37

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

36

Анонимен

преди 3 години

СДС беше страшен вирус, но вече имаме имунитет срещу него. Сега обаче боледуваме от друг страшен вирус на име ГЕРБ.

35

До СтарСДС-ар

преди 3 години

Преди 1989 от кои беше бе комунистическа ***. А преди да се създаде ГЕРБ от кои беше активен член на БКП

34

Червеният тумор

преди 3 години

Туморът е БСП и пРезидента. Него ще изрежем първо и след това лустрация и ВНС.

33

Л.Иванов

преди 3 години

До стар СДС-ар.Колко сте жалки! И затова вече никой не се учудва, че сте един файтон хора , и отдавна сте извън властта! И сега решихте да се пришиете към мафията герб, иначе отново и отново ще гледате Парламента по телевизора!

32

Анонимен

преди 3 години

До 31В България няма десни партии! Статуквото ГЕРП, БСП и прочие са всички с майка БКП! Доста си заблуден, когато мислиш не с главата на раменете а с др...та!Ако искаш не комунисти то избирай партии с членове до 40г т.е. млади или чужденци, които са се натурализирали както холандеца пардон нидерландеца!

31

Анонимен

преди 3 години

Още от началото след 1989 година целта на Стани Да Седна (СДС) беше да се изхвърли БСП от властта, за да седнат те и да крадат, крадат, крадат, крадат, .....както и стана. За добруването на България седерaстите никога не са мислили.

30

СтарСДС-ар

преди 3 години

За първи път съм гласувал за ГЕРБ на последните Евроизбори, защото бяхме в коалиция, до тогава никога не съм гласувал за ГЕРБ и БСП/БКП. Но винаги ще гласувам за коалицията, която иска да изхвърли БСП/БКП от властта. Защото тази комунистическа партия е чумата за България, заедно с комсомолката Мая Общата - завършила в СССР - училище за комсомолски кадри. Няма да гласувам за ДъБъ - защото те са с лява резбарница

29

СтарСДС-ар

преди 3 години

Защо БСП не е разпусната и закрита, защото по-голямата част от българите все още са зомбирани и гласуват за БСП/БКП. Този тип българи продължават да вярват, че Червената армия е освободителка, а не окупаторка. После се чудим защо македонците ни наричат окупатори, а не освободители. А защо резидентът Р.Р. избра 4.4.2021 за ден на изборите - попитайте Решетников, който иска да задълбочи противоречията ни със С.Македония - На 4.4.1941 г. българските войски влизат в Македония и Беломорска Тракия

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен21Лъжеш се приятелю, в СДС сме останали малко, но качествени хора и мобилизираме около 100 хиляди гласоподаватели.

27

Анонимен

преди 3 години

СДС са първите гробокопачи на България, а от 2009 гробокопачите на България са ГЕРБ.

26

Гробокопач

преди 3 години

Стани Да Седна, докъде я докара;))) Да се надява на "носталгичният вот" в католическият Раковски;))) а и Бойко, доде се докара, процентите на ГРОБ да зависят па от тва дали католиците ша гласуват или не;))) Колкото до СДС, тази партийка си е чист ГРОБ, затва е по-добре да се разпусне и членовете и да станат част от ГЕРБ активът;))) Ниукакъв "десен вот" не могат да мобилизират, това е несериозно, освен в София и Пловдив, където има оцелели сини кратуни;))) Но, те и без тва ша си гласуват за ГЕРБ;

25

Анонимен

преди 3 години

от сдс до герб всички тия са от едно котило тотални антибългари и алчни до безумие

24

Хм !?

преди 3 години

СДС ??? Какво е това? Стани да седна, може би? Време е вече така, както СДС изтече в канала и присъдружната ѝ ГЕРБ също да изтече.. За да можем да се радваме на една свободна от диктатори държава!

23

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тез и...патриотарите са се хванали за...шлифера на Боко и не го пускат.Ейй,власта е...сладка работа;как се оставят тези...големи кабинети на...жълтите павета.

22

Анонимен

преди 3 години

Ама защо няма да е сама, нали се имат за важни. Онзи евродепутата им нали се накара на журналистите, че го питаха дали партията му е докарала гласове колкото за 1 евродепутат и че е притурка към управляващите :D

21

Анонимен

преди 3 години

Че тези партии - БСП и нейните производни - формацията на Мая Манолова, АБВ, "Възраждане",са едни от най-добрите и патриотичните,защо да не може с тях,преди как управлявахте БСП,ДПС и СДС?ГЕРБ е на един клан на Ротшилд,а БСП е на друг клан на Ротшилд,каква е разликата,в различния клан?

20

Анонимен

преди 3 години

СДС се състои от 3-*** човека бе, каква първа опция?! Заминавайте при партията на Йоло Денев та поне с него да направите четворка за белот

19

бивш гласуващ

преди 3 години

До СтарСДС-арКакво е трябвало на всички е ясно!Въпроса е,ЗАЩО НЕ Е НАПРАВЕНО????

18

СтарСДС-ар

преди 3 години

СДС е единствената партия, която е ЗА България да бъде активен член на ЕС и против продажната политика на комунистите от БСП - партията осъществила Възродителния процес, партията издала паспорти на българите в Пиринския край , че са македонци, партията приветсвала пакта Рибентроп-***, партята довела ни до просешка тояга при правителството на Виденов, партията, коят бетонира черноморието по време на тройната коалиция, партията.... която трябва да бъде разпусната и закрита.