31

Анонимен

преди 3 години

Единствената надежда е есента да загубят изборите.

30

немец

преди 3 години

моят народ издъхна през 1945 година заради оная банкерски слуга Хитлер, тия не са немци, а сенки, зомбита , белите интелегентни роби на банкерите

29

Ива

преди 3 години

В крайна сметка, от гледна точка на канцлера, нейната политика за убежище, дълг и разпределение на германските данъчни милиарди в ЕС и света не трябва да спира. Само желаещите лидери на ХДС като Laschet или Röttgen могат да гарантират на Меркел продължаването на нейния екологичен курс.

28

Ива

преди 3 години

"Предния ден канцлерът индиректно каза в поздрава си,но явно в полза на кандидата Армин Лашет. "Сосът Хармония вместо ясни ръбове е програмата на Laschet.По-скоро ще продължи да отбелязва:Продължението на това, от което се нуждаем, е приемствеността на успеха.

27

Ива

преди 3 години

С Мерц Германия можеше и да отцелее... С Лашет - до 2 Години ще умрат брутално...Германия умира - и то много Бързо, благодарение на Меркел и нейната политика...След 4 Години проверете положението на Германия - ще е по-зле и от САЩ.. Армин Лашет като нов председател на ХДС се застъпва за продължаване на политиката на Меркел.Не може да направи нищо друго:Меркел прекрои партията си такаче фундаментална промяна вече не е възможна."Предния ден канцлерът индиректно каза в поздрава си,но я

26

Анонимен

преди 3 години

Бре, бре Мерц е най-популярният в ХДС, но изведнъж, неясно как юдеина Лашет бил избран. Меркелица превърна политически Германия в ГДР. Няма значение кой как гласува, марионетките на Шмеркел винаги печелят.

25

Щутгарт

преди 3 години

Той боко и шайката щото не ви оправя в бг и то на сухо

24

Аферата Лаврон

преди 3 години

Френските Евреи винаги са били сред най-опасните за Човечеството!

23

Джо

преди 3 години

Обича Армин, Байдън Обича Лашет!

22

Анонимен

преди 3 години

Предложен от краварите!

21

ГосТ

преди 3 години

Всъщност точно това беше и целта и на християнството и на демокрацията. Да заличи йерархията. Затова и когато Токугава учтиво кани на прием християните на Свещения остров, за да ги изслуша, на следващия ден ги качва на един от корабите си и им казва да отиват, където искат, но да не се връщат. А когато се върнали и организирали преврат, ги изклал като пилета.

20

само питам

преди 3 години

тоз дали е Белгийски Евреин?!

19

Анонимен

преди 3 години

Ха,не е новия Тръмп,друг беше подготвен ,в случай че рижко беше спечелил.Явно германските христиндемократи са като нас-каквото стане в Америка и се съобразяват.

18

ГосТ

преди 3 години

"Вече няма висше общество и народ. Има бедно простолюдие и богато простолюдие" Хаха. Разбира се, това се отнася за християндемократическите общества. На Изток все още има йерархия. Видях ! Истината ви казвам ! Ха

17

Анонимен

преди 3 години

Този не го виждам като заместник на Меркел. Според мен го чака съдбата на Анегрет Крамп-Каренбауер. До няколко месеца ще подаде оставка, тъй като никой в ХДС няма да го бръсне за слива.

16

Анонимен

преди 3 години

Честито,това е новия Тръмп.Ако може да се каже това за някого,де.

15

Анонимен

преди 3 години

Меки китки ...бежанците че ги оправят

14

Анонимен

преди 3 години

Армин Лашет...по -известен като. "Армин турчина". Тежко и горко на хетеросексуалното коренно немско население с деца...Нищо случайно няма. Демократите(либерали) окупираха САЩ. Верният слуга , поробена Германия отговаря подобаващо политически.

13

Рейвъра от Созопол

преди 3 години

По добре Армин Ван Бюрен

12

ГосТ

преди 3 години

"Християндемократическия съюз" хахахаха. Повръща ми се. Ами естествената опозиция на този съюз звучи като Мюсюлмандиктаторски съюз. Хахаха. Ще наблюдавам с интерес.