38

Мяу

преди 3 години

А с четвъртата кога??

37

Тотални

преди 3 години

проферски измислици.Като не могат се оправдават с други.

36

Анонимен

преди 3 години

Какво работеха професорите преди да ги извадят от нафталина и защо да им вярваме след като нямат аргументи.

35

Анонимен

преди 3 години

Фалшива новина на основа на фалшиви тестове. Къде отиде грипа бе професорите.

34

До цент

преди 3 години

Лекарите защо не обсъдят противоречията публично.

33

анонимен

преди 3 години

До ЗороЗащото тия с със завършено виШШо са много, а работещи по специалноста си виШШисти близко до нула! По-добре близко до нула брой, но работещи виШШисти!+виШШист е акцент, не е правописна грешка!Моля за заяждания само, специфично и единствено от ***!

32

Анонимен

преди 3 години

Според Слава Сервюкова, всичко ще преключи след 2033 год. айде с здраве....

31

Батман

преди 3 години

Аз съм подготвен вече за 2367 вълна.....!!!!!!!!

30

Анонимен

преди 3 години

А защо затворихме, като знаехме, че ще има 3-та вълна въпреки затварянето?

29

Зоро

преди 3 години

Трета вълна ще има защото върнаха 1-4 клас присъствено, а 4 и 5 та като върнат и другите класове.Не мога да разбера, защо си правят експерименти с училището непрекъснато?

28

Реалист

преди 3 години

В България е малко по-различно. При нас новозаразените бяха внос от чужбина до края на юни и първата вълна в България беше през юли. После от края на септември запона втората вълна с пик 12-19 ноември 2020. Засега сме в спад на втората вълна, в който има разни колебания, но засега вървим надолу. Интересното е, че мерките действат наобратно - спират временно спада или го забавят. В този смисъл въпреки мерките, в България има спад.

27

Реалист

преди 3 години

В световен мащаб сега има четвърта вълна, като всяка следваща вълна е по-висока от предишната.Първата беше през март до средата на април. После имаше относително леко нарастване (плато), до края на май, когато започна втората вълна продължила до края на юли и после пак плато до началото на октомври. Третата вълна започна от началото на октомври и продължи до средата на ноември, след което имаше относително постоянен брой новозаразени, но от края на декември светът е в четвърта вълна.

26

до23

преди 3 години

Децата го разнасят - това е факт, НО НЕ СА ВИНОВНИ и не трябва да се чувстват такива! Те следват каквото им кажем ние възрастните. Ние пък правим каквото реши правителството.

25

Вълна

преди 3 години

Естествено че ще има. Всяко животно като го натъпчеш в голямо стадо почва да боледува. Хората не правят изключение. Големи градове, пътувания итн. В този смисъл надпреварата е между медицината и болестите. Досега медицината водеше.

24

Въпрос

преди 3 години

Че тогава защо искате да правите масова мaймунизация като измислените ви ваксини нямат ефект?

23

Не трета,

преди 3 години

а вечна вълна ще има!? Вируси си е имало, има и ще има винаги! Страхът е по смъртоносен от самият вирус. Всичко е световна игра, тука има, тука няма!?

22

Анонимен

преди 3 години

Ехо ..професоре ,като ще има трета вълна ,защо се каните да отваряте )

21

Стига вече

преди 3 години

с тези прокоба, ще за приличаме на психясали зомбита

20

Анонимен

преди 3 години

Щом не е професор по ковид - не важи!

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Ще ги отворим за няма и месец и после ще ги затворим с обвинението, че пак децата са криви и са заразили всички. Това дори сина ми, който е 9 клас го каза...Вече нямам думи с които да нарека подобни псевдо учени, заслужават само едно - народен съд!