6

Реалист

преди 3 години

Малко по-различно е. Плановите оиперации бяха забранени от 25 октомври, а не ден-два преди 8 декември. След забраната започнаха бързо-бързо да закриват отделенията и да ги превръщат в Ковид отделения и вече нямаше къде да те оперират даже и по спешност. Сега казват, че от утре 25 януари, забраната се отменя, но реално пак няма да има планови операции, поради закритите отделения и натрупаните спешни случаи.

5

Анонимен

преди 3 години

Важното е Джъмбо да работи...Хората за операции надали са много повече от посетителите на Била, Кауфланд и т.н.

4

ммм ..!

преди 3 години

Синковеца който учи в една професионална гимназия от месеци не е докосвал учебник ..!Въобще няма обучение. Всичко е лъжа и измама ..!Стига с тази психоза.Е, сега нали наближават изборите и ще трябва да се ходи и да се плаща за гласове, разбираемо, че ще бъдат премахнати тези мерки.Като чиновник едно ми стана ясно, че в Държавата може на първо време да се направи едно съкращение от държавната администрация с 40-45%.Не ходим на работа, а пари вземаме. Е, как ще се оправим в Държавата ?

3

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам тази болка на всички, които доведоха до тази масова ковид-психоза!Толкова много хора наистина пострадаха от тези *** "мерки"! Кой ще поеме отговорност за това??

2

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни. Умориха хората, оставиха ги да страда, да агонизират, без лечение и лекарска помощ само за да е угодно на господарите.

1

Анонимен

преди 3 години

Ау - ама как ще правят опрации от 2 метра? "Социалната дистанция" не важи ли вече????Смешници!