207

Анонимен

преди 3 години

до 179 Човек не вярват казвам им на работа те ми се смеят насреща какво говорим машко ще устоят кой ще се откаже да си пече *** на гърция имходи по екскурзийки малко ще устоят!

206

Газдов

преди 3 години

Е колко да е уникален, като ще я бият по 2-3 пъти на година, на човек. Ако го издават и на хартия, което е задължително, защото 99% от ваксинираните са над 75, няма да ни стигнат дърветата да печатаме постоянно сертификати. От Екологична гледна точка е по-добре с чипирането и без това всичко, което се заклеймява като конспирация се случва до момента, какво са едни чипове. Може и като татуировка с баркод, Германия има опит в сферата.

205

Калин

преди 3 години

Сертификат за ваксина срещу грип!?? Абе как не ви е срам бе!? И да го рекламирате по медиите!? Искате норода да поробите ли? И да турите на всеки сертификат с номерче? Безчовечни сте! Не ви е целта да помагате на хората а да им ограничите правата

204

Анонимен

преди 3 години

Усвоявате средства за борба с "неверна" информация?Триете политически некоректни новини, ми добре, всеки има право да си изкарва прехраната както намери за добре, НО от това истината не се променя.само казвам...

203

Анонимен

преди 3 години

Най характерното но поддистическите режими е ЧЕ ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАТ ИМ Е НУЖЕН ВРАГ.забележете свЕтът си намери и се обедини около общ НЕВИДИМ враг.Разбирате ли?

202

Ай Сиктир

преди 3 години

Намеренията на ЕК вижте в новината "Брюксел иска 70% ваксинирани в ЕС до лятото".

201

Анонимен

преди 3 години

Честит ни либерален фашизъм. Полеко и бавно ни вкараха в в блатото на тоталния контрол....

200

Сата НАТО

преди 3 години

Преди всичко трябва да разберете, че вирус няма. Не, че "има нещо" или " има, но е изкуствено създаден". НЯМА! Точно този, с който плашат, НЕ СЪЩЕСТВУВА !

199

Анонимен

преди 3 години

Винаги има начини щом има желание :). Определени хора ще могат да си закупят подправен сертификат, както си купуваха и фалшиви тестове, за да пътуват. Това е Бг реалността. :)

198

Анонимен

преди 3 години

Надявам се вече повече хора да са разбрали, че театърът не е нито за пари, нито от грижа за вашето здраве(става ми смешно само като чуя как звучи).Власт е това което искат. Абсолютна власт над всеки един индивид.

197

Идеалист

преди 3 години

От утре на власт в доминиона идват Сатанистите. Голямо натягане на нашите. Тази година паспорти, догодина чипове! Радвайте се. Някой още спомнят ли си жълтите еврейски звезди и Треблинка, Освиенцим, Бухенвалд....

196

Bili

преди 3 години

ваксинацията няма де е еднократна, а годишна. изолационните лагери дето се организират навсякъде не са за ден.също така сертификата ще се дигитализира. след това - ще може да се засича директно в тялото (пачове с микроигли са в регистрация), така че това с мивката няма да мине догодина. винаги се чудех като дете - какво са правили немците и руснаците докато фашистите и комунистите са трепали из лагери хората...вече знам.

195

Принципи разни

преди 3 години

Всичко е въпрос на пари, а което не е на пари - е на повечко пари. Все ще намеря познат доктор след 2/3 месеца, който да вземе някой лев, да хвърли в кофата амулката и да ме регистрира в компютъра като ваксинирано лице. А после ще ми издадете и това прословуто сертификатче, което уж няма как да се фалшифицира ... Има начини господин Пъдар- фашист - министър, има. Въпросът е принципен - след като ме заплашвате със заточение зад желязната завес е въпрос на принцип да не се ваксинирам под натиск

194

Анонимен

преди 3 години

Не знам да се смея ли да плача ли !

193

Анонимен

преди 3 години

Айде сега, не вярвайте на конспиративните "теории" за ваксината и тичайте да ви боцнат. До тук всичко се сбъдна, но няма страшно, това което остава е все още "теория", не трябва да му вярвате.

192

Анонимен

преди 3 години

И така тихомълком, по терлички, с много "аа, това са конспирации, бе, хахаха, няма такова нещо!" и "вие *** вярвате във всичко, хаха" се пръкна сертификатчето.... После как да не вярва човек на конспирациите? Всичко, което "конспиративните теории" предрекоха, се случва в момента!

191

Анонимен

преди 3 години

До Мариана Николова 198Все още. Чети малко, че ще се обсъжда. Направено е искане от гръцки представител. В италианските медии не може да няма информация

190

Анонимен

преди 3 години

Хора, сега се гради света в който ще живеят децата.Как ще ги погледнем като питат защо сме се крили и мълчали?!

189

Анонимен

преди 3 години

Конспирации, а??

188

Мариана Николова

преди 3 години

Нито една държава в ЕС не говори за подобен сертификат!Това си е политическо решение на ГРОБ!