11

дядо йоцо гледа

преди 3 години

Нормално да откажат. Хората си имат работа. Ясен е безработен.

10

Анонимен

преди 3 години

Що не сложат някой от вечно знаещите по много Лечков, Костадинов, Венци Стефанов. А може и тримцата като треньорско трио. Те вечно много знаят как се играе футбол пък как били играли националите и за това падали.

9

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АМИ , НИКОЙ НЕ ОТИВА НА ГИЛОТИНАТА .."ПО ЖЕЛАНИЕ"!

8

Обичайния Заподозрян

преди 3 години

Откакто националния ни отбор достигна на такова престижно място през 1994г. и футболистите спечелиха пари и слава ОТТОГАВА националния отбор на България се превърна в притегателно място за всякакви мамини/таткови момченца,чалгари, манекени,третополови и различни търсачи на слава и лесни пари а българския футбол стана място са "трупане на пачка" тарикати -мениджъри,черно тото,машинации,съмнителни транцфери,схеми за точене на пари от държавата НО пък от Д.Пенев насам ВСЕКИ треньор е ВИНОВЕН.

7

Юнаци

преди 3 години

Арсен Венгер, Моуриньо и Гуардиола, също са отказали.

6

Сандо

преди 3 години

е кой ще седне самоволно на електрическият стол

5

От Каталуния

преди 3 години

Я наемете женският отбор на ,,Барселона" по футбол с треньорът им. Ще скрият топката на нашите мъже.

4

Меси

преди 3 години

" Българинът" Сесиньо докато играе футбол, България няма да има национален отбор ! Всички Сесиньо-вци да се натоварят на един вагон и да ходят в пустинята да носят вода на камилите ! Само за това стават !

3

Учуден

преди 3 години

Че има ли още хора в България, които мислят, че имаме футбол ??? Имаме чалга, плеймейтки , дупетати, олигарси, но футбол - тц !

2

Зозо

преди 3 години

Да внесат 10 африканци и 10 бразилци и да се приключва с тая мъка нац. отбор.поне като падат ще си отдъхнем на псуване на расова основа :)))))))))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 3 години

Правилно.Закривайте поетапно националният.Левски,ЦСКА,Локо,Ботев,Лудогорец и тн.Да ходят в чужбина да играят там.Футболът в България се *** в мутро-селяндурски спорт с клошари и престъпници.