51

Анонимен

преди 3 години

Konstantin Ей Боби вземи се прегледай!!! Доскоро се смяташе, че Глаукома или зелена звезда е чисто очно заболяване, протичащо с намаление на зрението поради увреждане

50

Атанас Велмазов

преди 3 години

ЩЕ ТИ БЪДА ВЕРЕН ! ЩЕ ТИ СЛУЖА ВЕЧНО !

49

Владимир Пухин

преди 3 години

Кимчо, Путчо и останалите егоцентрични б*клуци с тоталитарни режими са на принципа: " Ако ще да затрия народа си от глад и мизерия, важното е аз и приближените ми авери да сме на власт и да имаме висок стандарт, нищо, че народа ни мизерува" - ето това е проблема на съвременния свят - необразовани нарциси с огромно его, лакомия и алчност за власт и мързелашки безцелен и безмислен живот са тези, които спъват света!!! Рано или късно и техните народи ще "изхвърлят б*клука - тях и режимите им"!!!

48

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовРисто, има нови новини в секцията за ЕС. Бързо там!

47

Анонимен

преди 3 години

До БобиВинаги ми е било чудно такива като теб какво точно виждат в един диктатор и мъчител на собствения си народ. "Успява да изхрани народа си" Не знам дали знааеш, но в С. Корея глаукомата, дължаща се на масивно недохранване е масово разпространена. И не само.Та въпроса пак е, вие какъв морал имате, та защитавате диктатори като тоя?

46

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН ! Най-великият ръководител и държавник в историята ! Да бъде здрав и благословен !

45

Анонимен

преди 3 години

Хем икономиката била самоунищожена, хем ще й се налагат санкции. За чий?

44

Анонимен

преди 3 години

САЩ да блокират китайски банки... голям смях.Това няма да стане, САЩ са силно зависими от Китай. Ще им трябват години релокализация на производствата, за да могат да блокират банки.А ако Китай реши да освободи доларовия си резерв, долара ще стане доста по-евтин, а то ще удари страшно много цените на огромния им внос.А що се отнася до това:"Как да накараме Северна Корея да се откаже от обсесията си с ядрени оръжия и балистични ракети." Откажете се първо вие.. дайте пример.

43

Анонимен

преди 3 години

До КИМИ НОМЕР ЕДНООООООНе знам, дали ние ще страдаме, но ти очевидно много страдаш. Дано Бог ти даде малко облекчение.

42

Анонимен

преди 3 години

Кво се ***. Нека е мъж да пуска бомбите и да се свършва.

41

Анонимен

преди 3 години

да ви имам проблемитебългария заприлича на *** те ми пишат за кореяда се празнят джендергерберастите- та да изкарат някой лев с писане

40

Боко също

преди 3 години

Ким Чен Бойко също разруши икономиката. Всичко е държавни поръчки за източване на хазната и евро средствата, а народа най-бедния.

39

Анонимен

преди 3 години

То надуваеми ракети-добре,ама ластици няма.

38

кореаца 300

преди 3 години

пак се закахърите за Ким -само че с него преговарят с нас никой когато им а санкции има и отвенен отговор.Изтощението няма д а помогне на разпадащата се империя САЩ .То и КУба беще под санкции 40 години ама са по някои неща по добре от САЩ -например по-здравеопазване,по сигурност и т.н

37

Анонимен

преди 3 години

Бидоня да си пие белината барабар с поданиците от африка и да не се кахъри за Ким.

36

От САЩ

преди 3 години

Байдън ще унищожи САЩ много преди Ким да унищожи СК. За Ким нещата са "СК първа!", а за байдън нещата са "САЩ последна". Така са му наредили шефовете от комунистически Китай.

35

Анонимен

преди 3 години

Как ще е унищожил икономиката си? От наште комyняги знам че Ким има най-здравата икономика на света и че САЩ треперят от страх само като видят свинската *** на Ким.

34

Щерю

преди 3 години

Като си спомня, че и ние бяхме същите комунистически буунаци ужас ме полъхва...

33

Анонимен

преди 3 години

До КИМИ НОМЕР ЕДНООООООЕдинствените, които страдат от "Кими" са обикновените хора в Северна Корея.Вие уж се пишете народни хора, братя, това онова, но подкрепяте диктатори, които безмилостно мачкат такива като вас.Вие всъщност наясно ли сте вие самите какви сте?

32

Анонимен

преди 3 години

Явно след като Тръмп загуби изборите сега се готвят да върна отново Северна Корея в играта. Скоро ще върнат и Иран и другите лоши. Важното е циркът да върви и стадото да е настроено срещу враговете.