57

ДТР

преди 3 години

хехе Бунтовници - революцопнери. Протестиращи провокатори. Привърженици на Тръмп или привържениоци на Байдън които се правят че са привърженици на Тръмп и пмагата Тръм да бъде заклеймен. И полицаи "герои" които междъу другото махат загражденията пред протестиращите. Доста кукловоди и кукли в цялата случка. Нищо не е така както изглежда.

56

Се оформи

преди 3 години

Знам едно - при сенилния Байдън САЩ ще се управлявят от вещици - Камилата,Килърито,Пелосито. Сега се ръзбра ,че и на псувачката Нюлънд са намелили висока длъжност - зам.държавен секретар. Отборът на вещиците се оформи.

55

Аха

преди 3 години

Но ако протестиращите бяха тъмнокожи, полицаите щяха само да им поискат прошка, и да им умият краката !

54

Анонимен

преди 3 години

Заплахи за убийство, спрей за мечки... Говорят полицаи, защитили Капитолия-----------------А, кога ги биеха и осакатяваха мирните протестиращи от BLM и Antifa коленичихте и имцункахте маратонките!Кога същите тези мирно протестиращи палеха и грабеха из градовете, събаряха паметници и статуи, убиваха и наилваха мълчахте...И единствено "лошите" Тромпетисти бяха тези които въ подкрепяха и защитаваха...Хм, ку знайте кво въ чака при Бидоня....

53

Анонимен

преди 3 години

страшна боза

52

Анонимен

преди 3 години

"Съветските полицаи подли ли са?"Понеже въпросът ти е към мен (аз написах за подлите полицаи), ти отговарям:съветските полицаи са от най-подлите!

51

Нагласено

преди 3 години

Типична либераст-женаърска сълзлива история. Пък аз въртях по всички възможни ингелизки,руски,френски,италиански канали и видях едни хора които по-скоро бяха отишли на ден на отворените врати в Капитолия и се снимаха за спомен. Еее... имаше и провокатори но бяха малко и не подлъгаха масата хора.

50

Българин

преди 3 години

Колко време ще има измислени смешни истории?

49

Факт

преди 3 години

До Айде беАнгличаните са изпращали престъпниците си в Америка само докато тя става независима.После тая роля приема Австралия.Впрочем,затворите в Англия се препълват след като е отменено смъртното наказание за кражба(1828г).

48

Ха-ха

преди 3 години

Капитолият си плаче да се развее руското знаме над него!Като едно време над Райхстага...

47

Демократ

преди 3 години

Нека пропагандата започне точно - сега

46

Анонимен

преди 3 години

Чакам отговор на не "фигуранското" правителство, по повод горенето на Българския флаг. Тези Вътрешния министър отправи остра нта, не важат

45

Анонимен

преди 3 години

Америка се превръща в страна от Третият свят Байдън е заявил, че ще узакони 11 млн незаконни мексиканци и ще отмени законите на Тръмп за бежанците.

44

4epa

преди 3 години

ЗАЩИТИЛИ СА ДРЪНЦИ !!!!!!!!!!! СРАМ И ПОЗОР - ВЪТРЕ БЯГАХА КАТО МИШКИ !!!!!!!!!

43

Айде бе

преди 3 години

До ДивациИзпращали са ги в Австралия, не в Америка. Ей ги къде са - една до друга....

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Е що не каже истината като не е подъл ? Що не каже :" бях там за да пазя правата на обратните и третополовите а също така обичам много мексикански бежанци и мюсюлмани.Одобрявам педофилията защото демократите се канят да я направят полу-законна.Освен всичко останало обичам да гледам как Америка спонсорира терористи в чужди държави и да ги превръща в бунище" Това е политиката на демократите а тоя я ащитава. Кажи честно сега не е ли гнусен долен ушев-пееpaс?

41

Айде бе

преди 3 години

В САЩ в полицейски контекст officer не означава офицер, а просто полицай. У нас офицери се наричат военни и полицаи с чинове от младши лейтенант нагоре.

40

Анонимен

преди 3 години

Машата на Путин нападна собствената си държава. Не знам къде ще се крие мръсника след 20-ти януари.

39

Анонимен

преди 3 години

тоя номер с москва е като подпалването на райхстагаповод за репресия на несъгласните с джендерите

38

Анонимен

преди 3 години

тия диваци се готвят да правят лагери републиканците ще бъдат преслезвани като евреите в германия