13

Нерегстриран

преди 2 години

Системата "Харп" действа....🤨

12

Ямболски цървул

преди 2 години

2001-ва имаше 4,1 под село Хаджи Димитрово.До Ямбол.Към 17:30 ч. Тогава живеех на 12 етаж.Първоначално се чу нещо като взрив,след това тресене надолу и нагоре,а след това разлюляване по няколко пъти в четирите посоки.Стените на блока даваха поне 50 см.отклонение.Да живее здравото строителство на СОЦА!

11

dd

преди 2 години

Разгеле, най после и у нас.Ама слабо - засега.

10

неизвестен

преди 2 години

Като играе мечката у комшиите не може да не дойде и у нас. Дано ни се размине с леки трусове.

9

СЕИЗМОЛОГ

преди 2 години

Земята не може да търпи повече дeбилизъм , кретеноидизъм и простотия. И за това напомня на безгрижните да си вземат акъл и да влизат в пътя иначе ще има чистка. Не напразно оня старец е напомнил да внимават хората да няма изненадани.

8

Димата

преди 2 години

Ако щете вярвайте, но миналото лято обикаляме с колата и жената из Родопите на туризъм, на една чешма спряхме да починем и докато седим се появи един дядо, буквално от гората излезе. Седна на чешмата да изпуши една цигара и се разприказвахме, като разбра, че сме от Варна взе да клати глава и вика: " момче, ако си на висок етаж, пази се", Варна вика лошо я чака, много лоши работи станаха по морето и ще се тресе там яко..." ние го изгледахме шашардисано, а той си допуши цигарата и си тръгна...

7

Таксиджиев

преди 2 години

Щом е разлюляло Нови Пазар значи е засегнало и с. Енево. Вай вай ваааайй, а там е автокъща Шапо и син откъдето щях да си купувам кола и се отказах. Сега обаче ми светна: Аз се отказах защото видях в сайта им коли които стоят в автокъщата от три години а пишат,че са нововнос от преди 20 дена, а то причината е от земетресението бре ора. Явно на някой ме се е размърдал мозъка и...лъже па лъже па ллъъъъжжжжее и пак лъъъъжжжжее и километрите все по на 150 000.Пущино му земетресение.

6

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 4Усвояването на новобългарския език не е ...хм..лесна работа,а осмислянето да оставим на владеещите въпросният език.

5

3,3

преди 2 години

Само обяснете как от БАН отчитат земетресения "с магнитът" и какъв точно е този магнит?

4

Анонимен

преди 2 години

"Беше мощно, а да е толкова от 3 нагоре, трябва да е като вятър духна и страшно"Ей това не мога да го разбера и да го осмисля.А ДА Е ТОЛКОВА ОТ 3 НАГОРЕ, ТРЯБВА ДА Е КАТО ВЯТЪР ДУХНА И СТРАШНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 2 години

До Ivan albena x.f. x sСпри да се излагаш. Много си неграмотен. Ясно е че искаш да изкажеш някакво мнение но нищо не ти се разбира. Ако беше учил навремето, сега може би щяха да те разбират хората. Спри да се излагаш.

2

Анонимен

преди 2 години

хахаха,болните мозъци пак почнали да правят връзки с небесния,ниго чакайте той няма да ва спаси!

1

РАДИО ЕЛТО

преди 2 години

БОГ да пази БЪЛГАРИЯ