21

ескимос

преди 3 години

Шсе грабна с цялата техника и кабелажи, ще си зарежа домашните удобства, за да се навра във *** хотелска стаичка, да ме хранят и поят с ***, да зъзна и мръзна... !!! Защо подяволите, трябва да си го причинявам???

20

Анонимен

преди 3 години

Това някаква подигравка ли е?Да плащам по 78 лева на ден, че да "бачкам" от български хотел?Нашите "хотелиери" май не са наясно на кой свят се намират.

19

SHEFA

преди 3 години

ПРЕДЛАГАМ СМЯНА НА МАСЛА-ФИЛТРИ-ОСНОВЕН РЕМОНТ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДВИГАТЕЛИ С ВЪТРЕШНО ГОРЕНЕ.-ХОУМ ОФИС!-Я КАЖЕТЕ КОЛКО ПРОЦЕНТА МОГАТ ДА ГО ПРАВЯТ?

18

Чукча писатель

преди 3 години

Фън шуй - за фънове с малък шуй!

17

Анонимен

преди 3 години

Преди 10тина години бях вв Флорида, през слабия сезон имаха промоция за възрастни хора, 1 месец престой в хилтън за двойка пенсионери беше 1000 $ с включена закуска... Боровец по-скъпо когато е на промоция...Пак некой друг ще им е виновен на хотелиерите и пак ние гражданите ще им плащаме масрафа...Държат се с теб като ***, скубат те като кокошка, накрая друг им виновен, а народа плаща ли плаща...

16

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Мрън,мрън,мрън!!Мрънкайте червени тролчета,мрънкайте ама и по малко ръмжете,че мутрата както я е подкарал пак ша ни удари на 4ти като св ин ски шк ем бе та у дувар!!Уж сми многу бедни,уж няма работъ,а пък то виж чи некои работници си бият пръта да си бачкат на Боровец,а що не и на Пампорово?!*** то туй *** нема и в САЩ.дету уж са бугати?!Аз от една странъ напиням да го рутя тоз банкянски пергишин,ама ми свърши плюнката!Хеле кат отворят Промахон и ката петък се юрнат 200 000 бедни към Гръчко?

15

ГосТ

преди 3 години

Дороти, ти на ски ли си била или на кръчма ? В Алпите ще ти излезе по скъпо определено. Виж ако отидеш на ски в Алпите, примерно в Долините при 600км писти, при покупка на пакет, спорта ще ти излезе по евтин.

14

ГосТ

преди 3 години

Нямам и не ме интересува. Относно компютърната ми грамотност ползвам бази данни и съответните тулове и мога да работя на МатЛаб. Напълно достатъчно. Ако ми е нужно повече, се обръщам към специалисти. Не съм пенкилер.

13

Дороти

преди 3 години

Вчера бях на ски.2 лева тоалетна, на Cacao Beach е левче.......5 лева кебапче20 лева пица 20см5 лева 100мл греяна вино с парче ябълка40 лева половин карта за възрастенУСПЕХ в Алпите

12

до 12

преди 3 години

Самият ти изказ показва, че нямаш никаква идея какво се случва в ИТ сектора и кой какво прави там. Само да вметнем, че програмисти там са има няма 5%. Не знам защо, като чуете ИТ, и си мислите, че това са хора, пишещи код. Еми не са. Да, и аз пиша хиляди редове код, ама това не ме прави програмист, а ръководител на екип и на проекти, който работи с какви ли не технологии, част от които изискват да се интегрира някакво парченце ръчно написан код. ИТ не значи програмист.

11

ГосТ

преди 3 години

#7 рационално разсъждаваш, но идеята е друга - първо вкъщи и после на улицата. Това за несъществените мениджъри, секретарки и "програмисти" , защото съществените програмисти не са толкова, колкото се изкарвате. Имам предвид, на улицата у демокрацията. Комунизма ще помисли и за простолюдието.

10

Не Ви Вервам

преди 3 години

да бягаш от Китайска Чума от Ухан, но да искам "фън шуй" - това е меко казано нелепо!!

9

Анонимен

преди 3 години

До 7ХахахаСега къде си?

8

Работя

преди 3 години

хоум вече 8 месеца и от нас да платя да отида на Поровец??? Ква е тази статия бре misirki??. Поредната манипулативна статия пт този уж новинарски клакьорски сайт

7

гербисто-патриот

преди 3 години

Чакайте малко, нали идеята на Home Office е да се работи от вкъщи за да не се разнася заразата? Тогава защо се позволява да се работи от хотел, т.е. да не си вкъщи? Каква е разликата ако си в хотел или си в офиса? Никаква. Това с работа от хотел е напълно безсмислено и не пази от зараза, дори напротив, пшо-добре е да се разоти в офиса.

6

Анонимен

преди 3 години

Ако не сме ние със заплатите в пъти над прага, генериращи приходи от десетки милиарди, да издържаме държавата, няма кой... Отдавна върнахме 70% от офиса на landlord-а и си работим от планината, от вкъщи, от морето- кой както му е кеф. За какво да плащаме огромни наеми, като парите могат да отиват за служителите и така и става.

5

ГосТ

преди 3 години

"За да направят престоя на гостите си възможно най-приятен и ползотворен, хотелиери дори пренареждат хотелските стаи по фън шуй. Един взискателен писател, гост на хотел в Боровец, който работи върху последната си книга, е поискал именно това." Хахахахаха Простолюдието си мисли, че ще поумнее от фъншуя.

4

Лисана

преди 3 години

Да се лиша от удобствата у нас за да ида на хотел...не, мерси.

3

Анонимен

преди 3 години

глупости, ще Ви се ама не сте познали

2

Анонимен

преди 3 години

До Хоум офис..! ? ! ?Официалният език в повечето фирми с Home office е английски :)