30

Анонимен

преди 3 години

Почти два милиарда за крадене....

29

Iwan

преди 3 години

при всичко затворено и такова крадене, очаквам при последващо отваряне местните данъци Х2 !...

28

Анонимен

преди 3 години

До СТРАНДЖАТАЗа какво и благодариш? За градинките на децата? За хубавите пътища? За чистия въздух? За липсващите места в детските градини, когато изчезваме като народ. За какво и благодариш? Тя ни е благодарна, че сме в ЕС и източват програмите и харчат всичко, за да не останат средства за следващото управление. 50 лв са дали на пенсионерите. А те колко са дали на държавата. Подигравка. А детски дали ли са на българските деца?

27

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоСпоко. За тези крадения колко има да страдат не само в отвъдното, но и тук. Техните потомци за НИЩО няма да стават.

26

Анонимен

преди 3 години

До И сега истинатаАбсолютно е така. Отидете в Одеса, град в Украйна. Ще се учудите на чистотата там. Тротоарите там са оправени не само в центъра, а в по-голяма част на града. Въздухът е много по-чист. А там стандартът е много по-нисък и бюджетът е много по-нисък. Може и с по-малко средства да оправиш един град и да не изглежда така отвратително, както сега. Нали Бойко беше кмет, после Фъндъкова. Как не ги е срам. Само за това трябва да си ходят. И аз вече не ги искам, писнаха ми, провал са.

25

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова е срам за София! Толкова време да се задържи на власт и да не може адекватно да организира един НОРМАЛЕН и спокоен начин за пътуване в градският транспорт, с автомати за билети и възможност за тяхното закупуване 24 часа в денонощието. Все едно сме неандерталци! Всичко е в обструкция на гражданите! Толкова транспортни средства спря вместо да диверсифицира заради прословутото МЕТРО (бул. Черни връх и т.н.), в което всички се блъскаме, защото няма алтернативен начин на придвижване. Мъка!

24

И сега истината

преди 3 години

София е една уникална ***. Сравнена дори с най-грозните западни градове е противно гето. А през последните години се изляха милиарди и можеше да е поне поносима. Мръсен въздух, отвратително, хаотично движения, неподдържани пътища, противен градски транспорт, коли по тротоарите, лоша градска среда, мизерия и мръсотия навсякъде. Наистина грозен град.

23

Хахахаха

преди 3 години

60% отива за това, 40% директно в Чекмеджето.

22

Анонимен

преди 3 години

За заплати,ремонти и ремонтиране на ремонта!

21

Анонимен

преди 3 години

Всичко е за оправдаване на кражби под благозвучни оправдания.Незаконно презастрояване. Връщане на земя на обезщетени хора, никакви предвидени увеличения на инфраструктурата и зелените площи при разрешително за строеж. Трябва да се забрани строителството в празни парцели в София във вътрешния диаметър на околовръстното. Да се строи към Кремиковци и Вакарел. Трябва да се съборят част от незаконосъобразните сгради и да се отворят свободни площи за безплатни паркинги и градинки.

20

НОВИТЕ КВАРТАЛИ

преди 3 години

на СОФИЯ изглеждат по-ужасно и от старите панелни и ЕПК квартали. НАРОДНАТА ВЛАСТ строеше с градинки и отстояние между блоковете, детски градини и училища. Сегашните "нови" квартали са тотално презастроени и са стряха до стряха. В МЛАДОСТ на терена за детска градина, който ПРЕВРАТА 1989 предотврати изникнаха 4 5-етажни блокчета , а пешеходната алея стана вътрешна уличка, за да могат новодомците да стигнат до сградите с колите

19

хахаха

преди 3 години

Да се чете - заплати и комисионни.Защото на всички ни е ясно как се правят ремонтите в София, а и не само.Ремонти, на ремонти на Н-та степен ремонти.Важното е да се усвояват парици.

18

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Имам познат, дето бачкаше строителен надзор, нещо като одитор. Та 2014 май е било след наводненията, започват почиствания на речни корита. Вика сметката за тоя участък е 30К лв... малко да го наглася, ще ги докараме до 40 макс 50К, ама фирмата (познайте с коя партия е свързана) ми дават сметка 250К!!!800% надписана, е как вика да го подпиша?!? Като направят проверка влизам в затвора.Смятайте за големи проекти какво е краденето.

17

Анонимен

преди 3 години

От социалистическо го направи само пролетарско гето по новому,ниски данъци и такси,в пъти разлика например между Варна и София за товарни камиони,не си събира глобите,държи мизерна цена билетите за ГТ,държи София в югозападния регион да смуче евросредства А СОФИЯ НЯМА ПРАВО защото има над 75% от средния за ЕС стандарт!Борисов я подпира и пак от големите градове няма у нас не в чужбина град с по-скапана инфраструктура.Тротоарите са просто фЕнОмено,неописуеми.11 години кметица>мечта>.

16

ПРЕДИ 30 ГОДИНИ

преди 3 години

дадоха софийското ВИК на франсетата. Да ги научили как "СЕ УПРАВЛЯВА ВОДАТА". Научиха ги как да увеличават цената 2 пъти годишно, а загубите са си пак 60% или лъжат за да се качва цената на водата. Защото водомерите не лъжат, а ако имаше такива загуби по улиците на СОФИЯ щяхме да пътуваме с лодки като във Венеция

15

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджото му пълни затова е кмет тая!

14

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Данче, ние българите ти благодарим за добрата работа! Българите не сме социалисти, социалистите не са българи! Амин!

13

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ИСКА МИ СЕ ДА ИЗКРЕЩЯ -- УУЖЖААСС

12

Анонимен

преди 3 години

До АнонименФандъкова направи София от пролетарско социалистическо гето в европейски град.

11

Анонимен

преди 3 години

Фандък ти направи от София едно пролетарско гето с най-евтините ремонти от цяла България а се фукаш че 40% от БВП се произвеждало в София??Фандък ти добре ли си,ТУК САМО СА РЕГИСТРИРАНИ ФИРМИТЕ и плащат данъци,и пак София е плачевна.Къде има София индустриална зона,тука е министерства,бюджетари,търговия,банки и ИТ сектора!Толкоз,нищо не произвежда София.Ти не можеш да направиш адекватен бюджет а само събираш пролетариите от цяла България.Госпожа>ДОГОДИНА ЩЕ>това си ти!>Спаси те>Маяма противната.