5

Недоразбрал

преди 3 години

Много пък червенужковци загрижени за Жужо и за империята му?!Интересува ни ситуацията с Навални,защото човекът се бори за справедливост за себе си и за всички руснаци!А вие филите май сте фили само на рублите,ама не и на самите руснаци?!Кво става с братюхите,според вас,кучета ги яли!Виж рублите,майни ги насам!!

4

Анонимен

преди 3 години

Бре като талкова били загрижени еврогейскиямюсюлманскиарабски съюз ,защо не предложиха германско или английско убежище )

3

Анонимен

преди 3 години

EС кога ще започне да гледа собствените си проблеми? И като реши случая на Навални,нас какво ще ни огрее?На практика по-бедните членове в ЕС са си колонии на по-богатите, Всички тези помощи са да се поддържа васална структура и да не умрат от глад. Аа те тръгналида се месят в чужди неща.

2

Приказка без край

преди 3 години

Путин показва, че е "алфа кучето" a Ходоровски показа че е 'омега женската' на глутница койоти. - Латвия, Литва и Естония , ЕС Към тях се присъедини и Великобритания. (което не е света по други новини)Останалите 100 държави - им е се тая!

1

Анонимен

преди 3 години

Тихановска - беларуската Насрална, като видяла какво стана във Русия се е поуплашила и иска предоговаряне на контракта със наставниците си.