48

Анонимен

преди 3 години

Като гледам как съдът оправда Узунов и братя Бобокови, считайки задържането им за НЕЗАКОННО, ми се струва, че Спецпрокуратурата тепърва ще понася удари от съда за незаконна конфискация на картини и антични предмети. ВБ е опитен играч, има зад гърба си опитни адвокати и всяко недобре премислено отнемане на колекции ще рефлектира върху съдебната власт. Дано не се окаже, че прокуратурата и КОНПИ не са преценили последствията от иска за 700 млн.лв срещу отнемане на колекции за милиарди евро.

47

Пипий

преди 3 години

Кога ще ги видим по аукционите - да си купим нещо исттинско?

46

Мая Безпартийная

преди 3 години

Да вземеш от крадеца е висша форма на удоволствие! - Робин Худ!

45

Анонимен

преди 3 години

Колко кв е това жилище? Вече почти година изнасят неща от там и още има. Да не е склад?

44

Анонимен

преди 3 години

А какви са цените на талон и колко на брой яките печалби,че следващите по ред и брой от всеки тираж на търкащите талони предизвикващи интерес и кои са изтеглени като печеливши от късметлии,че колко непечеливши за процентно съотношение,че общо съотношение 1 : ....... за категория/група защото е възможно даден тираж за време от месец до година и повече от нея до десетина години за колкото пропуснали да съберат разликата м/у такса и данък,че щом и била нарочена такса-еднократна като за тираж/ите.

43

Анонимен

преди 3 години

Сега талибаните от БКП ГЕРБ ще ги продадат на частен търг за без пари и ще си разделят парите . Така се ограбва национално богатство . 50% за чекмеджето к останалото на всички останали от бандата

42

Анонимен

преди 3 години

Колко ли от тях са откраднали?

41

Анонимен

преди 3 години

Сега предизборно ще ви заглавичкват с какво ли не,само да ви отклонят вниманието от грандиозните кражби на властта.Само през миналия месец са похарчени 8 милиарда лева и никой не казва за какво.Божков само може да им диша прахта на тия.Минали са го с 200.

40

Истината

преди 3 години

Зоконодателят/парламента/е създал вратичка в закона,през която всеки олигарх може да мине,плащайки по-малко данъци и такси и Божков се е възползвал.Останалата част е отивала в чекмеджетата на когото трябва.Сега Божков ли е виновен или тези,които са му дали тази възможност?

39

ГРОБар

преди 3 години

Божков е проклет *** син. Но вече не е проклет НАШ *** син. Ся ще види къде ходят гладните....

38

Анонимен

преди 3 години

У нас днес да си богат е престъпление.Но докато пълниш чекмеджето си бял и добър,а като престанеш ставаш престъпник.Гледаме как атовете се ритат,а го отнасят магаретата.Докога ли ще продължи този цирк?

37

ДДРОнег

преди 3 години

Не ми стана ясно, защо са иззети - ограбили са Божков ли ?!

36

Анонимен

преди 3 години

И защо са взети тези картини? Има пари купил си е картини. И какво съхранение? Те утре ще му вземат и дрехите от гардероба.

35

ГосТ

преди 3 години

После ше ги връщат с лихвите платени от българина.

34

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези измишльотини!Божков е персона нон грата за България!Освен ако не дойдат комунистите на власт!

33

Сандо

преди 3 години

Божков има ли ефективна присъда? на квко основание ги прибират тия картини?бе то комунистите като са дошли на власт така не са грабили от хората

32

ВЛАДИ БЕЗДОМНИЯ

преди 3 години

ПА ЯЗЕ МУ ГИ УРЕДИХ. ТОЙ СА ОТБЛАГОДАРИ ЧОВЕКО. ВЕЧ ЖИВЕЯ В "ЯРЕМА"

31

Анонимен

преди 3 години

А кюлчетата и пачките от чекмеджето кога?

30

Анонимен

преди 3 години

До 23 До 20Там е работата, че не са данъци, а такси. Малко, но съществена разлика. Данъка сам си го определяш на база приход, обороти и т.н. ако скриеш оборот, приход плащаш по-малко.А таксата я определя съответната институция, в случая май беше комисия по финансов надзор, може и да бъркам, но не това е същественото. Таксата се определя от държавата.Божков е внесъл такси, колкото са му били определени със закон, наредба и т.н.Явно по-малки такси, но сигурно защото си е плащал на няКОЙ!

29

Анонимен

преди 3 години

Божковчета накъде въртите работата?!Пак Боко и Гешев виновни!Пак конспирации!Дървени тикви!Ай сиктир!Закривай!