32

Анонимен

преди 3 години

"Най-вероятно никой от оставащите около 50 осъдени на смърт мъже няма да бъде скоро екзекутиран, тъй като Байдън обеща, че ще сложи край на екзекуциите."===Всъщност, Байдън не може да направи такова нещо. Според законите на САЩ, всеки щат решава сам. В някои щати екзекуциите са забранени по местните закони, в други се изпълняват. Указите за изпълнение могат да се игнорират.

31

Анонимен

преди 3 години

Почти идентична статия публикувахте вчера, за същия осъден, плюс още един. Отново се внушава, че Тръмп е един лош човек. Хигс е отвлякъл и убил три жени в рамките на няколко месеца. Какво трябва да направят властите? Да му връчат орден и да го целуват ли? Това не е човек, а звяр, който няма човешки права - след като си извършил такова престъпление нямаш човешки права, просто не си човек. Не заслужаваш да живееш и да дишаш същия въздух като останалите.

30

Анонимен

преди 3 години

Отвлякъл и убил три жени. Получил си е заслуженото. Ако беше оцелял до 20 януари, Байдъл щеше да го помилва, понеже е чернокож. А чернокожите никога не могат да бъдат виновни, според демократите, понеже са били жертва на системен расизъм, който ги кара да убиват, отвличат, изнасилват, грабят и т. н.

29

ЕЛИ

преди 3 години

НА СРЕЩАТА ТРЪМП И ПУТИН ,ТРЪМП КАЗА РУСИЯ НЕ Е НАШ ВРАГ ,ТЯ Е НАШ КОНКУРЕНТ---ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ОРЪЖИЯ ИЗПАДНАХА В ПАНИКА,АМИ СЕГА НА КОГО ЩЕ СИ ПРОДАВАМЕ ТЕНЕКЕТАТА --СЛЕД КАТО НЯМА ВРАГТЯ И БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ДАДЕ 1 МЛРД ЗА НАШИТЕ ТЕНЕКЕТА, Я ДА СПРЕТНЕМ ЕДНА РУСКА НАМЕСА И ДА ГО ИЗДУХАМЕ ТОЗИ ТРЪМП

28

Анонимен

преди 3 години

Тръмп искаше да им разгони фамилията / и за измамата с вируса за създаване на новия световен ред/.. а те го махнаха.

27

Норге

преди 3 години

А тука колко РОМ има за ваксиниране..... Да заповяда Тръмп за един мандат начело на комисията за изпълнение на наказанията! Лично ще го посрещна на летището с нъклица и дрян!

26

Анонимен

преди 3 години

Убиваш - затвор получаваш. Нареждаш на някой да направи убийство - смъртна присъда.Е те за тва хората убиват а не нареждат да убиват. Някак си по леко се разминават. Ядат и пият на корем у пандиза. От затвора все някога ще излезеш, ама от гроба няма да излезеш.Те за тва така.

25

Падаря

преди 3 години

Ко каза ко ,роли-моли ,нареждания... тоя ся убиец ли е или като в оня виц само е гледал ?

24

За слабия материал

преди 3 години

Щом има изпълнени присъди, значи има осъдени на смърт. Авторката на материала, ако претендира за професионализъм в журналистиката, би направила анализ и на броя издадени смъртни присъди от 1965 г. до днес, има ли нарастване на този брой през последните години и др. Може би, съдиите са започнали по-лесно да издават такива присъди, защото са предполагали, че вероятно те няма да бъдат изпълнени. Едностранчивост има и конкретния случай - разбираме какво е казал осъденият, но не и близки на жертвите.

23

Анонимен

преди 3 години

Да, бе, разбрахме вече, че Тромпета е виновен и за туй, че Слънцето изгрява от Изток!!!!-))))))Наистина ли си мислите, може да манипулирате народа с подобни Клишета, като статийката ви преведена от "Ню-Йорк Таймс" или "Вашингтон пост"!-))))))

22

Анонимен

преди 3 години

На Moderna или на Pfizer е била ваксината??

21

Bp

преди 3 години

Ами, ако е убил при самозащита??????

20

Bp

преди 3 години

Е гати сътрапа !

19

ЕЛИ

преди 3 години

САЩ НЯМАТ БАЗИ В УКРАЙНА,ЗАЩОТО УКРАЙНА НЕ Е ЧЛЕН НА НАТОУКРАЙНА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА НАТО-ОСВЕН АКО ДОНБАС МИНЕ КЪМ РУСИЯ АКО ДОНБАС ПОЛУЧИ ПРАВО ДА ИМА ПАРЛАМЕНТ ,ТО НОЙ ЩЕ СПЪВА УКРАЙНА КЪМ НАТОПУТИН СИ ИЗГРАДИ СТРАТЕГИЯТА

18

Анонимен

преди 3 години

До 16 Никога Украйна нямаше да позволи Крим да стане база на САЩ.Обратното твърдение е спуснато от Кремъл за да оправдае анексирането на Крим.В момента САЩ нямат нито една база в Украйна ,нито хиляди рейнджъри на границата с Русия .

17

Анонимен

преди 3 години

Манталитета на руския агент Тръмп е средновековен. Той си е мислел че всички са с неговите разбирания, затова си е оставил всички изпълнения на смъртни присъди да станат през 2020 година заради изборите за да се хареса на откачалките като него.

16

Анонимен

преди 3 години

До ЕЛИМи то само с това можете да отговаряте с руска демагогия и лъжи. Прикривайки руските престъпления ти им ставаш съучастник т.е. престъпник.

15

Пилат Понтийски

преди 3 години

Тръмп ще остави Байдън без работа! А какво стана с Гуантанамо? Обама искаше да го затваря? Джо може да го свърши, колкото са останали да ги ваксинират/инжектират и обещанието на демократа Обама е изпълнено от неговия съпартиец. Да живее Америка с всичките си ценности, които искаме съгласно всички нашите атлантици да възприемем!

14

ЕЛИ

преди 3 години

МЕЖДУНАРОДЕН СЪД РЕШИ ЧЕ ГРУЗИЯ Е НАРУШИЛА ДОГОВОРА С РУСИЯ И РУСИЯ НЯМА КАПКА ВИНА--НО НАШИТЕ МЕДИИ ТОВА ГО СЪОБЩИХА С СИТНИ БУКВИЧКИ И ТО САМО ВЕДНЪЖКРИМ Е РУСКИ И С ЦЕНАТА НА ЯДРЕНА ВОЙНА ТОЙ НЯМА ДА СТАНЕ БАЗА НА САЩ

13

Анонимен

преди 3 години

До ЕЛИЕли, какви разведряващи разгово с русия бе мила? Кой нападна Грузия? Кой нападна Украйна? Кой заграби Крим? Кой избива сирийското цивилно население? Кой на думи всеки ден превръща Америка в ядрена пепел? Кой? Може ли с престъпници да се водят разведряващи разговори? Естествено че не.