5

славянин

преди 3 години

''Починалите, при които е бил потвърден COVID-19, у нас вече са 8 565.''А прави ли се статистика колко починали са с коли-бактерии!? Защото щом си с някакъв микроб и си починал, значи си починал от него, нали така!?

4

доообре

преди 3 години

Верваме, верваме..........................!

3

Малиииии

преди 3 години

Хронично неврологично !!!България е пионер по откриване на неизвестни заболяваня!!!Иначе може да си умреш като куче във бг от висока температура или бронхопневмония!!!Заболяваня който във Африка се лекуват от 100 години!! *** е важно да има жипове луксозни вили пълни със мухъл отвътре и леки женици дето им миришът устата от развалени зъби а якенца за по 1000 лв и телефони по 2000 хилки имаме да си купим а 300 лв за зъболекар няма!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Аз познавам човек с астма който прекара вируса през февруари и е жив и здрав. Кога ще започнете да съобщавате за такива случаи или на вас ви е наредено да сплашвате хората докато се ваксинират?

1

Анонимен

преди 3 години

И аз имам наднормено тегло и знам,че това е рисков фактор.Мастната тъкан ,сама по себе си е и източник на възпалителен процес в тялото.Работя над себе си.Най-трудното за мен е търпението ,което се изисква.Резултатите идват бавно...