10

обикновен

преди 3 години

Англо-саксонското лицемерие и наглост са безгранични, не само към чуждите общества, но и към своите. Само пари са им в главите, ***.миц..а..та им...Лошото е, че нашите медии им лакействат, като пуделчета!Нова Зеландия и Либерия - супер продажни държави с извънземно-джендърско общество, какво да очаквате от такива, но на Либерия може да й се размине, за Нова Зеландия не знам, скоро ще проговорят на китайски, май!

9

Анонимен

преди 3 години

Е кво повече трябваше да направят Китай? И някоя държава от мрънкащите и обвиняващите направи ли поне половината, от това, което направи Китай? Айде да не обвиняваме други за това, че ние не сме си свършили работата!

8

Анонимен

преди 3 години

Няяяяяяма такива филми, Китай си е Китай, а тръмп е бръмбар.Ако беше дошъл вирус от друго място сигурно щяха да го приветстват.Айде къш, фащ-кии шорошки.

7

Анонимен

преди 3 години

Добре ще е да обяснят всички лидери на държави, които пращаха самолети да си приберат поданиците и им мериха само температурата на летищата....Какво да направят Китай та хората си блокираха градовете, и областта. На места имаше заварени врати да не излизат живущите. Други градове си вдигнаха собствени блокади и никой ни излизаше ни влизаше там. Ама когато Тръмп спря полетите до Китай всички викаха по него, че не можело така, че не знам си какво и сега какво - Китай виновен...тинтири минтири.

6

Анонимен

преди 3 години

Ти си Лъжец, Anonymous, ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ, като твоя идол рижавото магаре от капитолия.Хубавото е, че всички видяха и ХО знаят, а лошото е, че само ти не го виждаш.

5

до 3

преди 3 години

А за 1001 нощ?

4

от ЮК

преди 3 години

Вярно е. Във Великобритания се ослушваха до последно и гърмяха фойерверки за великия брексит и мислеха, че ще ги отмине грипчето.Но ядоха на тслата дръжката.Хората им казват, че е силно зарАзен, но те бабаити.Лошо е когато начело на лъвове стоу магаре.

3

Anonymous

преди 3 години

Това го знаят всички, но освен Тръмп, никой друг не посмя да го каже!

2

Анонимен

преди 3 години

До няма коментариКакво да и е "наказаното"?

1

няма коментари

преди 3 години

щото ситуацията е без коментар! невероятно е, че Китай се измъква безнаказано, от подобно ситуация, това само показва, че Света е Подчинен на Пекин и ефективно сме в Китайско Р0бство!