30

анонимен

преди 3 години

Поне детето да беше пожалил. За това убийство наистина трябва да получи доживот.

29

ддд

преди 3 години

в някой случаи трябва смъртно наказание да има

28

Анонимен

преди 3 години

Този мисля че трябва да умре,няма друго наказание за него!

27

Милиционер

преди 3 години

Защо има коментари, които дори защитават този човек? Този е за доживотен затвор без право на замяна, дано му ги дадат. И не, не са виновни жертвите, нито родителите на Дарина. Виновен е тоя самозабравил се ***, който дори не пожали малкото си дете. И не, не се разкайва искрено, просто знае какво го очаква до края на живота му! Да изгниеш в затвора психопат такъв. Пожелавам ти никога да не видиш свободата.

26

Анонимен

преди 3 години

Викторио, не се самоубивай, това няма да помогне нито на теб, нито на Дарина и дъщерята ти, само майка й и *** биха се гаврили злорадо с теб. Самоубийство не е решение на проблема ти, колкото и да е тежък той. Викторио, покай се, поискай прошка от Бога, поискай прошка от приятелката си и от дъщеря си, вземи се в ръце, поправи се за добро, приеми присъдата си, дадена от държавия съд и ще получиш прошка и ще ти олекне на душата. Прошка за теб има, само ако се покаеш.

25

Анонимен

преди 3 години

"Викторио се призна за виновен: Измъчвам се, вегетирам, изгубих всичко!"Това са думи на човек,търсещ поне помощ за да стане от това положение, търсещ възможност за поправка, но уви, хората не искат да му дадат и шанс за покаяние и прошка, хората обаче се оказват по - зли и от него, тъй като повечето искахаи си пожелаваха Викторио да се самоубие. Викторио, ако четеш това, знай че прошка няма само за самоубийците, но ако ти се покаеш и се поправиш, ще получиш прошка от Бога.

24

Анонимен

преди 3 години

До 1914"Така е, много български мъже не са способни да бъдат съпруги и майки"***, мъжете стават съпрузи и бащи, стига да са способни , а повечето не са такива, но това е друг въпрос. Повечето българки не стават за нормални жени, съпруги и майки.

23

Анонимен

преди 3 години

До 22Не, повечето българи не са способни да бъдат нормални мъже, съпрузи и бащи, травестит! И повече българки не стават за нещо!

22

Анонимен

преди 3 години

До 22Не, повечето българи са способни да бъдат нормални мъже, съпрузи и бащи, травестит! И повече българки не стават за нещо!

21

1914

преди 3 години

До Анонимен 18Така е, много български мъже не са способни да бъдат съпруги и майки...и слава богу

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен" Сега да си носи последствията" Ами Викторио се призна за виновен и си носи последствията, той от две години и няколко месеца е в затвора. Но това не означава, че Дарина е невинна и чиста като лицемерните сълзи и сополи на майка й.

19

Анонимен

преди 3 години

До ХемусПовечето българки не са способни да бъдат нормални жени, съпруги, камо ли пък майки. Същото се отнася и за болшинството български мъже. Въобще пропаднало скапано българско общество!

18

Анонимен

преди 3 години

Да дадат на Викторио присъда за престой и работа в затвора за период най - много 5 години. Сега лежа в затвора 2 години и няколко месеца. Да работи в затвора в полза на затвора.

17

До Хемус

преди 3 години

Фамилия Министерски. Мания за величие. Че е виновен този, виновен е и най-вече, че е попаднал на неправилното място. Сега да си носи последствията. Убийството си е убийство.

16

Анонимен

преди 3 години

Хемус" Абе на всеки нормален му е ясно,че старата чанта е палила фитилите!От време оно,такива джофри са учили дъщерите си на психически майсторлук,как да влияят негативно на мъжете си!Не го ли видяхте дъртия,мъж под чехъл!"Тук си прав, много прав за днешните разлигавени и самозабравили се българки.

15

Анонимен

преди 3 години

До ХемусПовечето българки не са способни да бъдат нормални жени, съпруги, камо ли пък майки. Същото се отнася и за болшинството български мъже. Въобще пропаднало скапано българката ако общество!

14

Хемус

преди 3 години

Абе на всеки нормален му е ясно,че старата чанта е палила фитилите!От време оно,такива джофри са учили дъщерите си на психически майсторлук,как да влияят негативно на мъжете си!Не го ли видяхте дъртия,мъж под чехъл!Затова пичове,правите на някоя дете,поемате си издръжката,другото шапка на тояга!Свободата Санчо!

13

Анонимен

преди 3 години

Викторио се признава за виновен и е виновен, но виновна за това убийство е и Дарина.

12

бившо ченге

преди 3 години

По мое време тоя вече да са го забравили!

11

Анонимен

преди 3 години

Да, направил е убийство, въпреки че и " жертвата" Дарина и родители й имат огромна вина. Признава се за виновен, иска и прошка от всички, но скапаното " семейство" Министерски не признават и не искат разкаянието му, тия " родителите" и феновете им тук са по - жестоки *** и от самия убиец....