78

azz

преди 3 години

Трябваше да го евтанизират!!!

77

Лампазите са за исти

преди 3 години

Спрете само да тръбите за тези ваксини.Пет пари не давате за хората,всичко това е пиар преди избори.Гледате само как да се наредите на хранилката.Стига ни показвайте този самозванец генерал,който не знае какво е дивизия,армия,фронт.Раздавате длъжности на авсолютно неподходящи хора.Лампазите са за истинските военни,минали през всички звена в ерархията,завършили генерал-щабни академии.

76

Истината

преди 3 години

с какво с глюкоза ли ?

75

Анонимен

преди 3 години

Ха дано му поникне коса барем..

74

NaCl

преди 3 години

Браво, за простолюдието истинска ваксина да са опитни мишки, а за *** NaCl или физиологичен разтвор... Да ви имам медиите...

73

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам цялата тази рекламна кампания на ваксините. Ако бяха загрижени за нашето здраве, прокуратурата веднага щеше да влезе в заводите на Ковачки и да ги спре, а той да отиде в затвора. Щаха да вкарат в затвора всички производители на фалшиви сирена, ГМо храни и т.н. Но те много подозрително са решили да ни спасяват от корона вируса. Че и безплатно дори.

72

S

преди 3 години

Мутафчийски не му вярвам. Всички знаем защо н

71

Анонимен

преди 3 години

До Офф ,да се омитаНапълно съгласен съм с теб.

70

Очевадно

преди 3 години

на снимка 1 : НАТРИЕВ ХЛОРИД *NaCl 0,9% ИНФУЗИОНЕН РАЗТВОР на немската фирма B.Braun Melsungen AG Браун Мелсунгеноколо левче по аптеките или с други думи вода за венозна инжекция!

69

Плъх

преди 3 години

Генерал - Годжи е сред водещите сценаристи от една година насам. Добър е и като режисьор и като сценарист. Гледам ново поприще захваща - пробва се и като актьор. Абе който го може го може . Бива го за всякакъв жанр . След като февруари омаловажи вирусъТ ,а март стана ревностен защитник и заговори за невидими врагове ,чували и трупове ( има материали по темата ) то към днешна дата има поле за изява в киното. Текста четоха артистите..51877

68

Зозо

преди 3 години

Понеже руския чип е много голям /не се побира в спринцовката/ на ваксинираните с хайван-ваксината на Путник V, ще им слагат ушен номер с нитачката :))))))))))))))))))))))))))))))))

67

Зозо

преди 3 години

До до 60 ...интересно, ако не за друго, какво изобщо прави шише физиологичен разтвор на масата с уж ваксините?!.....Само ти ли още не разбра, че от 1 флакон ваксина правят 4 дози - разтваря се концентрата. Неграмотници :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

66

Анонимен

преди 3 години

Ми радвам се за него, ама останалите хора - кога? Никой ли не се замисля, че с такъв голям интервал между масовата ваксинация в различните страни, и между масовата и различните фази в 1 страна, вирусът няма как да бъде изличен, защото винаги ще си намира къде да циркулира. Имунитетът от тази ваксина е около 8 месеца. След 8 месеца едва ли ще е ваксинирано цялото население на страната. Т.е. когаот на Мутафчийски му падне имунитета, вирус все още ще има.

65

1

преди 3 години

До Атанас Велмазов,вече сто пъти ти пиша,че шепа ,увяхнали гербера,не може да представляват,българската нация.

64

1

преди 3 години

С глюкоза ли се реваксинира,др.генерал-муфтаджийски,много ми е интересно,защо е хвърлил расото,което носеше при първата пандемия ,март ,април ,май,да не са го разпопили от Синода.

63

1-н

преди 3 години

За обикновени данъкоплатци ваксина през 2930 година, дотогава който оцелее и задължително с маскиАре доставете ваксини ве

62

до 60

преди 3 години

интересно, ако не за друго, какво изобщо прави шише физиологичен разтвор на масата с уж ваксините?!

61

Анонимен

преди 3 години

да журналята без да искат се издадоха ,просто политиците се боцкат със солена дестилирана водица!Тайната е разгадана!Оставка ,съд и затвор!

60

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Реваксинира ли се отново с физиологичен разтвор?

59

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Мутафчийски ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !