43

Анонимен

преди 3 години

Печките замърсяват въздуха, те ще мои ограничават автомобилите!!!!

42

Eвала

преди 3 години

До КПССМного точен въпрос, но отговорът подозирам, че ще НЕ.

41

Пипи

преди 3 години

Споко, преди години на КАТ се предложиха едни стикери за предното стъкло, четяха се с четец край пътя. При тестването, при ясно време се четяха добре, но като заваля дъжд нищо не можеше да се прочете. Предполагам е същата фирма - водачите да са спокойни, това е само да се усвоят едни пари, ефектът клони към нула и много скоро след въвеждането проектът ще умре.

40

...

преди 3 години

Софтуер архитекте, ела с Теслата, където се налага да работят моите хора да видим за какви емисии ще ми говориш. Ама може после спокойно да съберем изпадалите чаркове и да я закараме някъде с някой от багерите. Паркетните коли да си ги карайте, но за определени места има малко по- различни изисквания. Днессъм минал 740км. Ще издържи ли на това? Утре пак. Ако ходишс Тесличаката за газария до офиса ОК, но...

39

Гражданин

преди 3 години

Прекалено много ми стават тегавите правила в тая държава. Ще взема да я отсвиря напълно.

38

КПСС

преди 3 години

За един приятел да попитам - какво правим ако в талона ми не пише евро категория, а на пункта ме премерят, че отговарям на евро 5? Измерването ще се взима ли предвид при формирането на данъка?

37

Анонимен

преди 3 години

И срещу некой лев стикера ще ми е еко,нищо че бълвам кълбета дим.

36

Stoyanov

преди 3 години

До Софтуер архитект"АЗ" "АЗ" "АЗ" ....... карам еди какво си.... абе ей тук не е форум за самохвалство бе. Като чуя накой да говори АЗ АЗ АЗ и му предценявам багажа. Той бил карал , ми карай нас какво ни интересува какво караш.

35

Коментар

преди 3 години

А така!Честит ви още един нов данък!И да не забравите на 4 април пак да си изберете назначения от крадливата мафия крадец Бойку Тиквата!

34

Софтуер архитект

преди 3 години

Аз като шеф на 200 програмиста, От 2 години карам Tesla model X.0 вредни емисии

33

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ревали бе. Вие не разбрате ли, че сте икономически неизгодни да карате една и съща кола 10+ години. Целта е да се купуват чисто новите автомобили за да може едни хора да имат приличен оборот.

32

Програмист

преди 3 години

Стига сте ревали, цените дори спаднаха. Старата ми кола струваше около 250 биткоина, новата взех само за три този месец....

31

Анонимен

преди 3 години

А колите на метан??Моя мерцедес е на 26 години с метан инсталация. Карам само на метан. Бензин не е виждал от 6 години

30

Газаджия

преди 3 години

А колите на газ??? Защо и те не се вкарат в това ЕКО начинание??? Българина масово кара на газ старите коли!!!

29

Койчо

преди 3 години

Ами на брадчета който гори в печката всичко стикер на комина ще има ли

28

Анонимен

преди 3 години

Вместо ден и нощ да се чудят как да облекчат народа, който едва крета в пандемията, гербавите престъпници наистина ден и нощ кроят планове за пладнешки обири на същия този народ!Изберем ли ги наново, наистина заслужаваме съдбата си!

27

Кой ще връща

преди 3 години

Милиардите които се раздават от джипа ? Познайте от първия път ....само да минат изборите .....

26

Тия

преди 3 години

за да пооткраднат още малко, какво ли няма да измислят. Ами какво ще кажат производителите, на които им променяте категорията на колата. Ами способни ли сте да спрете крадците на катализатори, които вилнеят в кварталите по поръчка на ваши топ избиратели и под закрилата на нищо невиждащата и неможеща полиция? Някой от властта направи ли си труда да види в интернет колко фирми се занимават с този бизнес? А камионите на закриляните от вас строители ще спрете ли - те замърсяват повече от всички?

25

Анонимен

преди 3 години

Гербавата алчност ще приключи България!Нещо, което дори турците не успяха за 5 века!

24

ВИВА ГЕРП

преди 3 години

Ще се въвеждат ли и екостикери за кюмбетата на електората?