194

Анонимен

преди 3 години

Защо само говорят за превенция на ранните бракове? Изобщо не ми пука на колко години раждат ромите? Като, че ли това е най-важното! Ромите казват, че така искат - да се женят малки. Никой не ги е накарал насила да раждат малки. Повечето ромки по собствено желание от малки ходят с момчета и забременяват случайно. Така, че не виждам какъв е проблема след като е станало по тяхно желание. Престъпление щеше да е, ако родителите им ги женеха насила за момче, което не искат. Чии "права" защитават?

193

Анонимен

преди 3 години

И?Шуменския "университет" им раздава дипломите на килограм и по къщите.Заемат местата на български деца и после си стоят вкъщи,щото не искат да работят.Статистика -стъкмистика!!!!

192

Фройд

преди 3 години

А Премиерът кога ?

191

страхотен прогрес!

преди 3 години

Вече са близо 100 души.Обаче извън шегата ми прави впечатление, че откакто тръгнаха по чужбина се понаучиха на известни обноски. Опашка на пазара, дрът братчед със златни зъби възмутено се обръща кам предреждащо бабе - "Госпожа, в културните страни хората не правят така! Вчера се връщам от Виена, там всеки си чака реда"Така че, след още стотина години може и да се очовечат.

190

Анонимен

преди 3 години

стига мафиоти-хайдути са управлявали държавата,идва времето на мешаретата.България - Индия на Балканите!

189

Ромлянин

преди 3 години

Скоро ние ще управляваме България, ние сме бъдещето,останалите ще работят за нас

188

Анонимен

преди 3 години

От 10 станали 60...

187

Проф д-р Нушев

преди 3 години

А колко пъти е паднало нивото на образованието у нас. С повече от 10 ша дойди май.

186

Анонимен

преди 3 години

Положителна тенденция наистина има и тя е, че последните 5-6 години масово емигрират - основно в германия. Всичко друго в статията са глупости.Преди като имаше визи само българите емигрираха, сега *** емигрират с по-големи темпове

185

Анонимен

преди 3 години

Бягайте надалеч от тая пропаднала държава, сменяйте паспортите и имената и си живейте живота - имате само по един и то твърде кратък да се занимавате с тиквенски проблеми.

184

СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б

преди 3 години

Кво стана с килограмите злато на Борисов?Как ги е спечелил,какво е рабоитил?

183

ВЪПРОС

преди 3 години

Къде ще съществува Борисов след като избяга?Защо СЕ СТРАХУВА от протестите???НАЛИ НАРОДЪТ МУ ПЛАЩА ЗАПЛАТАТА И ОХРАНАТА?

182

Анонимен

преди 3 години

Много ме кефят *** супер муиканти са-напишете Супер *** кючек

181

Джеронимо

преди 3 години

По-важно е колко е паднал броят на "образованите" булгяр ***, щом са издигнали за баш булгЯр един слабоумник, който се хвали, че е прочел една книга.

180

Хаха

преди 3 години

И ромите ги е срам от Кратунистан! Царството на бай ***!

179

Хаха

преди 3 години

Ромите по-скоро ще се образоват, но кратунистанецът български ще остане в историята, като първият народ изтребил се от собствената си простащина и липса на физическа и морална хигиена.

178

Отворих сайта

преди 3 години

на въпросното НПО, чийто представител се явява Пампоров. Натъкнах се на интересни данни - огромен брой "проекти" в продкрепа на интеграцията на въпросното племе, всеки един на стойност десетки хиляди левове... За какво реве Пампоров? Очевидно това не му стига...

177

Анонимен

преди 3 години

А здрасти. Още бай ви Тошо беше открил, че не трябва да има гета. Започна да настанява по 1, 2 семейства в блок и те наистина заживява нормален живот, но с демокрацията всичко рухва. Гетата са най голямата язва, не само в България.

176

Ромче 50гр

преди 3 години

Били са 10 сега са 60Хаххаха

175

Анонимен

преди 3 години

Мда, от 1 скочи на 6, цели 6 пъти. "Тръста за социална ициатива"... Боже, боже, всеки ден все нови нови тръстове и институти искачат. Направо нямате край!