29

Краси

преди 3 години

Теменужка е лъжкиня като Винету!Слугиня на комуниста Боко Тиквата .А Боко Тиквата е слуга на Руския цар-Путин.

28

Анонимен

преди 3 години

Ще пращаме на Украйна руски газ. Те ще ни плащат за транзит.Направихме диверсификацията на Украйна. Могат да вземат газ от Германия или от България.

27

СЛАВА НА ГЕРБ

преди 3 години

ТОЧНО ТОВА СЕ ИСКАШЕ В ЗАДАЧАТА!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Кой какъвто газ иска може да го получи у нас: Руски, Азерския, Втечнен - еднакъв е на цвет и мирис. Пазара е открит. Молим заповедайте. Която цена е по ниска от неговата газ по-повече, която газ е скъпа си остава на договореното ниво. Засега руската е на 140 за нас, за Сърбия 157 на хиляда, от тях 17 за нас по нашите собствени тръби.

25

Койчо

преди 3 години

Теменушка цял живот ще си остане проста жена

24

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Руснаците , нищо не са връщали на никого!РУСНАЦИТЕ САМО ВЗИМАТ!/...ако дават нещо , то е старите си *** , технологии от 1800г. и старо оръжие от ВСВ../Русия не може да си позволи лукса да спира газта на Европа , защото ще и се срине цялата икономика , която е основана на износа полезни изкопаеми и износ на стари оръжия.ВСИЧКО ДРУГО СА ОТПАДЪЦИ ОТ "ШИРПОТРЕБАТА" НА РУСИЯ!

23

Абе да те светна:

преди 3 години

Сауд.Арабия , може да докара газ , отвсякъде , защото има пари и бизнес!САЩ--СЪЩО!А въшкари като теб , дори и от просия не могат да се нахранят!

22

Анонимен

преди 3 години

руснаците върнаха миналата година 40% от цената на газаа вие какво получихте - по-високи сметки за парнотака че да живее диверсификацията питай го тоя умник дето е изредин една торба държави защо ония гл.упави немци искат руска газ а е диверсификация мнага е просто говорят ви глупости без да ви кажат ц;енитеако ги научите ще разберете как се правят кюлчета злато с диверсификацияза 50 години европа нито един път не е имала случай на спиране на руската газчестито на печелившите

21

Анонимен

преди 3 години

Теменужка и Тиквата им подариха 4 МИЛИАРДА ....

20

Анонимен

преди 3 години

Продължаваме да плащаме на Русия с 40% по-скъпа газ от останалите еропейски страни.Понеже "братушките4 много ни обичат.

19

До светнатия

преди 3 години

Газ има в Катар и Иран, не в Саудитска Арабия, Израел и Кипър. И от теменужката си по-***.

18

Да ви светна:

преди 3 години

ДО 2024г, РУСКИЯ ГАЗ В БАЛКАНСКИ ПОТОК, ПАДА НА 30%.ЩЕ ИДВАТ ДОСТАВКИ ОТ КИПЪР, ИЗРАЕЛ И САУД. АРАБИЯ, ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА ПЛЮС ВТЕЧНЕНА ГАЗ ОТ САЩ ОТ ГЪРЦИЯ! А, КОМУНИСТИТЕ У НАС ЩЕ ПИКАЯТ ГАС!

17

Анонимен

преди 3 години

Нали щяха да връщат пари за газ за миналата година?Върнаха ми 5/пет/лева.

16

мишо бирочето

преди 3 години

наследството на овчаров плащахме до сега. от сега нататък наследството на тая със сините венци. от преподписаните договори за руската газ до сега намаляхме с 3 милиона. колко ли ще останат след 25 години. нормални бели хора имам предвид а не съпелеменниците на теменугиту.

15

Ceci_

преди 3 години

Как за 25г бе ***. Нали това бе проблема с руския газ? Сега като сме подписали договор за 25г същата работа, моя прогноза - цената ще порасне

14

Ердоган харесва това

преди 3 години

чок каур будаля.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Добре, че не знаеш, за какво говориш.

12

1

преди 3 години

Това ще остане като едно от ГОЛЕМИТЕ наследства на ГЕРБ: да постигнат диверсификация на доставките. Нещо, което никой не можа да постигне преди тях, главно защото не искаха, разбира се.Има постижения, коаито се записват със златни букви в историята на една държава и това ще бъде едно от тях.

11

Анонимен

преди 3 години

Аман от теменужки и калинки,неставащи за нищо в тая власт.

10

Анонимен

преди 3 години

ей добре че има такива гл.упа.ви народи скато гепрманците дето получават руска газ през европа през един син поток и сега строят още единте тия германци не знаят ли какво е диверсификация да им протим нашите продажници да им обяснят за какво става дума може и по някое кюлче да спастрят