24

Анонимен

преди 3 години

13 израелци са получили парализа на лицето след като са били ваксинирани с Pfizer Covid, на фона на наплива от доклади, описващи неблагоприятни ефекти. Американската администрация по храните и лекарствата съобщи за подобни проблеми преди месец, но тогава заяви, че не са свързани с ваксината.

23

Анонимен

преди 3 години

Ще се молите за ваксими, но вакисни НЯМА да има, ще се МОЛИТЕ, но НЯМААА, НЯМААА, само за тези които ПЪРВИ СЕ ЗАПИШАТ за ваксини, само за тях ще има, а вие се молете за ваксини, молете се, но НЯМА да има за вас, НЯМА да има ако не побързате да се запишете!

22

Анонимен

преди 3 години

Колкото от фалшиви мерцедеси.

21

Бау

преди 3 години

Стига спорихте с мен, правят ми забележка, че има твърде много негативни мнения в темите, за които отговарям. Просто спрете да спорите и си получете дозата, няма страшно. Бъдете герои, за светлото бъдеще! (Това ми е от задължителните послания, които трябва да добавям понякога според наръчника за агитация)

20

Анонимен

преди 3 години

охж бау любов моа тукалиси,твоята ваксина е в моите ***

19

Бау

преди 3 години

предлагам ви да проверите колко са починали от ... парацетамол и да спрете с глупостите.

18

Анонимен

преди 3 години

Нормално е от ваксината да умират хора, стига сте повтаряли че десетки и вече стотици са починали от ваксината, от грипа също умират хора.

17

Я да видим Израел

преди 3 години

Ноември, началото на Декември - 1000-1500 нови заразени на ден. След началото на колосалната експресна ваксинна кампания - ЯНУАРИ 2021 - 9000-9500 НОВИ ЗАРАЗЕНИ НА ДЕН.Такъв грандиозен успех! Записвайте се и тичайте на на опашката, да ви боцнат, и да ви заразят хахах

16

Бау

преди 3 години

До 17не глупи мааааааалко по-различно е от 100 на ден (само в България) и 23 от 10 милиона ....

15

Билбо

преди 3 години

Възрастни хора със заболявания ги пишат починали от ковид, но възрастни хора починали след ваксинация, ги пишат умрели от заболяванита си.

14

Анонимен

преди 3 години

Защо медицинските фашисти поставят ваксината на "МНОГО възрастни и с други заболявания хора"? Каква е ползата, какъв е смисълът? Да си изпълним норматива? Какви други безумия се правят "за наше добро"?

13

Bond

преди 3 години

Грант даден,Грант приет!Хайде още един пасквил до 00:00 от Дойче Зеле и мисията за деня е изпълнена.

12

Бау

преди 3 години

стига сте повтаряли тази глупост за починалите от ваксината. Всички са били МНОГО възрастни и с други заболявания. Все пак ваксината прави имунна реакция. Някои не могат да я понесат. МИЛИОНИ МИЛИОНИ се ваксинираха, починаха ~20 човека.

11

Анонимен

преди 3 години

Китайски здравни експерти призовават за спиране на коронавирусната ваксина Pfizer поради 23 смъртни случая в Норвегия след ваксинация.Експертите смятат, че след инцидента в Норвегия други страни също трябва да преустановят използването на ваксини срещу COVID-19, като Pfizer, които са създадени с помощта на експериментална технология на РНК.

10

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа да фалшифицират нещо, то трябва да е търсено, а тука случаят съвсем не е такъвНе бе, не бе, търсени са, и хората в цивилизованите западни страни чакат на опашки по 12 часа да се ваксинират, и се записват месеци предварително, всичко е буукнато, има голямо търсене, само българите са прости и вярвят на теории на конспирациите затова на българите са им малки мерезетата.

9

Анонимен

преди 3 години

Германски специалисти от Института "Паул Ерих" започнаха тестове след смъртта на 10 души, ваксинирани срещу коронавирусна инфекция с ваксината Pfizer / BioNTech, заяви ръководителят на отдела за безопасност на наркотиците на Института Брижит Келер-Станиславски.

8

Анонимен

преди 3 години

По добре се пазете от истинските, те се оказаха по-опасни и по-смърто носни от самия вирус.

7

Анонимен

преди 3 години

От фалшивите не но от оригиналната със сигурност. Справка, Норвегия, Португалия.....

6

Анонимен

преди 3 години

То не могат да излъжат хората да се ваксинират с официално закупените от режима в Брюксел, те за фалшиви говорят. Фашистите от Брюксел са купили 2.3 милиарда ваксини както България купи f-16 - предварително платени, на каква цена - тайна, с патите на европейските данъкоплатци и сега се чудят как да ги пробутат и пускат димки колко много се търсели, че даже и фалшиви пуснали!

5

Бау

преди 3 години

Нямам търпение да се ваксинирам! Надявам се, че ще ми дойде реда скоро, понеже през юли-август 2021 ще излязат по-новите ваксини, за по-заразните мутации! Искам най-късно през август да си сложа ваксина 1.2, за да може когато през януари-февруари излезе ваксина 1.3 за още-по-най-заразните мутации, да съм първи, и да съм винаги предпазен! Ура! Дано ми татуират по едно усмихнато личице на рамото след всяка реимунизация - за спомен!