67

Недоразбрал

преди 3 години

Съдят човек щото изпаднал в безсъзнание за 1 месец,лекуван в условия на свръх спешност в друга държава,щото не се бил явявал да се подписва в някакъв си участък?!Ясно като бял ден!Навални и Тръмп са двамата смели герои на нашето време ,които заголиха червения и синия г,ъз на световния масонски ред!Накрая се видя,че светът е грамаден куклен театър,където нещата се случват под палката на скрити и далеко стоящи кукловоди!!Не знам кое е по срамно?Изборната победа на Дж.Б.или ареста на Навални?!

66

Ха ха!!!

преди 3 години

Ами от полицейкия участък пусна видеото??? Друг път!Записано е предварително - значи си е знаел и искал да стане това което стана за да може да плюе!

65

Анонимен

преди 3 години

Прокълната държава.

64

вътю

преди 3 години

ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ ПУТИН РАЗРЕШИ И ЛИЧНО НАРЕДИ НАВАЛНИ ДА ОТИДЕ В ГЕРМАНИЯ,ЗА ДА СЕ ЛЕКУВА. ЩОМ Е РАЗРЕШИЛ И ДЕЙСТВИТЕЛНО СТАВА ДУМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ,КОЕТО Е УСПЕШНО МЕЖДУВПРОЧЕМ,ДА ГО АРЕСТУВАТ И СЪДЯЯТ Е ДИВОТИЯ. ЮРИСТИТЕ ДА ПРИЕМАТ ДЕКЛАРАЦИЯ В ЗАЩИТА НА КОЛЕГАТА ИМ НАВАЛНИ!!!

63

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 3 години

Нема старшно Навалниии...в трудово-възпитателното общежитие ще има да побачкаш върху възгледите си...А ако не ти дойде АКЪЛЯ и за това има лек...любимият ти коктейл "Новичок" в по голяма доза!

62

Опааалааа...

преди 3 години

Влязъл в затвора и станал човек...тотално скъсал с неолиберализЪЪЪма!!! У бреее...!

61

анаЛизатор

преди 3 години

ДА би мирно седяло,не би чудо видяло!ЧЕСТИТО на пИИИчелившият!!!

60

Сибирски вечери

преди 3 години

Настана вечер ,месец изгрее,бели полярни влЪци вият на умрело...Навални сърба "Новичок"в трудовия лагер и с умиление си припомня за рахата в НЕМАЧКО...

59

Хамлет-сопол и сълзи

преди 3 години

Ооо,нещастни ми Йо-о-Р-И/паРДОН/ Навални...така лесно не се става президент на Русия!Питай бате си МЪДУРО как се подпичква с неговия опонент Гуайдо и питай кака си Светлана Тихановская как я отсфири кат стара флигорна дрУгАрЕ ти Лукашенко в Беларус.Таварищ паПутин ША тЪ гЪЪЪбурка кат неолиберал на ГЕЙ парад!!!

58

Нарко зависимост

преди 3 години

Като ти се свърши дрогата - отиваш при дилъра без да го мислиш.*** яко го е закъсал!

57

Откровено

преди 3 години

Ако не беше английското ентъзи - приключение стил боливуд, но без пеенето, то щеше ли някой да си спомня кой беше Нахални?Също и ако западнте 'ценности' не спонсорираха тази мега - продукция и ние нямаше да сме наясно колко са чалнати там.

56

Анонимен

преди 3 години

Има нахалството да не умре, и да иска да се прибере у дома си, след като немските лекари го спасиха.Ми то си е за затвор.А КГБто месец и половина било в неведение къде се намира човека? Същия дето първо го отровиха, после два дена не го даваха на немците за лечение и накрая Путин "разреши" да го лекуват в Германия. А докато беше там обърнаха нагоре с краката офиса му и му запорираха сметките.ДЕМОКРАЦИЯ ОТВСЕКЪДЕ ПРЕЛИВА.

55

Аз есмь царь.

преди 3 години

Кой го иска в Русия? Мястото му е в затвора.

54

юбералес

преди 3 години

Навални оскърби Путин като не умря, затова ще влезе в затвора.

53

Анонимен

преди 3 години

Клоака е Русия.

52

Путин каза!

преди 3 години

Западно платена, импотентна опозиция в лицето на клоун- наркоман винаги е била добре дошла в Русия!

51

Анонимен

преди 3 години

До Навални го нахендриамериканофилчетата - свърши ви се сценария и почнахте да пишете това което ви е по силите - ГЛУПОСТИ и обиди?Не сме нито изненадани, нито впечетлени.

50

Навални го нахендри

преди 3 години

Навални го нахендрu и на путин и на местната руска тролкса банда.никой не очакваше Навални да се окаже толкова смел и да се върне в русия след истеричните заплахи на късият путин.дребосъка от кремъл няма план за това стечение на обстоятелствата и не го свърта от злоба.

49

Хей

преди 3 години

Съдът вече постанови задържане на Навални до 15 февруари, а на 29 януари съдът ще гледа искане на ппокуратерата за преобразуване на условната присъда на Навални в ЕФЕКТИВНА - 3ГОД. И ПОЛОВИНА ПО ИЗМИСЛЕНО, ПОЛИТЕЧЕСКО ДЕЛО, ОТ КОЕТО ДОРИ ВНОСИТЕЛЯТ СЕ ОТКАЗА. ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОСТ ПО ПУТИНСКИ!!!!

48

Анонимен

преди 3 години

Лилипутин съвсем си изтърва нервите от страх. Изпаднал в истерия. Поклон пред подвига на Навални.