги е срам да го кажат че ще им се смеят :))))

6

Бай Байдън

преди 3 години

След 10., Америка може да е умрела като Байдън.

5

Анонимен

преди 3 години

Нас ни касаят две неща: да няма война и Европа да е успешна. Предполагам, че в бъдеще ще гледаме как Европа леко завива към Китай. Все пак не изключвам напълно американците. Те са много находчиви и не падат лесво по гръб.

4

Анонимен

преди 3 години

Браво на китайската комунистическа партия- няма втора като нея- а сега отвори в YOU TUBE пазара в Ухан, да видите работнически деликатеси, чистота, хигиена- кучета разфасовани, одрани- още лаят, котки одрани, кръв се стича, мишки, плъхове- току що одрани, прилепи, лисици, малки мечета, скакалци, жаби- не сте и сънували за такива грижи за работниците- прясно, мърда мяука- те са велики. НАРОД, КОЙТО ЯДЕ ВСИЧКО ТОВА НЕ МОЖЕ ДА НЕ БЪДЕ ПЪРВИ В СВЕТА.

3

Анонимен

преди 3 години

"Европейците не смятат, че при Байдън САЩ отново ще са световен лидер"===Байдън скоро няма да е президент, ще бъде заменен от Харис. Байдън показва явни признаци на начална деменция. Не се подигравам на човека, просто е много възрастен и каквито и намерения да има, вече не е способен да заема този пост. Имам роднина, която е с деменция и започна като Байдън. След около година и половина регресира много бързо. В момента кратковременната й памет е около 20 секунди.

2

Пак подценяват!

преди 3 години

Китай вече е по-голяма сила.След 10 години ще е безспорно по-голяма сила!

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЗА САЩ СПОКОЙНО ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИМ ВЪВ МИНАЛО ВРЕМЕ КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА НА ТЕЗИ ДЕТО СА СЕ О@@ЗЕЛИ НА ТЯХ А ПЪК ПОГЛЕДЪТ ИМ Е ВТРЕНЧЕН КЪМ РУСИЯ