62

Анонимен

преди 3 години

Може би съм оглопял ,но шести клас няма ли вече )

61

Анонимен

преди 3 години

"Видя се, че децата са основен разпространител...." . Изследване в БГ, извадка, научно-обосновани доказателства на твърдението....?

60

Анонимен

преди 3 години

Стига с тази безплатна забавачка, повтаряте като мантра без да мислите. Говорим за ГОЛЕМИ деца, на които гледачки не им трябват. Тези вече ги върнаха. И въобще никой не говори за редуване при малките. Тях защото няма кой да ги гледа ще си ходят постоянно. Големите кучета ги яли. Аман вече от тъпотии.

59

Анонимен

преди 3 години

До 59Ще преподава от училище, където му е мястото!

58

БАЧКАТОР

преди 3 години

Отчайващо гггглyпавви люде заемат много високи постове в държавата. И са си повярвали че са някакви спасители от корона вируса и управляват пандемията.

57

Анонимен

преди 3 години

Не само не участват, никой не ги пита как успяват.

56

Анонимен

преди 3 години

Много интересни предложения се правят, явно учители неучастват в тези обсъждания?И какво ще прави един учител водещ часове в класове от двете ротации? Ще тича вкъщи за уроците за онлайн смяната и след това обратно за тези в клас?

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57 ДГД

54

Анонимен

преди 3 години

Е някой от троловете на Радев ще се върнат в училище :)))))))))))))))

53

чуденка

преди 3 години

В прогимназиалните и гимназиалните класове обикновено един учител преподава в няколко класа и паралелки - и как ще стане сега - например, влиза в 8ми "а" клас присъствено, 9"а" онлайн, 8 "б" присъствено, 10"а" онлайн, 8"в" присъствено, 12-ти е пак присъствено... !?!? Дистанционните ще го чакат през час да свърши с присъствените, ще сядат, стават... След две седмици - на обратно.

52

мак

преди 3 години

Да не се окаже, че в училище децата ще се заразят и няма да има кой да се върне в клас като му дойде времето след уроци от вкъщи. Не разбирам този ротационен принцип. Или са затворени всичките, или са отворени, иначе е безсмислено.

51

Предложение

преди 3 години

Предлагам в тези три класа от февруари по един министър да прекарва по седмица на ротационен принцип заедно с 25-30 деца в класна стая в някое столично училише, като ползва и градският транспорт за да отива до училище и да се връща. Само така ще добият адекватна престава за спазването на мерките в българските училища и ще могат да вземат адекватно решение след това, а не като в момента само да гадаят, въпреки че видяха какво се случи есента.

50

Анонимен

преди 3 години

Мили ми родители. Не си мислете, че дистанционното обучение беше въведено за да опази учителите. Те са последната дупка на кавала от години у нас и може да будете сигурни, че никой от управляващите не се е загрижил за тях. Дистанционото обучение е за да прекъсне един невъзможен за контролиране поток на зараза. В големите градове класовете са по 25-30 деца, които отделно пътуват и по час, два с градски транспорт. То е за да предпази вас и вашите близки, да не донесът децата подаръци коронки вкъщи

49

Анонимен

преди 3 години

Те като са по 25-30 деца в една класна стая въобще няма струпване. Ротационният принцип използван в други държави е именно за да се освободи място и паралелките да са по-малки. Отделно например в Австрия е задължително да се представи и отрицателен тест всяка седмица, който се взима безплатно от мобилни групи за да няма струпване. Май не си научиха урока от есента.

48

Лежаща по цял ден

преди 3 години

Опитай да лежиш всеки ден по гръб поне шест учебни часа,в това време преподавай,изпитвай,издирвай мълчащи ученици,прави тестове онлайн,след смяната подготвяй материали,проверявай тестове,попълвай дневници,справки,участвай в онлайн съвети.Ако успееш да станеш от леглото,хапни,*** до тоалет,погледни как се справят собствените ти деца,сготви и най-вече погледни навън светло ли е,студено ли е,пролет ли е?И после пак си легни,защото нищо друго не ти остава след силните болки в очите,гърба и главата.

47

Анонимен

преди 3 години

Сега очаквам рев от свикналите на лежане по гръб даскали....Един човек научиш ли го да получава пари без да работи, после е много трудно да го накараш пак да свърши нещо.А тук говорим за хиляди души, които им бе угаждано всячески и даже получиха надбавка 20%, затова, че са си вкъщи ?!

46

Да да,

преди 3 години

ще се върнат с каски, маски и противогази и то ще е едно учене... Първо ЗАПОЧНЕТЕ ваксинирането на учителите, после изчакайте 3 седмици след втората доза за да намерите кой да преподава. До сега видяхме само плямпане и нищоправене от страна на зам. министърката.

45

Анонимен

преди 3 години

Всеки четен, после всеки втори четен. Логика нулева.

44

Анонимен

преди 3 години

На който му се учи и онлайн си учи , а на кйто не му се учи и по 20 часа да дреме в училище все тая ! За изборите ще е мазало !!!

43

Родител 1

преди 3 години

Моето То е на 15 години и вече всичко е научило. С родител 2 се разбрахме да не го пускаме на присъствено обучение. Нас като ни принуждаваха насила да учиме до 12 клас да не сме станали по-учени?