50

Пословично

преди 3 години

Открила дърта Василка зад врата - климатик!

49

Анонимен

преди 3 години

Третото оръжие ? Боци и герб - те успешно борят всякакъв вид вируси и бацили , даже "заводите функционират" Б.Б. !

48

/!\ фекална новина

преди 3 години

Внимавайте да се оплискате!"спектрален диапазон от 222 нанометра" са UV лампи или ултравиолетови лампи.Служат за стерилизация на въздуха още от войната. И не са новина! В болниците се ползват от незнам кога - затова мирише специфично.Трявба да се внимава с озона който се получав при високоенергийното лъчение.А на ей това се вика произведена дефектана "новина"!

47

Пена общата

преди 3 години

Съвременният човек вече има нужда от един милион джаджи, маски, инжекции и смарт устройства, за да живее "нормално".

46

Анонимен

преди 3 години

В кабинета на джипито ми в БГ има такъв въздухопречиствател, но с малък размер като климатик. Къде е новината тук не разбирам.

45

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Тука имам чувството , че некои хора изобщо не са изтрезнявали от Коледата , и още като почнат да ръсят мъдрости , смърдят на джибри , чесън и подробица!

44

Морз

преди 3 години

Бюлетини, избори, фирма, кмет, депутат и накрая такса солук. В калкулацията: мениджър, пренос мръсен въздух, пренос чист възду, подаване на въздух с високо и ниско налягане. За богаташите ароматизиран специално от Пирин. Без въздухомер. За ахмаците въздухомер със софтуер, програмиран и управляван от отрочета на големци и богаташи.

43

инженер

преди 3 години

До: номер 51 (Психодиспансер)Трябва да спреш веднага да четеш жълтини! Май трябва и аз да спра, но поне не им се връзвам.Като пише "Светът пуска..." това нищо не означава - една фраза без съдържание, но с впечатляваща форма, нещо като захарен памук за мозъка!В предишните си коментари обясних - "светът" вече е "пуснал" каквото е нужно и полезно. Не откриваме топлата вода.

42

Психодиспансер

преди 3 години

Светът пуска, а българина тутакси отрича и вкарва мистерия. Очаквам всеки миг тролската общност да напише за нано чипове, които ще вдишваме. ;))))))))

41

Анонимен

преди 3 години

Аз съм полу-професионален ***. Искамда ви кажа само.Вижте колко процента отм новините днес са за корона вирус инджекция? Ей хора! ?????????????????

40

инженер

преди 3 години

До: номер 47Аз съм същият този "УЖАС!!!" Както се вижда от името ми горе съм инженер по електроника и вече обясних кои системи са безопасни. Всичко друго е импровизация.В помещение където има хора винаги може да стане беля с такива лампи. Разбрах че са скрити. Въпреки това трябва да бъдат разрешени за употреба. В самолетите използват специална машина но тя дезинфекцира преди да се качат пътниците и екипажа и след това се маха!

39

Анонимен

преди 3 години

Ковид по принцип е безобиден безобиден вирус. Активизира се посредством ръсения от руските самолети Путинчок. Трябва да се забранят рейсовете от Москва, или да се обезаразяват още от въздуха при прекосяване на въздушната граница с тия лампи.

38

Анонимен

преди 3 години

До УЖАС!!!UV лампите няма да висят от тавана в стайте, а ще са част от вентилационната система на сградата. Коя част от това не разбра?

37

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Кой български супер компютър? Оня, дето е на етап гьол в Тех Парка и тепърва ще го строят с европейски пари ли? И дето ще е на ЕС, а не Български :D :DНищо, важното е, че вече дадоха 1М за 500м улица в Тех Парка - асфалтирано да му е на супер компютъра!

36

..

преди 3 години

"За да се изчислят всички параметри на системите, се използват суперкомпютрите навсякъде по света, включително и българският."Ей това е върха на писаческата простотия и показва, че писача на "статията" си няма на идея какво превежда.

35

До 41

преди 3 години

Стига прослава на ориенталската ти селяндурщина! Още малко ще възвеличаеш цървулите, потурите и феса си! 21и век сме! Битовите алкохолици вонящи на джибри, чесънни овча лой сте гнусни!

34

Хм

преди 3 години

До aa1830Цялата тази история е фарс. Микой не отрича съществуването на вируса, но това е фарс, и мен ме е страх. След толкова писане и говорене за чували за трупове, толкова много писаници за ужасният невидим враг, какво остава?Да се спира с тази анти човешка гадория!

33

ЦИНИК

преди 3 години

Язе иам четвърто оружие срещу коронката ,ракия 55 градуса . Чесън,мек ляп и припечени *** ребра.

32

aa1830

преди 3 години

Докато другите държави удължават затварянето с месеци, ние пак наобратно, понеже сме много печени....Когато другите са ок, при нас пак ще е лудница и ще ни искат тестове и карантини навсякъде....

31

Atom

преди 3 години

Голяма смях голямо нещо ...