20

:)

преди 3 години

До Анонимен 3Ти беше фантазьорът от Сидни-Австралия, който е и IT специалист с 5-цифрена заплата и чиито приятели до един живеят като крезове, нали? Ако утре пуснат статия за Мъск, ще коментираш, че си сред дизайнерите на Тесла и си си предплатил екскурзия до Марс. И да, както вече пита един колега, кои са мишленовите закусвални в София? Поименно, моля.

19

До 21

преди 3 години

Прав си. Но обичайно със задоволяване на материалното идва....още по- голям глад за материално!!! За голямо съжаление. Така че - умереност във всичко му е майката и бащата!! Поне аз така го разбирам!

18

Мак Сим

преди 3 години

До до 17: за да се довериш на духовното, преди да си задоволил материалното, трябва да имаш Дух. Нека човека първо задоволи материалното у себе си, за да има шанс (според неговото усещане) да отключи пътя на духовното. Човек е същество, надарено от Създателя със способността и Свободата сам да взима решения. Голямата власт, уви, идва и с голямата отговорност. Малцина са тези, благословени със силата да я носят.Бог с вас!

17

До 17

преди 3 години

Срещал съм доста бедни хора, които са по- издигнати в духовно отношение и по- благородни по душа от доста по- богати от тях. Книгите и театъра НЕ са критерий за духовност. Те са само допълнение, не задължително.

16

До 17

преди 3 години

Знаеш ли, че един от най- големите Духовни Учители на БТ, който е световно признат, а именно Петър Дънов, е живял в една стаичка, в която е имало само легло, стол и маса. Толкова. Храната му не се е състояла от кебапчета и бира. Живял до 80год. И си е отишъл, когато е преценил за правилно.

15

Мак Сим

преди 3 години

Да анонимен 17: съгласен. Оттеглям си коментара..яжте донасита и когато се почувствате готови за духовното... Е, тогава ще занаете какво да направите. Бог с вас!

14

Анонимен

преди 3 години

За да мислиш за духовна храна, първо материално трябва да си задоволен. Няма как да си гладен и да ти се чете книга или гледа театър. Та едното е вследствие на другото. Просто духовното надгражда материалното. Ако не задоволяваш първичните ти потребности от храна, вода и прочее, няма как да мислиш за по-висши неща.

13

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Мнооого професори станаха в България.Знаете ли, колко работници не си взеха последната заплата в Сл.бряг от последните Лета?Имаше работнички, които се радваха на взета последна половина заплата.На мой познат му подхвърлиха стотина лева заплата.

12

Мак Сим

преди 3 години

А с духовната храна как сте? Или цялото ви внимание е как да се наплюскате?

11

***

преди 3 години

При този свит пазар и корумпирани институции да не би да очаква някой спазване на 100%правила и качество? Кой докаран почти до фалит ще изхвърли продукти с изтекъл срок на годност и ще купи нови, пресни за да спази реномето и класата си? Всичко е борба за оцеляване и додрапане до по - добри времена.

10

Пази, Боже да не...

преди 3 години

Който иска прясно приготвена храна, ходи, търси, купува ако може си гледа или му отглеждат храната и си я приготвя сам!!! 100% гаранция за свежа, качествена храна, а който си купува се доверява на заведението, ресторанта и не мрънка за платената готова храна. Кръчми и ресторанти бол за всеки джоб, вкус и качество, отделен филм е кой и как ти приготвя гозбата. Тези с претенции си наемат готвач за в къщи и следят за прищевките си. Никоя институция не е в състояние да въдвори ред в ресторантския бр

9

Анонимен

преди 3 години

Бивш служител...Изгонили са го и решил ся да сeре яко. Ама иначе докато той готвил или изобщо работил за човека - всичко е било ОКЕЙ. Нищо че пак в лаайнаата бил, тогава било добре. *** ся понеже няма лев и решил и другите да нямат. Не че защитавам и собственика, ама...Иначе супер че никой от това заведение не работи или скоро ще го затворят.Всичко ще си дойде на мястото. Не може *** и пульо да си мислят че ще правят нещо. Няма да правят. НА СТРОЕЖА, държава имаме да градим. НА СТРОЕЖА.

8

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой крив, кой прав, но е вярно, че хората се озлобиха много един срещу друг, вследствие на т.нар. пандемия.

7

Анонимен

преди 3 години

Кое заведение в Цофия е в списокот на Мишлен хаххахах да ни светнеш?

6

Анонимен

преди 3 години

Некои тарикати да не си правят труда само през трупат ми да бачкат и да не се опитват да изкарват пари по мошенически начин

5

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Бързи и лесни пари се печелят от кръчмарството.Най-сладката работа е.Обаче Сyльо и Пyльо взеха да стават напоследък ресторантьори, а не се знае накъде ще отидат нещата ...

4

Бай Рачо

преди 3 години

Няма такова нещо. Пека хляб във фурна и гарантирам, че всеки втори хляб се изследва обстойно под микроскоп за наличие на вируси, патогени, алергени и случайно попаднали полени. Никой кой е ял от моя хляб не е умрел от него.

3

Анонимен

преди 3 години

Кой щматкаже качил тая пицария

2

Анонимен

преди 3 години

Поръчвам само от топ заведенията в София и им вярвам на 100%. Под топ заведения не разбираме Happy и подобни некачествени неща, а fine dining местата от списъка на Мишлен. Поръчваме рядко (не повече от 1 път на 10 дни), защото предпочитаме сами да готвим.

1

Гладен Китае от Ухан

преди 3 години

важното е печени прилепи да има! какво ни питате нас - питайте Другарите си в Пекин или те са ви Шефовете и не смеете?!