143

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Другаре, пригответе се. Иде дядо Джо и той не е така добър като чичо ви Дончо. Дупе да ви е яко социалистическо-нацистко.

142

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

КАТО НЯМА БОЙКО ИМА ЦЕЦО! СОЦИАЛИЗМА УМРЯ И БЕ ПРЕГАЗЕН ОТ ЗАПАДА.

141

Анонимен

преди 3 години

Рано е, ресторанрите и моловете чак Май месец!

140

Позитано - НАПОМНЯНЕ

преди 3 години

Другари, ние като вземем властта, само за най-изявените в плюенето наши другар ще има по едно Техноимпексче. За останалите - по 1 знаменце на БСП, 3 студени кебапчета и една топла бира , останали от сборищата ни на Бузлуджа....ДЕРЗАЙТЕ !!! Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !

139

ГЕРБ ДЕЧИЦА

преди 3 години

Чичко Борисов е много добър чичко и много ни обича нас и ние го обичаме и искаме да станеме като него. той ни е истинския родител

138

Защо?

преди 3 години

Прерових целият сайт, търсих навсякъде но никъде не видях новината за разпадащия се Европейски съюз! Италия, Австрия и други държави на запад са в режим на гражданско неподчинение! Нещо, което е задължително, когато правителствата са марионетни и доказано работят срещу народа си! На Запад не са обременени с робско мислене, свободни са от векове и както винаги в човешката история първи ще извоюват свободата си! А ние... ние пак ще чакаме да дойде месията да ни каже какво да правим. Роба си е роб!

137

Никой

преди 3 години

Аз ще гласувам за Бойко Борисов!И на парламентарните, и на президентските, избори! И на изборите за президент на САЩ, ама не за Тръмп защото той е комунист и платен агент на Путин.

136

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания господин Борисов. Не разхлабвайте мерките а подпишете европейската петиция за пълен и окончателен локдаун и подкрепете господин Мъск за закриване на слънцето.

135

Родител 1

преди 3 години

Ние с Родител 2 не искаме нашето То да ходи присъствено на училище при простолюдието

134

До Не

преди 3 години

На колко? Предполагам ако са те се осигурявали вземаш някакви средства от държавата!

133

Не!

преди 3 години

Мрънкяте, че ще отворят молове и заведения, а се блъскате в джъмбо и била? Много умно... Ми не ходете в тях бе, толкова ли е сложно?

132

Не!

преди 3 години

Изобщо не са ми за липсвали нито моловете нито ресторантите. Да ги отворят, все едно нищо не е станало.. ***Имаш ли представа живота на колко домакинства е в пряка зависимост ненужните според вас молове и ресторанти? Цели сектори се ликвидират, развлекателната индустрия е закопана! Но не се безпокойте, и вашият ред за борсата ще дойде...

131

до 130

преди 3 години

Ако не отворят всичко, няма да има трета вълна. Ама ще отворят.

130

Анонимен

преди 3 години

Винаги с вятъра...

129

1

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА,***,твоя другар тиквата,защо си мислиш,че постоянно,ще бъде горе.

128

Анонимен

преди 3 години

някой гласувал ли е да го управляват лекари.ако някой им е предоставил управлението да си носи отговорност.

127

Анонимен

преди 3 години

Аз ще гласувам за Бойко Борисов!И на парламентарните, и на президентските, избори!

126

Анонимен

преди 3 години

В никакъв случай не бива да се отварят университети и училища, и без това нищо не учат, а само отчитат дейност и крадат пари от европрограми!

125

HMLF

преди 3 години

Важно е в кауфланд и била да е фраш! Затриха всякакъв дребен бизнес с огромните им магазини на центровете и безплатните им паркинги!

124

Боко

преди 3 години

Нали виждате, аз искам да разхлабя мерките, да отворят училища, фитнеси, молове и ресторанти, ама лекарите не дават. /Ако протестирате, протестирайте срещу тях, срещу тях, аз нямам нищо общо/.