9

Анонимен

преди 3 години

Пфайзер дадоха най-много ваксини на Израел и освен по-висока цена са поискали и данни за статуса на пациентите за да разберат как действа ваксината и нейните недостатъци. Това може да бъде само от полза. Не виждам какъв е проблема след като няма лични данни в тая информация. В края на краищата никой не го карат да се ваксинира на сила щом го е страх че ще умре или ще получи парализа на лицето. Това че крият колко хора са умрели от руската ваксина не я прави по-добра.

8

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам да ни ваксинират с "новичок"!!! От него явно до сега НИКОЙ не е умрял, за разлика от краварската "ваксина пфайзер"!!! И в норвегия що народ умря, а в израел пък 12 получили парализиране на лицевите мускули!

7

Др. Менгеле

преди 3 години

Напълно одобрявам. Нямам забележки.

6

Хотлер

преди 3 години

Уф, най-накрая ще се отървем от тях.

5

Анонимен

преди 3 години

Тия си направиха сепуку

4

Анонимен

преди 3 години

Какви чипове бе, маймуновчи, ти колко години назад си? Какво общо имат чипове?

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

Защо искат информация и статистика, това не могат ли с нано чиповете да го получат???!Кажете бе конспираторе, или тия с короната са малко по-умни от стадото

2

Анонимен

преди 3 години

Правителства продават народите си. Навсякъде.Следва възмездие.

1

ВИЖТЕ ИМ ДАННИТЕ

преди 3 години

Преди началото на ваксинацията, по 1000-1400 новозаразени на ден. СЛЕД НАЧАЛОТО на ваксинацията, в момента по 9000-9500 новозаразени на ден. Добре се получава. Говорим за седмици поред, не за един-два дневни рекорда.