42

Смях

преди 3 години

Маркировката криволичи за да се заобикалят дупките.

41

Щерю

преди 3 години

Добрият дух на ракията ги е водил по празниците...

40

тия па тия

преди 3 години

маркировката им била крива, аз като гледам пътят е на вълни, та маркировката искате да е права... затова се замислям да сменя спортната кола с нещо кораво за офроуд... където и да пътувам, зъбите ми тракат, а за колата не ми се говори...

39

Чоко Боков

преди 3 години

Фирмата е от кръга на Боко, а този дето е слагал маркировката на шише ракия играе футбол с Боко.Т.е. всичко е точно, и пак хората не са разбрали колко много благини прави Боко за тях.

38

НИЕ СМЕ

преди 3 години

До Бунгар Боковците НЕ СА СЕ НАУЧИЛИ

37

ПРИЕМЧИК

преди 3 години

А приемане имало ли е? Защо чак след като шофьорите са се оплакали? КАЖЕТЕ БЕ, ЗЛАТНИ ЧЕКМЕДЖЕТА!

36

4epa

преди 3 години

СТЪПКИТЕ НА ПИЯНИЦИТЕ- НОВА МАРКИРОВКА !!!!!!!!!!!!!

35

GD

преди 3 години

А непрекъснатите бели линии от двете страни къде са? Защо ще се приема ремонта на ремонта, след като не е завършен изцяло?

34

Анонимен

преди 3 години

Пичовете са били кьоркютюк пияни.

33

Анонимен

преди 3 години

Айше, така става като не мож' уволни дисциплинарно мизерниците дет' не са си свършили работа.

32

Айше

преди 3 години

Така става, като наемеш *** за по 20 лв. надник.

31

Анонимен

преди 3 години

Българските ремонти на пътища и тротоари са често грозни на външен вид.

30

Бунгар

преди 3 години

На това път ли ми викаме? Не се научихме най после как трябва да изглежда един път.Наклони към двете страни на пътя,отводняване в канавки или канали с шахти и решетки.Такава е картинката и в градска среда. Улиците се превръщат в реки при дъжд и носят се наноси от пясък,камъни,изхвърлени отпадъци и т.н. Какви са тези неграмотни проектанти.Да отидат до Япония,Кореа,Сингапур и да видят какво значи пътища.Хич ни няма... ,но сме ,,Велики,,...ала,бала.

29

Анонимен

преди 3 години

До КоментарКакво значи определени фирми?Едни и същи фирми строят и ремонтират пътищата открай време.Много преди ГЕРБ да съществува.Колко фирми в България могат да ремонтират пътища?Кой мислиш, че ще ремонтира пътищата ако Корнела стане премиер?Твоята фирма ли?Много си ***.

28

Д-р Исня

преди 3 години

Фирмичката горката бачка на кантар, защото е под-под-отдолу на пода на подизпълнителя. Дефакто пак сме платили за златна лазерна маркировка и настилка от японски мрамор, но получаваме кръпки и криви драсканици.

27

Анонимен

преди 3 години

те на селско каране обикновено са на три ракии и им е таман така кривичко.

26

Анонимен

преди 3 години

Все едно смок е минавал

25

Коментар

преди 3 години

Важното е определените формички да приберат милионите от нашите данъци а пращат трима пияни неграмотници от маалата да боядисват там за 20 лева надник!Това е положението в таз загубена Бойкова територия!

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Я ми кажи кой от тези дето сега реват за шкафчетата на Бойко не е бил преди него и не е вземал с чували? Покажи ми един. Този поне пипа с пръсти. Доктори, пилета, амигоси, костинбродски и т.н.при кой генерал, бивш прокурор по време на Възродителния процес в Разград бяха? Импексова, сестра Галева, Лупи? Ла Фонтен, дето го засякоха докато послушваха оперативни интересни лица? Виж пътя построен от Щрабаг при Станишев и сега при ББ. Една и съща фирма. Различни управляващи.

23

Анонимен

преди 3 години

До БългарияТочно манталите ни е причина за всичко. Тази случка е поредното доказателство. Искаме инфраструктура, но 97лв.на година са ни много, 160лв.на месец за цигари е нормално. Защо не си погледнеш под таралясника колко масло си метнал на пътя. Ами ще има дупки. Колко да ти е пенсията, като нямаш осигурителен стаж и си внасял малко? Колко да ти е заплатата като нямаш квалификация и не работиш качествено?