12

пенсионерка

преди 3 години

Добавката от учителският фонд при мен стигна почти 200лева .Зависи от много неща.Тя не е еднаква при всички и не я получаваха всички.Имаше строги изисквания.Дано сега да я получават всички.

11

До 1

преди 3 години

Аз пък съм учител и казвам, че на мен и на всички мои колеги им се "тръгва на работа", защото от доста време работният ни ден е ненормиран.

10

Истината

преди 3 години

Като толкова ги е страх от Короната и навсякъде тръбят колко са заразни децата !? (Всякаш другите не са .)Защо сега не искат да се ваксинират ? Това е информация от столично училище. От 30 души персонал се записват 3ма !

9

Моля...?

преди 3 години

Те от една година насам въобще не са работили

8

Анонимен

преди 3 години

"Освен натоварването, заплатите им също скочиха май!"И пак са под жизнения минимум, ако разчитат на само на тях.

7

Ъ

преди 3 години

Освен натоварването, заплатите им също скочиха май!

6

Анонимен

преди 3 години

"традиционната за много европейски образователни системи година без работа с ученици, за възстановяване, релакс и квалификация, след изработени 4 до 7 години в образователната система"В България шансът това да бъде въведено и прилагано е същият като този да се въведе 4-дневна работна седмица. Никакъв шанс "българският бизнес", т.е. малограмотните мутри, да са ок с това. Същевременно, нормираната работна седмица във Франция е 35 часа, като за всеки час отгоре плащат извънредно. Тук - друг път!

5

a

преди 3 години

До АнонименАми да не тръгват.

4

1

преди 3 години

Моята съпруга,беше преподавателка,пенсионира се по-рано,и за 31години педагогически стаж,благодарение на "великия питриот" валери балевски,от 01.01.2021 година,вече получава пенсия от 300 лева.

3

Мисля си

преди 3 години

Намразих добрите ученици. Отговарям им до 24,00 на въпроси и оценявам работите им. Обикнах слабите, защото все пак ми остава време да сготвя и да отида до магазина. Не 20 %, а 120 % скочи натоварването при он-лайн обучение. Обичам работата си, но това вече не е работа. Половината от учениците преписват или от Уикито, или от съученици.

2

Сата НАТО

преди 3 години

Лъжат.Намалете им заплатите с 30%, за да има справедливост.

1

Анонимен

преди 3 години

Имам познати учители и изобщо не им се тръгва на работа.