81

Анонимен

преди 3 години

Всеки сам си е виновен затова как изглежда. Ако искаш, можеш да работиш, можеш и да тренираш. На мързелите пандемията им е виновна.

80

вероника

преди 3 години

Как тогава да гласуват тези тлъстите за истанбулската конвенция.Те не само че не работят много,но и били най-добрите във всичко.Слабите мъже отдавна ги разкараха от държавата.Само началници за работа в чужбина раждали вече .Даже не им идва на ума,че това няма да продължи докато се пенсионират,а само няколко години,докато измрат всичките от новите зарази и катаклизми.Няма пенсионери-няма държава.

79

Аз

преди 3 години

Надебеляването е характерно за бедните, поради ред причини, икономическа среда, социална среда, образование, възпитание, стрес и др. Богатите хора са слаби. Не, че няма изключения. Но не може да има дискриминация спрямо големите хора.

78

Хехе

преди 3 години

До до И какво от товаТи явно си представяш, че хората, които намират удоволствие във вкусните храна и напитки, нямат приятели, социални контакти, професии и стремежи. Според теб те по цял ден стоят сами и ядат. Е, в грешка си. Просто за някои от нас спортът е само пот и миризма, а колкото до това кой с какво е полезен...тук вече нагази в дълбокото. Интересно по твоите критерии лекар с наднормено тегло по-малоценен ли е от спортуващ барман?

77

Анонимен

преди 3 години

След 20 години ще има документални филм за това как паникьорските заключвания са убили повече *** отколкото вирусът. Живеем в епоха, в която масовите истерии и пропагандата заглушават всеки рационален глас за емпиричен подход.

76

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Боката каза ви за мазнинката ... вие мислехте - майтап е.След Избори и Преброяване,ще има супер огладняване.

75

Анонимен

преди 3 години

Аз ям относително качествена храна. Не употребявам тестено, захар, месо, газирано и разни преработени ***. Преди пандемията и след нея си седя на едни и същи кг. Разбира се аз не съм хоум офис - ходя на работа пешком или с байка и се опитвам да правя всеки ден по 5-10 км. Всичко е до храна и движение.

74

Анонимен

преди 3 години

А, нали уж бяхме бедни и гладни ?!

73

Анонимен

преди 3 години

В това поне ги стигнахме американците.

72

морски

преди 3 години

Знаете ли, какви `овкусители` слагат в храната за туристи на ол-инклузив ?!Знаете ли, колко е качествен алкохола в хотели на ол-инклузив ?

71

АНТИ

преди 3 години

"Намерете стари снимки от преди комунизма"----Дай линк за снимка от комунизма в България, че такъв просто ... нямаше...

70

Кармен Златарева

преди 3 години

Не пандемията е виновна,а ГМО тата и тъпканите с химия храни...

69

Оливер

преди 3 години

До аз-ътМного добре си се описало!

68

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~личи ти че си на ....

67

Shark

преди 3 години

Българите затлъстяват не от пандемията, а от некачествената храна, която ни пробутват, от бУУУклуците, които внасят.

66

Анонимен

преди 3 години

Намерете стари снимки от преди комунизма и вижте дали има дебели хора! Няма нито един!

65

Анонимен

преди 3 години

Грух-грух нация. Не живеем ли в ***, вижте около вас, вижте си дворовете и къщите. Изхвърляте ли фаса, чашата, билета на улицата, през терасата? А пепелника от колата директно на улицата? Няма защо да се сърдим, когато ни се смеят и ни мислят за страна от третия свят. След любимото занимание, тъпчене с евтина храна изхвърлете опаковките в кошчето!

64

Анонимен

преди 3 години

Тези от Народното събрание са виновни, че *** набляга на кебапчета, вино, банички, свинско, а преди това за аператив дъни ракия с руска салата, кисели кратавички...

63

Анонимен

преди 3 години

Вече и затлъстяването ще го пишем на сметката на коронавируса.

62

Лекар

преди 3 години

От затлъсняване тая година загинаха повече българи, отколкото от ковид