39

Датският принц

преди 3 години

Има нещо гнило в Топлофикация !

38

Спомени

преди 3 години

По времето на режима на Живков, отоплението на тристаен апартамент беше около 30 лв. а на двустаен 15 лева. Сега хората трябва да избират между хляба и сметките.

37

Анонимен

преди 3 години

Чиста проба Термо Пирамида!Хора изгледайте и као не чаткате руски помолете родителите или съседите си които са по-възрастни от 50-55 години.И вникнете в разкритията на руската програмам 60 минут . . .https://youtube/watch?v=K56lJV8zKxAТам финансист казва че мошенниците се нуждаят от максимум 15 секунди за да изсмучат парите ви.кофти, но сега в пандемията и страхотийте около всеки избор на някакъв президент разбиват вниманието и съобразителността на хоратаПазете бабите и дядовците си

36

дедко

преди 3 години

До Сержант:това е чудесно, но има едно... НО: аз живея в 8 етажен блок, по два апартамента на етаж. Подстанциите са на два входа. Та... водата от топлофикация влиза в нашата подстанция (аз съм в първият вход), циркулира и излиза и така още две подстанции. Топломерите са само на входа, но не и на изхода, т.е. какво се получава - топлата вода минава през нас и се калкулира по входящия топломер, после влиза в тази на другите два входа и.. така до третата, защо не отчитат и изхода?

35

дедко

преди 3 години

е как ще има, нали наближават избори, пари трябват за вота.

34

Анонимен

преди 3 години

тоя е само една марионетка на конци -топлофикация е собственост на столична община / герб ! - те там ви отиват парите !като ви натряскат сметката не се карайте на служителката на гише ,а тичайте под прозореца на бойко !

33

Анонимен

преди 3 години

престъпници

32

Сержант

преди 3 години

Парното е най-добрият начин за отопление на многожилищни сгради. Пиша конкретно за ТЕЦ Сливен. Госпожи и господа 21-23 градуса във вътрешен апартамент и около нас всички апартаменти се отопляват платих за ноем.35лв +40 за топла вода(10лв на кубик), за дек. 45 +30. Обаче какво се оказа. Има хора плащат в Сливен 250лв за 70 кв. Но поддържат 28-30 градуса. Е такива няма как да се оплакват, или искат 30 градуса в стаите, а да плаща 100лв. Това и при Тошко го нямаше.

31

Татул

преди 3 години

Някой трябва да разследва КЕВР. Органите да се самосезират.

30

Анонимен

преди 3 години

Тая е корумпирана комисия ...до сега каквито ли фирми да проверя ,винаги всичко в наред ,тоя от снимката не беши ли патриот )

29

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

1.Ликвидация на Всички Топлофикации в БГ.Всичко ОТИВА за Скраб.Държавните Учрежденият да се Оправят.!!!То сега Хората Плащат на Министерства и какво ли не... ОтоплениетоНе е Културно Така.Всички трябва да Се откажат.Всички ама на 101%Да ги Видя тогава...ПарламентииииМинистерствааааУчрежденияяяяя...Кой ще Им Плаща Аааа????

28

Анонимен

преди 3 години

Иван Иванов - дърта май.....на, дясна ръка на Костов. И майка си ще продадеш за пари. Как да вярваш на тези, които заеха нишата, ами ако се окажат същите ***?

27

Българин

преди 3 години

Дано всички от КЕВР ви осъдят на доживотни присъди. Вие и всички депутати продадохте държавата и НАРОДА си! Гордейте се, от лакомия се умира, нали знаете !?

26

Анонимен

преди 3 години

СДС и останалите партии,защо пак изиграхте народа и подкрепихте ББ?Докога?Докато закриете държавата ли?Събудете се,бе хора,търбусите ви не са по-важни от държавата и измиращото население, вижте в страната какво става,толкова ли нямате грам емпатия към този многостадален народ?

25

Анонимен

преди 3 години

Студенофикация да се закрива.

24

ВИВА ГЕРП

преди 3 години

Сметките не са високи, заплатите и пенсиите са ниски.

23

69

преди 3 години

тази и още няколко комисии трябва да бъдат напълно закрити и съответните министерства да поемат работата и отговорностите, в тези комисиики всички са "заслужили артисти" на дебели заплати които обслужват само и единствено едрият/монополен бизнес.

22

Анонимен

преди 3 години

ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ НЯМА...ДАЖЕ МИСЛЯ,ЧЕ СМЕТКИТЕ НА СТОЛИЧАНИ ЗА ПАРНО И ТОПЛА ВОДА СА ДОСТА ЗАНИЖЕНИ КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД,ЧЕ СОФИЯНЦИ ВСЯКА СУТИН И ВСЯКА ВЕЧЕР ПУСКАТ ТОПЛАТА ВОДА ДА ШУРТИ С ЧАСОВЕ В БАНЯТА,ЗА ДА СИ ВЗЕМАТ ГОРЕЩА ВАНА...

21

Анонимен

преди 3 години

Цените трябва да се определят на пазарен принцип, а не група корумпирани дядковци да решава.

20

Анонимен

преди 3 години

ЦЕЛТА НА ВСЯКА КОМПАНИЯ Е ПЕЧАЛБА!! А НЕ ИНТЕРЕСА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ! ТОВА ГО ЗАПОМНЕТЕ!