7

от Плевен

преди 3 години

Искаме да има редовни проверки за наркотици в Плевен!Проверки по всяко време ..!Настояваме за проверки ..!

6

от Плевен

преди 3 години

Елате в Плевен и вижте какво става.Млади хора по цяла нощ карат коли, карат, ама с бясна сила и скорост ..!В Сторгозия, бл. 15 хванаха един 22 г образ, че е без гражданска, полицаите му съставиха два Акта и човека по цял ден дреме; не даде кръв за анализ за наличието на наркотици! Защо ли ..?... човека и на работа не ходи ..!Да, проверки трябва да има и големите градове ... за наркотици ..!

5

ники

преди 3 години

Не съм сигурен, че сега е точния момент за такава операция.Лятото, по селата, масово 10- 12 годишни карат мотопеди, автомобили и трактори. Тогава е сезона

4

Анонимен

преди 3 години

Като ви спрат на пътя имате право да заснемете всичко на видео , заради вашата сигурност И да използвате записа евентуално пред прокуратурата ако ви се нарушили правата Полицай не може да ви забранява да го снимате на обществено място

3

православен патриот

преди 3 години

Тия само тормозят народа ....изедници ...добре че нямам кола , да им пълня тлъстите гушки ....

2

Анонимен

преди 3 години

Лошо няма, ама от кой ще съберете парите? Ако им спрете помощите , ще идат да бият и убиват и пак няма да видите пари от маалата. Единственото е ако им пратите бричките на наказателен паркинг и след 3 месеца на търг.

1

11

преди 3 години

Тия са абсолютно безполезни, само пречат и дерат кожата на народа на знаци хранилки, за изгорели крушки и подобни глупости. Ама грам не подобряват пътната безопасност, каквато йтрябва да е основната им функция. Това са ***.