227

Анонимен

преди 3 години

До ДрОгареЩо ще ни вземе външната тоалетна?Нещо пропуснах ли?

226

Анонимен

преди 3 години

Гейтс е направил много за хората - не го изкарвате дявол, а парите , които има сам си ги е спечелил

225

АнонимеН

преди 3 години

РЕФЕРЕНДУМИ НЯМА ДА ИМА!!!С ЦЕЛ ДА СЕ ОПАЗЯТ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ СЕ ВЗИМАТ СЛЕДНИТЕ РЕШЕНИЯ: РАЗПРЪСКВАНЕ НА "ЕДИ КАКВО" СИ В АТМОСФЕРАТА С ЦЕЛ ДА БЛОКИРА СЛЪНЧЕВИТЕ ЛЪЧИ R JDUD OD IE KD;D.R H.F/D.KFJF PDJFM.SKE!!!И ВСИЧКОТО ТОВА "ЕДИ КАКВО" СИ ЩЕ СЕ ИЗЛИВА ОБРАТНО НА ЗЕМЯТА ПОД ФОРМАТА НА ДЪЖД КОЙТО ЩЕ СЕ ИЗЛИВА ДИРЕКТНО ВЪВ ПИТЕЙНАТА НИ ВОДА :DДОБЪР Е БИЛ МНОГО ДОБЪР ДАЖЕ!!!ВЪЗДУХА ОТРОВЕН С ВИРУС!ТЯЛОТО ОТРОВЕНО С ВАКСИНАТА МУ!И ВОДАТА ОТРОВЕНА СЪС СУБСТАНЦИЯТА ЗА БЛОКИРАНЕ НА СЛЪНЦЕТО!

224

Рушофилски трол

преди 3 години

А в блатная чакат за цистерна с квас.

223

Добродушко

преди 3 години

Наивен милиардер рошко.

222

ДрОгаре

преди 3 години

освен че ще ви чипира и отнеме външната тоалетна, сега иска да ви вземе и слънцето.

221

Anonimen

преди 3 години

Че то аз такова студено лято не помня, до юли не напече като хората, какво затопляне, бе хора? Позната в Мадрид имам, никой не мърда никъде от две седмици, такъв сняг не са имали от 1951 година. Няма техника, няма снегорини, за какво са им? Сега са разчистили основни артерии до метрото и това е. Затрупа им мандарините, праща снимки, не се шегувам

220

:)

преди 3 години

Като знам какви операционни системи прави, ще гласувам с "НЕ" за подобен проект.

219

Drebnxo

преди 3 години

Бил Гейтс е комплексирано малко човече, което си мисли че е Супермен и ще спаси Света. Основите на които стъпва са парите му и това, че всичко живо му правеше евала 20-30 години, само и единствено защото е най-заможния землянин.Но това не струва нищо, когато си едно ***, което не изпитва чувство на емпатия.

218

Стар набор

преди 3 години

КОЙ ИМ Е РАЗРЕШИЛ НА ТЕЗИ УБИЙЦИ ДА СЕ ГАВРЯТ С ЧОВЕЧЕСТВОТО ? ВСИЧКИ TEЗИ ИЗКУКУРИГАЛИ ПСЕВДОУЧЕНИ НА МАЖДУНАРОДЕН СЪД !

217

:D

преди 3 години

Бакю Били се изнерви. :D

216

BAI SCHILE

преди 3 години

toq e lud za vryzvane

215

Анунаки

преди 3 години

Бил Гейтс да го предложи това на Анунаките, които добиват злато, за да го пръскат в атмосферата.Тоя май яко се е чалнал. Бумеранга за контрола на света се е върнал и го е ударил по темето - сега почва да бълнува още повече.Пълен психопат.

214

Здрав мозък

преди 3 години

СЛЪНЦЕТО Е ЗА ВСИЧКИ и един от_качен няма право да се прави на Господ !!!Този не_нормален е за ЛУД_НИЦАТА !!! А "учените" от Харвард за затвор !!!

213

Безплодие 2020

преди 3 години

Ще закрива Слънцето? :D :D :D ХА-ХА-ХА

212

ПроСоТо

преди 3 години

тоя наистина е откачилтотално!...Жалко,направи некои полезни неща за човечеството....Но,..не е ли време вече психиатри да се заемат с него?..Все пак след толкова години облъчване с "нули и единици",явно мозъкът му е изгубил НОРМАЛНАТА ЧОВЕШКА функция -да реагира АДЕКВАТНО!..обаче забележете до къде води безконтролното трупане на "финикийски знаци"!-ДО ДЕГРАДАЦИЯ на притежателя им!!!!!!Примери?..-Колкото щете!..Не е само тоя!

211

Trojan Horse

преди 3 години

С оглед на блестящата ОС Windows не вярвам нещо да се обърка. Дайте на Гейтс пълни права за всичко. Да го направим крал на Света и да приключваме с тези циркаджийски истории, че си имам работа.

210

АнонимеН

преди 3 години

УПОРИТ Е, ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПРИЗНАЕ!ОПИТА С ВИРУСА НО ВИЖДА, ЧЕ ИЗБИВА БАВНО И НЕДОСТАТЪЧНО :DПРЕМИНА НА ВАКСИНАТА БИОНГЕЙТСХ, НО И ТЯ ИЗБИВА БАВНО И НЕДОСТАТЪЧНО :DСЕГА ЩЕ СКАПЕ НАСЕЛЕНИЕТО С ВЪЗДУХА :DАКО ИЗМИСЛИ ОЩЕ НЕЩО С КОЕТО ДА НИ ЛИКВИДИРА, ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ЗАЕМЕ ПЪРВОТО МЯСТО КАТО СУБЕКТА ОТГОВОРЕН ЗА ПУСКАНЕТО НА КОВИД ВИРУСА НА СВОБОДА!

209

Анонимен

преди 3 години

Аааа, взехте да се усещате- нали всичко беше малоум ни конспиративни теории

208

Матей 16:26-27

преди 3 години

Бил Гейтс се мисли за Бог. Това няма да свърши добре.