140

Анонимен

преди 3 години

Това е много добре, българите трябва да водят борбата за справедливост в България, а не от недоволство в живота в България да бягат в чужбина.

139

АнатемаНаСулюПаситто

преди 3 години

Това е така, защото ингилизите са долни,гнусни и подли хора.Във всички злини ,причинени през вековете на българите винаги са участвали и в дъното на всички интриги срещу България са стояли ингилизите.А слугувайте им,като сте прости.

138

Х

преди 3 години

Да си ги копаят британците, като са толкова надменни!

137

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, ще се сетят да ги намалят като започнат да им гният ягодите по полето пак.

136

Уточнявам

преди 3 години

Да ама визата за македонци и турци е ТУРИСТИЧЕСКА от 3 месеца,за това им е намалят.А на словенци българи румънци РАБОТНА ...Разликата е от земята до луната

135

Анонимен

преди 3 години

Като испанците приложиха изискване за селяците от Англия, които живеят в Испания, за месечен доход от 2000 евра, англичаните скочиха до Луната от възмущение. Но иначе правят същото. Хак да им е Брекзита и да потъват на островчето си в мизерия

134

Аце Педеро

преди 3 години

А ние слагаме на бозавите визи от 5000 северномънкедонски донги!

133

Саддик Кхан

преди 3 години

Афропакистанците от Лондостан Нема да берат домати!

132

Анонимен

преди 3 години

Има да гние реколтата по полетата.

131

До 136 Ха ха

преди 3 години

Ти тия глупости за лека нощ ли си ги разказваш или си правиш мезе с хората ? £5000 заплата в завод и £ 200 наем . Виж обратната звучи по достоверно .

130

Анонимен

преди 3 години

Инигилизите ще играят вабанк срещшу ЕС.Докато държавата им не се разпадне на съставни части.

129

До 136

преди 3 години

Как не те е срам да лъжеш толкова долно обикновен работник в завод в Англия взема в най добрия случай 1500 паунда.5000 паунда вземат само висококвалифицирани вишисти като лекари и програмистиДаже учителите са на 2500 -2280.

128

az da vi

преди 3 години

В отношението си към българите по долни от американците са само англичаните....За жалост ни ръководят без значение партия едни ду *** дав ци

127

Анонимен

преди 3 години

Това е, защото британците искат да се върнат в средните векове по времето на кралица Елизабета. Затова си внасят посебни, антички македонци за да върнат времето назад.

126

Анонимен

преди 3 години

Без пари да ги пускат макетат и да станат албанците мнозинство. Таман ще се разберем с тях без проблем!

125

Някой си там

преди 3 години

Не знам защо си мислите, че работата във Великобритания е само на полето...Аз съм тук вече 3 години и работя в заводи за производство, доволен съм, устройва ме както заплащане, така и отношение.. Че англетата са мързеливи, спор няма, ама пък кво ме бърка мен тая работа, нали си плащат... 10.90£ ми е надника на час имам и 25% бонус за добре свършена работа, плюс още едни 40% стимул на всеки 2 седмици и отделно куп други бонуси, всичко излиза реално 4800-5300 паунда месечно, квартирата ми е 200..

124

БЪЛГАРКА

преди 3 години

До Кралица Елизабет правилно така е

123

Българии

преди 3 години

Братя и сестри Българи , не се унижавайте не се продавайте!! Работете вкъщи в България със същия замах и хъс и ще успеете и тук!! Не бъдете *** на тия англета !! Вложете в земеделие в България и съм.сигурен че ще успеете , само така тази държава ще тръгне към.по-добро! Истината е в работата , в.земеделието в производството! Имаме такова богатство тук вкъщи използвайте го , както допреди 30 години нашите родители , дядовци и прадядовци!Успех на всички , да живее БЪЛГАРИЯ..

122

Смехурко

преди 3 години

Какво пък ви интересуват ягодите в далечна Малобритания?Да гният. Да не са ваши че да ги мислите? Или ви е яд че са ви пропаднали плановете да спечелите някой паунд и сега си го изкарвате под такива статии?Интересувайте се за българските ягоди.... упс, ами то ние НЯМАМЕ български ягоди.Внасяме си ги .Тогава за българските ябълки .... опааа и те внос .Домати ? ... и то не е наше.ДИНИ ? ... и те са внос .Държавата с най-добрия чернозем ВНАСЯ. Дори и жито за хляба си. Сега смешно ли е ?

121

Бай Михал

преди 3 години

Еми сега ще се напълнят и те с турци и северомакедонци(вкл.албанци).Логичен развой - след като английските *** се гушкат по двойки ,техните "лейди" ще целуват *** карабини.Това май им е целта.