26

Анонимен

преди 3 години

До спорта е здравеНо започнах да ходя на танци и живота ми се преобърна - запознах се с много хубави хора, с които се забавляваме постоянно,плющите ли се редовно?

25

Изкуствоведи

преди 3 години

Да си го кажем честно-протестират,защото от това си изкарват хляба и за съжаление нямат приходи от много време. Не се правете на чак такива изкуствоведи и милеещи за изкуството. Да тропаш хора не е чак такова висше изкуство. И типично за БГ има ли протест задължително има някой да друсне едно хорце. То за това са такива успешни всички протести !

24

Папата

преди 3 години

До абсурдистанСелянин

23

абсурдистан

преди 3 години

Точно тези две парцалеси говорят за изкуство ? -ха ха ха - със залите за тропканица и пощипваница .Абе *** , Истински хора на Изкуството умират ! Лекари , Учители, Мед.персонал умират - те не разбирали - гнусни нискочели егоистични същества !

22

Кико

преди 3 години

Селските стопани, кога ще ги оставите и те малко да протрстират? На работата-лекото и на хляба - мекоти(черния хайвер)!

21

спорта е здраве

преди 3 години

Разбирам и двете мнения в двете крайности - до преди 2 години бях типичния *** - само на работа и вкъщи, само в колата, всякаква храна и по много, бях станал почти 100 кила и боледувах редовно и бях вечно недоволен от всичко... Но започнах да ходя на танци и живота ми се преобърна - запознах се с много хубави хора, с които се забавляваме постоянно, свалих над 20 килограма, не боледувам, гледам позитивно на всичко или с две думи - не съм бил толкова щастлив... нямам търпение отново да отворят.

20

Анонимен

преди 3 години

Изкуство.. защото сме загрижени за духовността на народа или за заплатите си?Изкуството може да зарадва сетивата,но духовността на човек се основава на мисловният процес в епидемия или извън нея.Може да гледаме балет,танци,концерти и online.

19

Чичо ви

преди 3 години

На обикновения български битовак му дай маса с ядене и пиене, изкуство не му трябва на него.

18

анонимен

преди 3 години

Търсачи на силни усещания. Ами вирусът.

17

Анонимен

преди 3 години

Само така хора ,на бунт срещу ковид измамата и ограниченията.Отворете всичко.И върнте нормалния ритъм на живот.Музиката е любов и има високи нива на вибрации.

16

Анонимен

преди 3 години

Поздрави от най райския край на планетата Австралия, тук корона вирус няма на целия континент, зимам 5 цифрена заплата долари гледам си лайфа, кеф ти гмуркане в рифа, кристално чусти плажове, наблюдаване на китове, разходки из джунглите до някои съвършен водопад, няма задръствания карам си автоматика доволно, климата ми идва бонус. А тия дето ми цъкат минус ми дреме на австралиския паспорт ето тук гледайте и дишайте по леко ***/2z0IBCz

15

ГосТ

преди 3 години

"организациите, свързани с изкуството, здравето и спорта." Хахаха хахахаха там е, там е. Освен това, гларусите явно считат и фитнесите за ателиета за изкуство. Хахаха хахахаха

14

До ГосТ

преди 3 години

Алоооу npocтолюдието не почивате ли?

13

Генади

преди 3 години

Обзалагам се че Мая мафията стои зад всичко!

12

ГосТ

преди 3 години

Из.... кое ? Я се стегнете малко. Смях, наистина. милко калайджиев там ли е ? Хахахаха

11

Анонимен

преди 3 години

Смях....

10

Ми добре

преди 3 години

Аз подкрепям. Нека се веселят хората. По-добре да си си направил кефа, пък да става каквото е писано.

9

Каменов

преди 3 години

Изкуството винаги е оцелявало и в най-черните времена и епохи. Всъщност много пъти то ни е съхранявало като хора. Периодът е наистина пагубен за съвременното изкуство, но не се и съмнявам, че след мрака ще дойде светлина и то пак ще процъфтява!

8

VH

преди 3 години

Е нема що. Особено школите за народни танци, дето се нароиха до безкрай. Да друсаме хоро и да живее селенията.

7

До Чочо

преди 3 години

Бих добавил и че без изкуство сигурно щяхме да сме на нивото отпреди поне 15 века