12

Анонимен

преди 3 години

Диапозитиви... Боже, боже, колко мъка. Как може да говориш за диапозитиви през 21 век... Поредната неадекватна статия, цитираща световно неизвестен "учЕн" от гилдията на БАН, където всеки е дете или протеже на социалистически връзкари.

11

Дзъ

преди 3 години

Направо побЕсневам като почне да ми цъкат нотификации, абдейти, съобщения и т.н. Понякога ми идва да измятам през терасата и телефони и таблети и лаптопи

10

Човек от народа

преди 3 години

Всяко пристрастяване е съвместимо с алкохолното и наркотичното пристрастяване.Кой според вас е виновен, че децата ни са функционално неграмотни...Неграмотни хора откриваме в парламента, сред журналисти и учители. ,, Благодарение,, на пандемията и дистанционното обучение разбрах, че образованието на децата ни е в ръцете на хора, които в по-голямата си част, не заслужават да бъдат наречени Учители.

9

Човек от народа

преди 3 години

Не,, съвместимо,, , а ,, съизмеримо,, предполагам. Образованието и медиите са в ръцете на полуграмотни хора. Искам промяна!!!

8

Анонимен

преди 3 години

"Чисто физиологично екранът излъчва вълни"И какви вълни излъчва? Нещо неясно и многоооо вредно. Щом излъчва значи ни облъчва.

7

Тъпомер

преди 3 години

В тикволандия електронните устройства и екраните излъчват вълни от простотия и то вълни над 10 бала, като при буря или ураган. Затова и пречат на спокойния сън.

6

IT-спец

преди 3 години

единствено за съня съм съгласен но това важи и за телевизорите, аз след 21:00 не стоя пред компа

5

АнонимеН

преди 3 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!!ТЕЛЕВИЗОРА СЪЩО Е ЕЛЕКТРОННО УСТРОЙСТВО И СЛЕД МНОГО ГЛЕДАТЕ ТОВА МЕ ИЗМОРЯВА И ПОСЛЕ СПЯ СПОКОЙНО!НЕ ВИЗИРАМ ТЕЛЕФОНА ТОЙ СИ Е НАТОВАРВАЩ ОТ КЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ!

4

ковид

преди 3 години

"Който оцелее, оцелее, който напусне -ще умре от глад!" Добричка, работодателска поговорка.

3

Анонимен

преди 3 години

o, toz vampir e vazkrasnal...

2

Анонимен

преди 3 години

Aко не , четем новините от клепарски сайтове и *** всичките изброени симптоми изчезват...

1

Педал

преди 3 години

Именно за това е дистанционното обучение на дечицата и въображаемата работа от вкъщи! Съсипват хората , а има такива дето са доволни . Роботи.