253

Как и викаше шефа

преди 3 години

На галено ?

252

Анонимен

преди 3 години

Всички административни документи се обосновават по целесъобразност и законосъобразност. Ти визираш само второто, а първото липсва и за него пита Караянчева.

251

Анонимен

преди 3 години

"въпреки неаргументирано определената дата за избори, ние (визира ГЕРБ) ще се съобразим с нея".Добре беше г-жата да прочете Конституцията на Р България. Там изискване за аргументация при определяне датата за избори няма. Не се изискват и консултации. За справка чл.98 т.1 от КРБ.

250

Анонимен

преди 3 години

- Според ПНС президентът "изолира децата, които ще бъдат с родителите си във ваканция, кое ще ги накара да се върнат в своята избирателна секция, за да гласуват."Децата не гласуват! Чл. 42. (1) от КРБ! Гражданите, навършили 18 години имат право на вот!ПНС е компетентна! Ходете пеш!"

249

Анонимен

преди 3 години

Все пак тя е запозната с неприетата (а може и непрочетена от нея) нова конституция. Президентът не е отнел на никого правото да гласува, Караянчева би следвало да помисли за онези над 2 млн. българи на които ГЕРБ и ОП суспендираха констиитуционното право за вот.

248

Анонимен

преди 3 години

- пак според ПНС - "президентът ... изолира католическата и арменската общност"Да напомня на ПНС, която е политическо лице, чл.13 ал. 4 от Конституцията - "верските убеждения не могат да се използват за политически цели". Жалко, че Караянчева нарушава Конституцията или не я познава

247

Анонимен

преди 3 години

Димитър Стоянов много добре е отговорил на ПНС (председателя на народното събрание). Наврял е в ***... по всички критики, които е отправила. Вижда се и нивото на компетентност на ПНС, която явно не познава Конституцията.

246

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 259: Защо не е имало избори по време на православният Великден? Помисли, може и сам да се сетиш.

245

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 261: "Гафът" е в гербаджийската опорна точка "Всичко срещу президента". По конституция президентът определя дата за избори в рамките на установеният от конституцията срок. Няма дата, която да е еднакво удобна за всички. Ако президент беше Цецка, датата щеше да я определи бат'ви Бойко. Но не е. Свиквайте, гербаджии.

244

Анонимен

преди 3 години

Защо нападате вестоносеца? Гафът е на Радев и той трябва да се обясни не само на Председателя на Парламента, а на всички граждани

243

Анонимен

преди 3 години

Чутовен гаф, да се отчуждят толкова много български граждани от изборите и то на религиозен признак.

242

Анонимен

преди 3 години

Като няма проблеми изборите да са на католическия и арменския Великден и по време на еврейската Пасха, защо никога досега не са правени избори по Православния Великден?

241

Анонимен

преди 3 години

Какво му беше лошото на 28 март? Часът се сменя между 3 и 4 през нощта. Изборните секции се подготвят и запечатват до 17 часа в събота. Нямаше проблеми за 28 март. А сега проблеми за толкова много хора, включително заради пролетната ваканция на учениците.

240

Тикволандия

преди 3 години

Кой и кога е изолирал католиците и арменците? Който иска ще отдели половин час за да гласува. Какво може да се очаква да каже П''К''П Караянчева. Той и Бойко си го знае, но я държи все още.

239

Анонимен

преди 3 години

Радев направи големи гафове. Няма как да се аргументира за тях или да се защити. Нещата са каквито са и трябва да си теглим последствията от тях.

238

Анонимен

преди 3 години

Преди време,бяха три латерните в НС.Цвета,Деса и Мая.Днес те останаха две,но са глупави колкото за три.Чета в един сайт,изломотено от Деса Дуловска,че българите когато имали проблем,се обръщали към началникът й."Изритана" от съгражданите русенските избиратели,тя като кукувица беше излетяла за 43-тото НС от Монтана.За 44-тото НС,някакъв аркадаш от Разград мина встрани, за да попадне "наша" Деса отново в НС.Тя когато има проблем,се обръща към Нунев беленски,той хваща кукувицата и я в някой град.

237

ПКП

преди 3 години

Ми, ходи пеша, бе. Ходи пеша.

236

sss

преди 3 години

На 28 се сменя часът, губи се един час... от там насетне 1 седмица по късно...няма никаква драма

235

Анонимен

преди 3 години

И за какво прави консултации, като не ги взе предвид? Някъде между прибързаното обявяване на 28 март и консултациите си беше решил да смени датата.Използва срещите с 50 човека за пропаганда.

234

Анонимен

преди 3 години

Радев е пример за безотговорно говорене, безотговорни действия и нищо чудно да направи лично той Костинброд 2 в деня за размисъл.