161

Анонимен

преди 3 години

Преди казаха че два месеца имунитет ,сега осем утре една година ,явно че са ментета

160

Случаен минувач

преди 3 години

Ами ако това е вярно, тогава цялото ваксиниране става безсмислено упражнение.

159

Анонимен

преди 3 години

Как пък определиха това число 8 ? Сигурно Алена им говори нещо... Някои да не са се ваксинирани Март месец и да са отчел, че вече нямат имунитет. Смях върху смях...

158

Само

преди 3 години

САМО 15 ДНИ НЕ СЕ ЗАРАЗЯВАЙТЕ И НЕ ПРЕДАВАЙТЕ ВИРУСА И ВСИЧКО ЩЕ СЕ НОРМАЛИЗИРА!! ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ С НОСЕНЕ НА МАСКА КОГАТО И КЪДЕТО ТРЯБВА. НИЩО ПОВЕЧЕ.

157

До коронис кауза

преди 3 години

Причината е, че виресът НЕ ОСТАВА ДЪЛГО В НОСОГЛЪТКАТА, А СЕ РАЗМНОЖАВА В БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ, А ОТТАМ ПРОБИ НЕ ВЗЕМАТЕ!!!! Мислете!!!!!

156

информиран

преди 3 години

Не яжте вече и хляб. Там Бил Гейтс е вградил много по-големи чипове да ви следят.

155

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните вече са започнали да измират масово. Да благодарим на нашите антиваксъри, че ни предпазиха.

154

Анонимен

преди 3 години

А от коя ваксина са починали 23 *** човека ? Май от тая дето тиквата купи за нас ;)

153

православен патриот

преди 3 години

Кога ще започнат да раздават жълтите звезди с номерче за неваксинираните ??? Ето един немски фашист днес е предложил неваксинирани да не поещсвст ресторанти и кина ...Ами доживяхме новия фашизъм отново след сто години...Явно наистина в историята има някаква злокобна цикличност ...Май е време за пратеник до Владимир, за договаряне на оръжие ...

152

ПроСоТо

преди 3 години

До Чочо до просотое,сега тече "Промоцията"....След няколко месеца ще въведат "Имунизационните паспорти" и БЕЗ печата в тях че си "ваксинирал",няма да можеш нито да пътуваш,нито да кандидатстваш за работа...просто изчакай!..

151

а след това

преди 3 години

А СЛЕД ТЕЗИ 8 месеца????? ОТНОВО И ОТНОВО??? ТОВА Е АБСУРД! ЧИСТ ГРИП Е ТОГАВА И ПРИ НЕГО ВСЯКА ГОДИНА ТРЯБВА!

150

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Тези измислици за верността на PCR тестовете важат само за брифингите на НОЩ. Преди месец в Ковид отделението имаше пациент с абсолютно всички симптоми на Ковид-сатурация 80%, ефектът матово стъкло на бял дроб установен със скенер, липса на обоняние и продължителна по време отпадналост и температура...и четири поредни негативни PCR теста! Близките му бяха положителни, той не. В същото време лятото сума ти хора в цветущо здраве търкаха 14 дни диваните у тях си заради положителни PCR-и

149

Чочо до просото

преди 3 години

Няма принудително ваксиниране , то е доброволно .

148

Анонимен

преди 3 години

Ваксините ...в ЕС хората отказват да си бият от тия живи ваксини ,това за Германия че били милион е лъжа ,Франция също ,за Дания също ,хората стачкуват ,но тук тв мълчат

147

ПроСоТо

преди 3 години

До да,да ама неточно това имах предвид!Медицинските подробности са просто ..НЕКОМЕНТИРУЕМИ,защото самите медици НЕ са на едно мнение.Аз обърнах внимание на "ЛОГИКАТА"!...Която се чуди:-Щом НЯМА траен имунитет от "ваксата",защо "ТРЯБВА" да ни ваксинират,и то ПРИНУДИТЕЛНО?..отговора ти е ясен:-За да ни направят ЗАВИСИМИ!..Нещо като "наркомани",които ще се молят за следващата доза на всеки осем месеца.Наплашиха до смърт страхливците и сега ще берат колосален урожай...казах:-Мръснишко!

146

фарма

преди 3 години

За кво да прилагаме лекарство за жълти стинки, след като може да се зарием с милиарди?!

145

Чочо

преди 3 години

По безопасни и евтини начини за лечение на к19 едва ли ще бъдат лансирани ,поради факта ,че много милиарди са вкарани във ваксините .

144

Чочо

преди 3 години

На 7 декември т.г. излязоха данни от Аржентина, че ивермектинът е взиман контролно от 800 души лекари на първа линия. От тях няма нито един, който да се е разболял от COVID-19. Профилактично такова лекарство е давано на хора, които са в съжителство с болни от COVID-19. Ако единият се разболее, на другия се дава Ивермектин. Само 7% са се разболели много леко ,защото по време на приема вече са били заразени . Резултатите са фантастични при ранен приемд-р Ботев по нова тв.

143

Щирлиц

преди 3 години

Кога ще отворите пак специални лагери за тая цел,имате опит?

142

Тялото

преди 3 години

На такива "лекари" трябва да им вземат разрешителните.Последните проучвания казват че имунитета се изгражда напълно към 7ми месец и най-вероятно ще трае дълги години. Прекаралите 1вата корона през 2003г всички до един имат имунитет 18 години по-късно.Фейк нюз.