99

Анонимен

преди 3 години

"Почитателите на конспиративни теории често използват тази информация като доказателство срещу ваксините"Почитателите на конспиративните теории са в медиите защото вярват в безопасността на ваксините. Хората ***, а медиите дори пред фактите продължават да си баят техните ваксърски глупости и да носят от 9 кладенеца вода да отпишат смъртта на тези хора като едва ли не незначителна.

98

.!.

преди 3 години

Като цяло 99% от хората НИЩО не знаят за ваксините срещу Covid! Но пък това не пречи да ми рекламират, че едва ли не съм длъжен да се ваксинирам! Еми да обобщим Нищо не знам за въпросната ваксина, почти съм задължен да се ваксинирам не ми е ясно колко време ще ме пази колко пъти годишно трябва да се ваксинирам, не ми е ясно защо след като явно съм прекарал вируса и имам анти тела трябва да се ваксинирам и още 101 неща не са ми ясно, но трябва да се ваксинирам на 3-4 месеца! Само това е ясното!!!

97

Калеко Алеко

преди 3 години

Искрено съжалявам ако неволно съм засегнал или недай си боже обидил, някой от тук присъстващите интелектуалци, да пият по едно валидолче ... и да не го поемат толкоз лично и навътре ... !!!

96

моралист

преди 3 години

Има морален казус-защо се поставя ваксина на хора "75+,неизлечимо болни,на които им остава седмица илимесец"?Какви научни резултати се очакват?Изглежда отвратително и неприемливо.И може ли да има отделен сайт ,в който да не се допуска "калеко алеко"?-неговите писания отблъскват и са обида за интелекта.

95

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоПравилно, човек с диабет, рак и т.н. може да умре по-рано, ако има ковид. Вероятно същото важи и за ваксината т.е. ако човек с диабет, рак и т.н. се ваксинира, то шанса да умре по-рано сигурно е по-голям. И все пак остава въпросът, на който не даваш отговор. Защо в статистиката за ковид се пише "умрял от ковид с придружаващи заболявания", а в статистиката за ваксината не се пише "умрял от ваксината с придружаващи заболявания"? Може би още нямате инструкции за това? :)

94

Анонимен

преди 3 години

Толкова пари хвърлиха за един вирус, смъртността от който е около смъртността от грип. В същото време милиони умират ог глад всяка година. Милиони умират и от мръсния въздух. Ако тези пари бяха дадени за тези проблеми, щеше да има много по-малко смъртни случаи. Но те са решили точно от този вирус да ви спасят.

93

Калеко Алеко

преди 3 години

ОК ... !!!

92

Анонимен

преди 3 години

Шегата настрана, но нали ви е ясно, че Калеко Алеко е част от група платени ***? Не му обръщайте много много внимание.

91

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоДа, преценките ми винаги са верни.

90

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... Разбира се другарю ... щом ти го твърдиш ... !!!

89

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоНякакви несвързани неща ми говориш. Кога за последно си се преглеждал при психиатър? Имаш нужда от лечение. Колкото по-рано, по-добре. В един момент ще е късно.

88

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... Ами може и да има, ако ваксината е създадена за да чипира такива като тебе, най вероятно вече е успяла, ако не да ги чипира, то поне да ги зомбира ... !!!

87

Анонимен

преди 3 години

ВАКСИНАТА НА ПФАЙЗЕР,МОДЕРНА И АСТРА ЗЕНЕКА НЕ СА ЗА ДА ВИ ПРЕДПАЗВАТ ОТ ЦКОВИД ,А ДА ВИ КАСТРИРАТ И УБИВАТ.НЕ МОЖЕ ЖИДО-РЕПТИЛИТЕ РОДШИЛД,ГЕЙТС И РОКФЕЛЕР ХЕМ ДА ИСКАТ РЯЗКО РЕДУЦИРАНЕ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ ,ХЕМ ДА СА (ЗАГРИЖЕНИ) ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА ВИ.

86

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоАха, а ако има тези болести, няма никаква опаснот от ваксината?

85

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... Ами просто е, ако човек с диабет, инсулт и рак /да не дава господ/ има и Коронавирус вероятноста да погине е много по-голяма, отколкото ако не е заразен с корона вирус, не че тогава ще е безсмъртен, но може да си поживее занчително повече ... !!!

84

Разбрал

преди 3 години

До НедоразбралОтиди на психиатър да се лекуваш. Не пиши по форумите.

83

Недоразбрал

преди 3 години

До разбралия??!!Нищо не си разбрал ДРОГАРЬО!!Личи си че си евтин пинизчия,който се изживява като разбирач по отношение на нещо,което не му е понятно!!Разликата между мен и теб е,че аз давам доводи в полза на общото спасение и мойте доводи ще спасят милиони хора!А ти даваш доводи само за да сееш съмнение и да рушиш общото усилие да се спасим от чумата КОВИД!!Тя е измислена от *** и циници като тебе,затуй ти и съчувстваш и се бориш да я разпространяваш и се хващам на бас че си от 85%вите

82

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецА твоето "собствено мислене" какво е? Може би - Ще се ваксинирам щото така ми казаха по телевизията... хахаха ... Естествено, че тук най-големият въпрос, който следва от смъртта на тези 33-*** възрастни хора е - Защо се обявява, че придружаващите заболявания са причина за смъртта им малко след ваксинацията, а не се прави същото за смъртта на хора разболели се от ковид и имащи придружаващи заболявания? Отговорът е ясен за всеки с повече от 2 мозъчни клетки, а останалите гледайте ТВ...

81

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоА ако човек с инсулт, диабет и рак случайно има и корона вирус, то той няма как да е умрял от инсулт, диабет и рак, а само от корна вирус. Ти си за Нобелова награда. Толкова си гениален. Като истински гербаджия.

80

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... Ами просто е другарю, ако възрастен и болен човек умре от рак, диабет, инсулт или инфаркт, ваксината с/у Ковит няма как да го спаси, но маже да спаси милиони други хора, които са предразположени към този вирус и неговите тежки проявления, както и да предпази до известна степен тези със съпътстващи заболявания, които биха се усложнили от Корона вируса ... !!!