98

Анонимен

преди 3 години

Светът има толкова проблеми да решава - Ковид, да опази Байдън (огрома армия го пазеше...), че само им е до Навални...А той е никой!

97

Татул

преди 3 години

Кучето си лае, кервана си върви. Тази скалъпена история, стана жалка вече. Ако руснаците искаха да оровят Навални, сега щяха да му правят панахида, а не арест. Жалките опити на Запада и Сащ да компрометират Русия са наистина достойни за съжаление. По техните дела се оказа, че този Новичок се оказа най-безполезното бойно отровно вещество на света. Един артист не може да отрови, камо ли нещо друго. Айде стига вече ни занимавайте с глупости...

96

баба мара

преди 3 години

сащ да помилват асандж и другия в русия защо само навални им е в устатаникои не се вълнува от този субект имаме си достатъчно проблеми с оцеляванетода се занимаваме с далечни за нас теми

95

79518

преди 3 години

Москва предварително обяви, че при завръщането в Русия, ще бъде задържан по силата на закона заради условна присъда, чиито правила той не е спазил. Светът знаеше това, но никой не му предложи подслон, а властите на Германия го натовариха на самолета. Защо светът прояви такава студена и пресметналива жестокост към Навални? Защото този свят не се вълнува от човека Алексей Навални, а от поводите да критикува Русия. Да, ама е много хлабава тази схема.

94

Некой

преди 3 години

На светът не му дреме за задържането на Навални в Москва , но Аз трябва да напиша някоя и друга лъкардия. с уважение Е. Василева

93

Анализирай това

преди 3 години

До псевдо Българин"Богатите държави са демократични." И държат богатството си на стотици години ограбване или заробване на по-слабите страни. В резултат на което се получават бедните страни. Заможния живот подържат с манипулацията за демокрация - привидна причина за санкции и войни на дръзналите да променят статуквото.Наистина ама много е просто.

92

Българин

преди 3 години

Богатите държави са демократични. Богата е държава, която произвежда много и голяма част от населението й, поне над 50% живеят заможен живот, а 30% нормален. Русия и Китай все още са бедни, а България е ***. Бедняците в нея харесват тези, които се зъбят на богатите. Вековната злоба на роба. Много е просто.

91

Анонимен

преди 3 години

Не "предполагаемо" отравяне, а измислено и НЕдоказано!Немските 'материали' по случая се оказват интервю с Навални - което е далеч от научно доказателство.Демег - пак смях в залата на западния тетър на ъпсурда.

90

Анонимен

преди 3 години

До БългаринТи си НЕ предполагаем българин, а доказано подставен член на фонада на Сорос - тоест ***!

89

Анонимен

преди 3 години

Съдът в Химки постанови задържане на Навални под арест за 30 дни (до 15 февруари) до решаването на въпроса за замяна на условната му присъда по делото Ив Роше.

88

Българин

преди 3 години

Не "предполагаемо" отравяне, а доказано!

87

Режисирано.

преди 3 години

Грим, Камери!Навални се задържа- 7 дубъл!Екшън!:):)

86

Дирижирано

преди 3 години

американофилите са стоили да чуруликат - колко смешно!

85

краят на запада

преди 3 години

Не знам за Путин но Запада се показа се като двуличен лъжеплетец, некадърн стратег и лъжец. историята стана прекалено измислена за да се прикрие кадо политическа драма.

84

Анонимен

преди 3 години

На коя кремльовска башня будет повешен Кровавъьй Карлик!? Аз залагам на Стрелецкая...

83

краят на путин

преди 3 години

Вярвате или не ,но със опитда да отрови Навални , путин постави началото на края си.показа се като страхливец , некадърник и лъжец. историята стана прекалено голяма за да се скрие.руснаците ако не друго са горди хора и няма да го търпят още дълго малкият от кремъл.

82

колко ниско?

преди 3 години

колко ниско трябват да паднат тия дето се кланят на джуджин-путин?доста е дребничък , бая трябва да се наведат тукашните руски ***.

81

Анонимен

преди 3 години

вярвате или не - върнахме се в средновековието - вече нямаш право да пътуваш, където искаш и нямаш право да казваш каквото искаш. Неудобните биват тровени, ликвидирани и хвърляни по затворите, за да може елита да краде и безчинства на воля.

80

Анонимен

преди 3 години

Спукана му е работата на Кървавия Пигмей....

79

Анонимен

преди 3 години

А КАК РЕАГИРА БЪЛГРИЯ!? КЪДЕ Е ПОЗИЦИЯТА НА ЗАХАРИНКА КАЛИНКОВА И НА БИБИ КЮЛЧЕТО......