31

Анонимен

преди 3 години

На агресивните хора мястото им е в панделата

30

Донякъде съгласен

преди 3 години

До 30 - Донякъде си прав! Огромната част от протестиращите всъщност са незрели и безотговорни като деца! Играят си на революция. А "родителят" наблюдава отстрани.

29

:D

преди 3 години

Държаватa разреши ли тоя протест там ????? ако да то къде е полицичта кочто е отцепила раьона? жената ще мине през полицията ли ?? явно не е .. това са просто престъпници борещи се са права като погазват правата на сънагодника си :D ...тая жена ли ще ви оправи проблемите..има КОНСТИТУЦИЯ която *** по улицата даже не са я чели..иначе се борят за закони.....СМЕШНИ СТЕ.....ЖАЛКИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ..ПРОСТИ РОБИ ОТ СТОТИЦИ ГОДИНИ...а сега сте проста колонич на сащ :D мързеливите протещ

28

Анонимен

преди 3 години

14Пред вас група деца играят футбол на улицата. Ти съвсем изтрещял тръгваш с 2км в час през тях, защото ти пречат да се прибереш. Родител го вижда, идва до колата и я блъска да спреш. Чупи ти стъклото.Ти ли ще лежиш в затвора, ти ли ще плащаш за неимуществени щети(стрес) или родителят?Забрави политиката и ще видиш кой ще е престъпникът- шофьорът за опит за предумишлено убийство.

27

Анонимен

преди 3 години

А тази няма ли да я съдят за тероризъм?!

26

Анонимен

преди 3 години

Гешефт да се подмаже малко на шефа си

25

Анонимен

преди 3 години

До Обикновен софиянец - ти си платен писач.

24

Анонимен

преди 3 години

Тогава ние да заведем 500 дела за опит за убийство срещу водача на колата - Мицева

23

Анонимен

преди 3 години

21А законът трябва ли да каже, че когато тръгнат да минават през теб с автомобил, имаш право да му строшиш стъклото, за да накараш шофьора да спре?Защото Мицева се врязва в група хора и ТОГАВА ЗАПОЧВА БЛЪСКАНЕ ПО КОЛАТА Й С ВИКОВЕ ДА СПРЕ. И интервюта дава как решила, че й писнало от протестиращите и решила да мине през тях, за да им даде урок. Има записи и е излъчвано по всички големи телевизии.

22

Обикновен софиянец

преди 3 години

Никога няма да гласувам за организация, която целенасочено пречи на нормалните трудови хора да се приберат вкъщи!

21

Анонимен

преди 3 години

Платените гербави писачи се разписаха ... Герб отива в канала. Поръчковите статии също.

20

Анонимен

преди 3 години

Значи гордата героиня, която в интервюта по телевизиите разправя как решила да тръгне през хора,защото й било писнало да затварят пътища, е света вода ненапита, но двама, които са блъскали колата й, за да спре и да не прегази някого, са виновни? Уникална държава сме. Утре ще осъдят човек, че е ударил нападател с пистолет, който просто си харесал портфейла му. Тъй де, всъщност ситуацията би трябвало по закон да е идентична.

19

Анонимен

преди 3 години

Законът трябва да гласи - събере ли се тълпа около автомобила, удрят по него, чупят прозорци - имаш право да минеш през тях със всякаква скорост, и всякакви последствия за тях. Човек трябва да има право на оцеляване срещу екстремисти и прочие паплaч.

18

православен патриот

преди 3 години

Сега гербофашистката съдебна система ще се развихри с пълна сила ...

17

Валентин

преди 3 години

Не всички сме забравили клипчето и лалво се случи. Наглата гърбарска провокаторка се опита да прехази хората. Децата в колата, незнайно чии, бяха употребени за да я изкарат жертва. Трябваше да и разбият не колата, а главата на тази гробарска мър ша.

16

пасарела

преди 3 години

на тия двамата глоба по 10 бона , да купят нова кола на жената и ако им държи да блъскат пак !

15

Това лято

преди 3 години

видяхме най-скалъпените, зле организирани, безидейни и същевременно финансово обезпечени професионални протести в историята на БГ. Първоначално подлъганите да се включат бяха така омерзени и отвратени от оперетната постановка, в която неволно взеха участие, че навярно ще им държи влага още дълго и вероятно въпреки трагичното състояние на гражданското общество то просто няма да се състои заради погнусата от лятото на 2020.

14

АНОНИМЕН

преди 3 години

За хулиганите трябва да ги изпратят да работят принудително и да изплатят щетите на колата! Не могат хората, които работят и нямат нищо общо с безделниците да не могат да се приберат с децата си мирно и споксойно . Труд и само труд , а нека се чудат тогава каква беля да направят!!!!!

13

Хмм

преди 3 години

Забравих да кажа и че пешеходеца винаги си мисли, че е с предимство докато и че е прав, докато не го блъсне първата кола

12

Хмм

преди 3 години

Нека да обобщим. Караш си и не знаеш, че една тумба хора ще протестират пред вас. Нямат разрешение. Решаваш, че ще може да се разбереш с тях, но не. Без да искаш от нерви, че ти крещят изпускаш съединителя и с цели 2 КМ В ЧАС подбутваш хора, които пречат на движението. Идат едни юнаци и започват да ти чупят колата.... Кой е в правото си в този случай? Да не говорим, че аз ако бях на мястото на жената на тези нямаше да им се размине тъй лесно!