27

Хемус

преди 3 години

Като взема гьостерицата и ще си седне на г.з.

26

Анонимен

преди 3 години

***, които смятат, че могат да се бъзикат с природата, всъщност не могат да проумеят колко необятно сложни са процесите, в които искат да се набъркат. Тежко и горко на децата и внуците ни. Без да са направили нищо, ще бъдат жертва на въпросните иди0ти, които по неописуемо Tъп начин се опитват да се справят с резултатите от два века дива експлоатация на природата, започнат от техните предшественици под нафуканото име "индустриална революция".

25

Анонимен

преди 3 години

Този има много спешна нужда от ваксиниране !

24

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

А ВЕДНАГА СЛЕД СКРЪБТА НА ОНЕЗИ ДНИ СЛЪНЦЕТО ЩЕ ПОТЪМНЕ Е, ЛУНАТА НЯМА ДА ДАДЕ СВЕТЛИНАТА СИ ЗВЕЗДИТЕ ЩЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО И НЕБЕСНИТЕ СИЛИ ЩЕ СЕ РАЗКЛАТЯТ.-- МАТЕЙ 24:29

23

zeus

преди 3 години

До ЗозоДа си играеш на Господ не е никак добра идея.Ако искат да намалят вредните емисии да изчистят океаните, да заслесят всичко изсечено, да работят за термоядрен синтез.

22

Давай Бил

преди 3 години

Слънцето трябва да се закрие, защото новият вирус на Бил Гейтс ще изтребва само русофили и се размножава в геометрична прогресия при по хладно време. Ефективността на вируса ще бъде изпробвана най-напред в България защото Бил е научил от българското русофилство че тук имало 80% русофили.

21

Анонимен

преди 3 години

въздуха искаше да прави със данък тоя , сега слънцето иска да закрива... не ви ли стигнаха тия милиярди

20

Анонимен

преди 3 години

Това е поредното извращение.Вместо да се стремят да съхранят слънчевата енергия за зимните месеци,те ще затъмняват слънцето.Божееее накъде върви този свят?.

19

Зозо

преди 3 години

Хахахаааааа, идваааааат Сорос, Б.Гейтс, Е.Мъск, Байдън, кемтрейлс, 5G, ваксината, чипът, извънземните, рептилите, евреите, марсианците, сивите, бежанците, анунаките, абе майката си ***** :)))))))))))))))))))))))) На крив путинист всичко му пречи :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Пълен резил :)))))))))))))))))))))))))

18

Хееееййй Билиииии

преди 3 години

Ако знаеш нещо за едни пари надплатени кажи на Интерпол. А иначе тия номера няма да минат втората ледникова епоха няма ни се размине!

17

Анонимен

преди 3 години

Русофилите да надяват yшанките до кръста защото Бил Гейтс иска да ги умори от студ.

16

баба мара

преди 3 години

този индивид трябва да се спре навреме защото е опасен за човечествотоказа че след 3 години идва нов вирус с нови ваксини сега ще закрива слънцетоот гадното гмо месо те вече нямат мозък тои стои зад гадните ваксини коитоубиха 29 старци в норвегия

15

Галилей

преди 3 години

*** как ще скрие Слънцето,то нали грее от прозореца на Министерския съвет!!!

14

Иван

преди 3 години

Значи първо иска да намали населението и изтреби милиони, сега иска да затъмнява слънцето да изтреби още хора, а ние наблюдаваме безучастно и цъкаме на Windows-a... мъка мъка ...

13

Анонимен

преди 3 години

Ами тая фотозинтеза ти ли ще я правиш. Що не си седнат на дъ-то тия болни мозъци, ми само мислят простотии.

12

Анонимен

преди 3 години

аха и покрай калциевият карбонат да намали малко населението като им направи силикоза.измислил го е

11

Bond

преди 3 години

Прав е Б.Гейтс. Трябва да се закрива Слънцето, че с това глобално затопляне ще почнат да прегряват чиповете и да дават дефекти.

10

ДДРОнег

преди 3 години

Принципно, където се е намесил човекът, то той е нарушил екологичноот равновесие !!!И с това ще стане така, няма как сам човек или група от хора да предвидят всички последствия !!!

9

Анонимен

преди 3 години

До друга идея 5Защо на половина? Като може да се ликвидират всички освен САЩ - централна америка.

8

Анонимен

преди 3 години

По -разумно ми изглежда сериозна световна кампания за залесяване с подходящи бързо растящи видове.