11

Бб

преди 3 години

Щяха да ме изненадат ако бяха открили нещо.

10

Анонимен

преди 3 години

И тая комисия е същата като дквр ,корупция ,че то трябва да си много *** ,да влезеш в някоя верига ,да видите колко български зеленчуци и плодове има ))но от Германия Полша и много др държави ,и тая комисия се прави на сляпа )

9

до попредния трол

преди 3 години

Какво има да не вярваш , бе льольо- хората са ти казали че картофите в магазина са обявени като внос, къф ти е проблемът? И в Испания повечето картофи по магазините са обявени като френски на 65-95 цента за кг. Испанските на чувал са 25кг/10?

8

ДА ВИ СВЕТНА ТАПАЦИ:

преди 3 години

БАБХ--НЕ ОТГОВОРЯ ЗА ЦЕНООБРАЗУВАНЕТО НА СТОКИТЕ!БАБХ-ОТГОВАРЯ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ КОЛБАСИ ОТ БО КЛУЦИ, СОЯ И ИМИТАЦИИ, ЗА СИРЕНАТА С ТЕБЕШИРИ И МАСЛАТА С МАРГАРИН , ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ!АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ТОВА , КОЕТО СЕ ПРОДАВА В МАГАЗИНИТЕ --ПРОИЗВЕДЕТ СИ СЪЩИТЕ ПРОДУКТИ НА СЕЛО!ТОВА ЩЕ ВИ ЗАДОВОЛИ!!

7

кръпел

преди 3 години

бабх то знаят ли каква е разликата между картоф компир и барабой ???

6

Анонимен

преди 3 години

В нашите магазини е пълно с вносни бок.луци на по-високи цени,но това не притеснява БАБХ.Всички шоколади,бисквити бонбони,сирена са пълни с палма,но това пак не притеснява властите.Иначе,съчувствам на картофопроизводителите,но и те добре да си правят сметките какво и колко да произвеждат.

5

Анонимен

преди 3 години

На единия картоф пишело :Сделано от БМВ

4

Анонимен

преди 3 години

По-важно е кои са по-качествени?Ама това някой проверява ли го?

3

ДДРОнег

преди 3 години

Офф, успокоих се ...Ама да им вярвам ли на бабх ...

2

Анонимен

преди 3 години

Кви картофи кви 5 лева бе, белгийците събориха Брюксел бее! Докога ви е казал Бате Ви Боко да броите мухите бе журналисчета-глистчета

1

ГООООЛЯМ ПРАЗ

преди 3 години

А МАСЛОТО И МЛЯКОТО , ДА НЕ БИ ДА Е БЪЛГАРСКО ,БЕ.....ХА,ХА,ХААААА....