22

Анонимен

преди 3 години

Четете!Учените подчертават, че прекаралите Ковид-19 се оказват отново в болница 3,5 пъти по-често, отколкото връстниците си в сходно здравословно състояние с други заболявания. Резултатите от изследването сочат, че при близо една трета от пациентите са диагностицирани респираторни заболявания след заразата с коронавируса, като половината от пациентите не са страдали преди това от подобни болести.

21

Анонимен

преди 3 години

Преболедувалите Ковид са обречени на старчески болести и бързо състаряване. Млади старци със старчески болести ще пълнят болниците.

20

Анонимен

преди 3 години

Дори Англия дето е някакъв пълен хаос си дава зор да изследва дългосрочните поражения от Ковид. У нас понеже всичко е с отделна клиничка пътека никой не прави връзката на преболедувалите с бъбречни и неврологични проблеми впоследствие. Но то и пациентите не вярват във вируса и се самолекуват с ракия и сланина, така че..

19

Анонимен

преди 3 години

Нормално, ако са над 70-годишни...

18

Анонимен

преди 3 години

100% от прекаралите настинка на над 50 год. възраст са умрели в следващите 60 години!!! Ама затова никой не пише!

17

Дзивко

преди 3 години

Е нормално е хора над 60 години с тежки поражения след ковид да се разболят от нещо следващите 4 месеца, то и без ковид, на тия години шанса е доста голям.

16

Анонимен

преди 3 години

Близо 30% от хората, които са пили айрян са хоспитализирани по някое време. Извод - айрянът е опасен.

15

[-_-]

преди 3 години

Май не знаят още нищо, освен че някой хора умират а други не.Днес "открили" едно утре друго.

14

БГ

преди 3 години

Ние тук затова статистика не правим. Битият си е бит и душевност на българският народ.

13

С.

преди 3 години

Пише че пак са хоспитализирани, а не че пак са се разболяли от говед. Средната възраст на починалите в Англия е 82.

12

Тея

преди 3 години

в англия поне имат някаква система за наблюдение, кой се е зликувал и кой пак е постъпил. Тук в БГ е пълна мъгла. Никаква проследимост никакви наблюдения. Дори една специалистка каза че британския щам си го имаме още от март. Пък друг каза че не е известно да го имаме сега - смятай.

11

Гледна точка

преди 3 години

Значи може би е добре да се ваксинираме, а?

10

изнервен

преди 3 години

До доктор сърп и чук. Глу.пак, *** си като дебел ***, който мрази само едно нещо. Тези хора НИКОГА не са били ваксинирани, говведо манипулативно.

9

Киро

преди 3 години

Почнахме с британските учени пак, а? Що пък Испанските, Френските, Италианските или Германските един път не излязат те с *** изсмукани от пръстите изводи. Какво съвпадение, ограмна част били бедни, гладни и пушели много. Интересно нашите манг.али защо не са измряли, вероятно спазват усърдно мерките

8

Анонимен

преди 3 години

Значи статистиката е от 55 до 75 годишни за да излезе средна възраст 65 години.Как се хванаха на финала за 50 годишните от по-бедните райони?

7

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Те са починали от ваксината на Астра Зенека, която Бойко се готви да ни натресе...

6

пи 3,14

преди 3 години

До Тази новина,В новината става ясно, че сериозните усложненията са СЛЕД прекарана коронавирусна инфекция , а не след повторно заразяване. Може да си имаш антитела но белия ти дроб вече за нищо да не става. Въпроса с ваксините - какво да се коментира, те ще си свършат работата и няма да се стига до увредени органи.

5

Анонимен

преди 3 години

До Тази новина,Не бе,тази новина ни казва-"който не се ваксинира ,ще прекара цял живот по болниците ,ако оцелее".

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВИРУСА Е ПУСНАТ ДА УБИВА ДРУГОТО Е ГИМНАСТИКА

3

Анонимен

преди 3 години

''Британската Национална статистическа служба, Юнивърсити колидж Лондон и университета на Лестър обобщиха в доклад изследване върху последиците от коронавируса върху 47 700 души на средна възраст 65 години''А най-долу:''Най-продължителни последици от инфекцията изпитват мъжете над 50 години от по-бедни райони, които са с наднормено тегло и злоупотребяват с пушенето, добавят авторите на изследването.''Е добре де,нали са изследвали средна възраст 65 години?Това е стъкмистика усреднена.