32

ааа

преди 3 години

В района е валял сняг само три пъти в историята - през 1942-ра, 2017-та и 2018-та година.Хаха, много кракта тая история, няма и 100 години.

31

Анонимен

преди 3 години

А под снега пясък, тамошните служби няма нужда да опесъчават. Aйде ваксинирайте се и отивайте на сафари, че се очаква голямо глобално затопляне.

30

Анонимен

преди 3 години

Естествено че вали сняг и в пустинята. Там на някой места дори през лятото температурите през нощта падат до 0.Сахара има и много планини и високи места над 1500-2000 метра. Най високият връх е в Чад и е 3415м.Средната надморска височина на Сахара е около 500 метра. В България е 470 метра.

29

До 28

преди 3 години

Епа аз съм на възраст вече и като се изключат последните 15г само бях чел за сняг да вали в сахара! Сега за последните 5г това го чета и виждам за 6-ти път! Така, че или просто не са пишели за това, което е мало вероятно или нещо не е така както трябва да е!

28

ДДРОнег

преди 3 години

Може да изглежда парадоксално, но аз съм учил преди повече от 30г., че температурите в пустинята през нощта често падат до нулата !А за незапознатите с термина "глобално затопляне", това не означава точно повсеместно затопляне, а зачестяване на точно такива аномалии или обратните им !!!

27

Анонимен

преди 3 години

До ...Човек, хората вече казаха, че това не е събитие, а съвсем нормално нещо за сезона и се случва редовно!

26

...

преди 3 години

Като цяло климатичните промени оказват влияние във всеки аспект на земята! Определено мога да кажа, че през следващите години, много по често ще има такива събития като това! И точно това е притеснителното! На места където преди това не е ставало толкова судено сега ще става! На места където преди това температурата не е надвишавала 10 градуса сега ще става доста по-топло! Бурите и наводнеията ще са много по чести и силни! Сушите много повече и по-продължителни и така! Климатини промени му викат

25

Крета Лудото

преди 3 години

Отнехте Детството ми, как смеете! Брюксел затваряй всички ТЕЦ и АЕЦ, топло е, жега!!

24

До 23

преди 3 години

Човекът от Сидни не го познавам, както и той мен, така че не е ясно кой какво е постигнал, нали? Но пък и това няма нищо общо с тема, още повече не оправда явната му демонстрация на простотия.

23

Гошо...Тъпото

преди 3 години

И мен ме затрупа снега,с...камилата в Сахара,защото бях там на...сафари,за пустинни гущери.Добре че носех един чувал със...слама и рупахме с камилата...затрупани,иначе щяхме да си...отидем от глад,не от...студ.

22

Анонимен

преди 3 години

Човекът от Сидней поне е постигнал в пъти повече неща от Вас.

21

Анонимен

преди 3 години

До отАвстралияСиднейИнтересно каква ти е теорията за глобалното затопляне от преди 10 000 години довела до края на ледената епоха? Може би пак хората са прецакали атмосферата?

20

Анонимен

преди 3 години

До отАвстралияСиднейВинаги се чудя на такива прости човечета като теб, защо се напъват да пишат по теми от които не разбират нищо? Няма никаква връзка между климатичните промени на Земята и да речем това което се е случило с Марс и Венера. Загубата на атмосфера на дадено космическо тяло, може да се случи единствено ако то не притежа достатъчно мощно магнитно поле. И водата на Марс има, просто е замързнала, а озоновия слой няма връзка с климатичните промени и не е прецакан.

19

отАвстралияСидней

преди 3 години

да точно това е глобално "затопляне" след като си прецакаш атмосферата и озона, можеш да се запознаеш с съседните планети, които някога са имали вода. Първо си е заминала атмосферата после и водата. Сега на слънце +80 градуса, на сянка -120. Скоро и тук, лято +60 зима -90

18

Анонимен

преди 3 години

На това ли му викат глобално затопляне-сняг в Сахара?

17

Анонимен

преди 3 години

На това ли му викат глобално затопляне-сняг в Сахара?

16

Анонимен

преди 3 години

Изключително рядко се случва - само всяка зима! Да не е като да се случва целогодишно, всеки ден? ... Журналистически има работи. Могат да направят сензация и от това, че слънцето изгрява сутрин.

15

Я

преди 3 години

В провинцията Наама го намаа.

14

Анонимен

преди 3 години

Сняг в Сахара ИЗОБЩО не е рядко явление :)))) вие на коя планета живеете?

13

Зимата ги изненада

преди 3 години

Е поне пясък за опесъчаване има , колкото щеш.