21

До 24

преди 3 години

Май ,човекът те е преценил правилно. Ако се опитваш да си интересен Великобритания и Северна Ирландия = Обединено кралство , което е съюз от 4 държави " Шотландия, Северна Ирландия, Уелс и Англия , Шотландия независима, обединение на остров Ирландия и пак остава Обединено Кралство, съюз от две Уелс и Англия . Е ако и Уелс им бие шута ще си остане само Англия , няколко острова и БоДжо. Съвет; чети внимателно постовете преди да коментираш.

20

До "До 12"

преди 3 години

Май не ти е силна страна географията, а и логиката. Ако Шотландия излезе от Великобритания, то Великобритания няма да се казва вече нито Великобритания, нито Обединеното кралство - ще си е просто Англия и Уелс (и евентуално Северна Ирландия, ако тя не е избягала още по-рано). Към момента на написване на новината, Великобритания включва Шотландия, а това няма да се промени още доста време, защото ще е дълъг и труден процес. Тезата ти направо се разпада още преди да си я написал..

19

Анонимен

преди 3 години

Геноцид над човечеството!

18

Анонимен

преди 3 години

Демокрация, сър

17

До 11

преди 3 години

Вярно , на със свои закони.

16

До 15

преди 3 години

Гледаш реалностите и само си гледаш . Крим е анексира ( провери анекс) , а обединеното кралство е основано с акт за съюз ( виж история на ЮК).

15

Анонимен

преди 3 години

Ей сега се втурнахме на стада

14

Анонимен

преди 3 години

Вековният враг на България ке се разпадне и ке биде голем празник.Както бяха празник разпадането на Югославия и войните в Югославия през 90-те.

13

Анонимен

преди 3 години

Абе и Крим е част от Украйна според Европа, но е част от Русия.И Шотландия е така.Гледаме реалностите.

12

До 12

преди 3 години

Ти грамотен ли си, мишел ли да четеш,имаш ли чувство за хумор , А ?! " Ааа " е написал " когато стане независима" , ясно е , че е все още в ЮК,чети и световните новинарски сайтове и да май месец са изборите в Шотландия ,която има свой парламент , свои избори и право да взима свои решения по някои въпроси и свои избори . Факт след скапаното управление на БоДжо , след брекзит ( Шотландия гласува оставане в ЕС) 60 % от хартата искат независимост ( indyref2)и се ще се случи.

11

Анонимен

преди 3 години

Свобода за обединена Ирландия и независима Шотландия.

10

Анонимен

преди 3 години

Шотландия Е част от Великобритания. Нeли селянчето моля да се ограмоти по география малко преди да пише.

9

Гео

преди 3 години

Оправете си заглавието, Скотланд все още е във Великобритания

8

Ааа

преди 3 години

Кой е луд при тази висока заразеност с новия шан да пътува в Англия, а Шотландия ще я посетя когато стане независима, тоест след май ,тогава ще се гласува и за шотландски парламент и за indyref2 .

7

Анонимен

преди 3 години

"ЕС се ориентира към единен имунизационен паспорт за пътуване"Дано да е така.

6

Сандо

преди 3 години

Слънцето е при нас! те да му мислят в дългосрочен план ... това дето са заграбвали ще свърши а слънцето ще си остане при нас!

5

Анонимен

преди 3 години

ЕС се ориентира към единен имунизационен паспорт за пътуване. Защо това не е отразено? Или моментът не е подходящ?

4

До 2

преди 3 години

Коя Ирландия визираш?! Северна Ирландия е все още част от ЮК, но е със законодателството на ЕС. Република Ирландия е член на ЕС, но всяка държава има право да изисква тестове и да налага карантина. До 31. 01. 2021 гражданите на ЮК влизащи в нашата страна, са под карантина.

3

Анонимен

преди 3 години

Тест за ковид после виза и накрая не са влиза

2

Последни новини

преди 3 години

От утре и със задължителна клизма след бъркането в мозъка през носа.